Jump to content

Шта ЈА тренутно слушам...

Оцени ову тему

Oglo

Препоручена порука

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

Ovo što sam ja postao je takođe muzika, do duše nije namijenjena tebi, jer za to ima posebna tema, čisto da znaš za sljedeći put.

Nijesam se bavio analizom kako si došla do klipa, sigurno imaš svoje načine, u koje ja nijesam ulazio, niti me zanimaju. Ništa lično.

Naravno, preporuka za Florence + The Machine

Нисам разумела да је намењена мени, него да си разумео да сам поставила спот везан за филм Snow White, што је јако очигледно. Ако није ништа лично него само препорука, коме препоручујеш цитирајући мене? Небитно. Има ли да препоручиш неки спот, да не буде мене да цитираш лично? :))

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Нисам разумела да је намењена мени, него да си разумео да сам поставила спот везан за филм Snow White, што је јако очигледно. Ако није ништа лично него само препорука, коме препоручујеш цитирајући мене? Небитно. Има ли да препоручиш неки спот, да не буде мене да цитираш лично? :))

Vidi, nije namijenjen više tebi nego drugima, iako sam citirao tebe, tako da kažem, ne shvataj to lično. Postovala si,

odličan OST, ali na žalost sasvim slučajno, i ne vidim što ti smeta što sam ja iskoristio tu blagonaklonost Googla/Youtube, da postavim odličnu stvar od Florens, U stvari ja nijesam postovao tebe, jer si ti nešto sasvim drugo imala na umu. I sada ne znam, nijesam shvatio, hoćeš neku muziku?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Vidi, nije namijenjen više tebi nego drugima, iako sam citirao tebe, tako da kažem, ne shvataj to lično. Postovala si,

odličan OST, ali na žalost sasvim slučajno, i ne vidim što ti smeta što sam ja iskoristio tu blagonaklonost Googla/Youtube, da postavim odličnu stvar od Florens, U stvari ja nijesam postovao tebe, jer si ti nešto sasvim drugo imala na umu. I sada ne znam, nijesam shvatio, hoćeš neku muziku?

Може нека trailer музика, да подрхтава форум. :)) овај избор смајла ми је заниљив, ја овако не лупам шаком и не ваљам се по поду кад се смејем 12:smeha: sHa_sarcasticlol ширим позитивну енергију... :D :good2:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Подсетио си ме на ову одличну ствар

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...