Maslacak_ Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ljubičasta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Снежана and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ронин and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Снежана and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Снежана and Ljubičasta је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sneza Dj. Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ljubičasta and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 1, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2015 Ljubičasta and pahulja је реаговао/ла на ово 2 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Maslacak_ and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Šarl Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 RYLAH, Срђан Ранђеловић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Снежана, RYLAH, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Фебруар 2, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 2, 2015 Снежана, RYLAH and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука