Volim_Sina_Bozjeg Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Boli me to da umom saznajem, koliko sam u Hristu uzvišen i velik i to ne mojom zaslugom ,a još uvek nisam sačuvao tu količinu ljubavi besplatnog dara Sina Božjeg, da bi je sa drugima delili i postali ličnost. Užasno boli. nana је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Дабижљевић Написано Децембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2013 Bole me moje glupave misli. А можда то нису твоје мисли? Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Boli me, kada je neko tužan. Kada ga nešto boli. Kada je neko nesretan. Kada je nepravda, a ruke su ti "vezane". Boli me, kada vidim, da u ljudima postoji nešto, što nije ljudsko, a ljudskim se zove. Dubinski me boli, kada vidiš, da neko može da se raduje krvi na tvojoj duši. Boli kada u sebi "vrištiš". I kada bi sada morala na glas, ja ne bih mogla, toliko sam u sebi "vikala". Boli, kada ostaneš bez suza. Boli kada vidiš da se neko muči a ne dozvoljava da pomogneš, učiniš da sve nestane. Boli kada sve, sve , sve moraš da gledaš...gde god da pogledaš, okreneš glavu, to je , naprosto...tu. I kako živeti a mrtva nisi a kako podneti, da ti srce ne iskoči. Boli, kada misliš da će krv da ti proključa, da se u sebi maksimalno savladavaš, šarafiš, jer ti sve puca po šavovima, jer se ubada svaka tvoja slaba tačka, svaki milimetar tvoje ranjivosti, svaka tvoja suza ne prođe s tuđim cerenjem. Boli, što ću dokle god da dišem, da "čujem" neke stvari u umu svom. Boli, što se to ne zaboravlja. Boli me um, koji mi je "silovan". Boli kada moraš sve mirno da podnosiš, a najradije bi razlupala sve...kao jednim potezom nekog slepca što tumara, sve pokupila s stola i napravila rusvaj, figurativno. Kada ćutke, mirno, gledaš stradanje, gledaš srljanje i ništa, ništa...učiniti ne možeš. Što se tiče drugih ljudi....slaba sam na tuđe suze. Na patnju. Posebno na patnju, dečju. Onda mi dođe iz kože da iskočim, kada u dečjim očima vidiš suze. Boli me kada vidiš nemoć. Nemogućnost da išta učiniš za drage ljude, sem da budeš samo tu. Kao jako senzibilno biće, boli me svaka vrsta povrede, nepravde, nemoći, neusaglašenosti, ne harmonije...na svim nivoima u međuljudskim odnosima. -Владимир-, Inner Truth, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Обавезно погледајте, на тему је бола, али лечи ! http://www.youtube.com/watch?v=F1R0C9epkV0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 7, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2014 Боли ме када је неко изложен неправди , када се неко који је јачи иживљава над њим , када трпи разна шиканирања , када је тужан или болестан а нико нема да му помогне . Дијана., Vladimir Vlada and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Boli me što znam da mogu biti bolji i što imam radi koga, a to nisam... Boli me svaka slabost moja, ali se tešim da je to vapaj moje duše prema Bogu koji uvek pomaže u pravo vreme. Boli me što tek poneku tuđu slabost primetim i tek jedva se malo poistovetim sa onima koji tuguju, plaču i boluju, te ne mogu da im budem blizak u stradanju... Boli me što sam tvrd, što nemam hrabrosti da zavolim, itd... Ima toga još, ali biće dobro. Данче*, Vladimir Vlada, Дијана. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 boli me kad su ljudi neiskreni i bas zbog toga jako, ali jako tesko mogu da verujem ljudima..ne znam koji je lek za to. mozda je moja samo luda glava, a mozda je ipak moja sumnja opravdana..pih Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Бол је саставни део нашег живота.. Боли ме (иако мислим да сам прихватила и да тако треба бити) али у дубини душе много ме боли што моје дете не види,боли ме што видим ближње како су удаљени од Бога,боли ме самоћа... Ненад Р., Дијана., Vladimir Vlada and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 boli me kad su ljudi neiskreni i bas zbog toga jako, ali jako tesko mogu da verujem ljudima..ne znam koji je lek za to. mozda je moja samo luda glava, a mozda je ipak moja sumnja opravdana..pih Imam i ja sličan problem, zbog toga se, recimo, zatvaram ponekad u sebe i udaljavam od ljudi. To nije dobro, jer moje mišljenje je da prava sloboda je upravo to da se mi, svesni svoje ranjivosti, razotkrijemo pred ljudima i tako pokažemo da smo spremni žrtvovati sebe za druge. Dakle, voleti. Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 ali nemas pojma koliko je kod mene to izrazeno..ta nepoverljivost.. Jelena 76 је реаговао/ла на ово 1 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 misli..od njih me boli celo, svaka kost i srce JESSY and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Боли ме душа Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jelena 76 Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Boli me to što se više u nikoga ne može imati poverenje...... Vladimir Vlada је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Јануар 16, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2014 Боли ме што сам многе године олако спуцала,сад кад погледам...ни у шта. :-((( Богу хвала да се зауставих. Nothing. Ustvari prst na nozi urasta mi nokat u meso, da znate što samara. То је бар решиво..купи масчицу АлфаБета мелем 2 и редовно мацкај испод нокта и у заноктице има ти сване и нокат престане да ураста а касније само повремено мацни.Заиста, не шалим се. Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Фебруар 6, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2014 Um mracan a srce bolno... Pomozi, Boze... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука