Дијана. Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 Zanimljivo je da vecina ljudi misli (s pravvom, mozda) da je lakse progovoriti. Vecini ljudi je mozda stvarno lakse kad izgovore, olaksaju se, a mozda i utjehu nadju. No ima posebnih slucajeva, gdje je odbijanje-otpor tako jak, da ne moze da se progovori. Uostalom, to sto zeli izaci napolje i nije rijec... Psihijatri znaju za taj fenomen i postuju jake otpore... Nesvjesno, svaki covjek zna dokle moze ili zeli da ide. http://www.edvardmunch.org/the-scream.jsp "Tamo daleko", Биљана 1234, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Март 19, 2017 Пријави Подели Написано Март 19, 2017 не знам..једно време сам путовала возом..сећам се неких својих сапутника и сабеседника..уствари ја ћутала.. онда тако негде некад непознати сасвим саћутници време стане и прође то што било је..само има један део који се тешко превазилази..кад силно покушаваш да објасниш, да се вратиш на почетак па поново..а раздвојење некад опроштај не подразумева, бар не у овом свету .. Вичемо се светом овим..тиштимо се неопроштајем Праштајте..нађите снаге за то Дијана., "Tamo daleko" and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 Биљана 1234 and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука