Вида Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 Боли ме неправда, лаж, издаја, равнодушност... Ђуро Станивук, JESSY, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 13, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2013 On 13. 1. 2013. at 22:24, мирођија рече Боли ме самоћа. Много. ниси сама...Господ и сви ми заједно смо са тобом....увек.... мирођија, Драшко, Данче* and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Nepravda. Arsenija and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Боли ме неправда, самоћа, немоћ..................................... дуг списак ал највише боли што некад не могу да учествујем у радости ближњих. -Владимир-, Silence , Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 sve ,a najvise JA није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 14, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2013 Дивни сте, људи ! Боли ме што није више таквих . Јадранка-Дервента, keka and Јелина је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 Boli me sto nedužni stradaju,što deca pate,što postoje neizlečive bolesti..... keka, YOKA and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 On 12. 1. 2013. at 17:29, Иван Дабижљевић рече Боли ме кад је за Божић прасе главна атракција. Боли ме што се мало ко радује самном за Васкрс, славу или друге празнике. On 12. 1. 2013. at 17:45, Ljubić Nenad Šone рече што је мој труд мали On 13. 1. 2013. at 14:43, Иван Дабижљевић рече мало љубави имамо. On 13. 1. 2013. at 22:00, Дијана. рече Sto sam izgubila voljene ljude. On 13. 1. 2013. at 22:00, Дијана. рече Boli me kad me povrijede ljudi koje volim. A boli me i kad ja njih povrijedim. I uopste povrede bilo kome i od bilo koga. Niko nije nebitan, samo su neki blizi neki dalji. On 13. 1. 2013. at 22:00, Дијана. рече Boli me kad ne razumijem Boziju volju On 13. 1. 2013. at 22:00, Дијана. рече Boli je previse, bilo bi nepodnosljivo da nije Ljekara... On 13. 1. 2013. at 22:31, Вида рече Боли ме неправда, лаж, издаја, равнодушност... такође.... keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisha Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 што направих толико грешака што свесних што несвесних у мом животу и изгубих оно најважније породицу... Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2013 Пријави Подели Написано Април 12, 2013 On 12. 4. 2013. at 20:33, Bokisha рече што направих толико грешака што свесних што несвесних у мом животу и изгубих оно најважније породицу... јел` може то некако да се исправи? tuzansmajli8904 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 Boli me sto nisam hrabrija , nego cekam prilike ko neka kukavica. Boli me otudjenost medju familijom............................... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 On 13. 4. 2013. at 10:25, Драгана Милошевић рече Boli me sto nisam hrabrija , nego cekam prilike ko neka kukavica. Boli me otudjenost medju familijom............................... Ниси кукавица Dare! Do it! А отуђеност међ фамилијом.........шта рећи, има то свуда "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 @@Драшко, E, mislis da nisam . Falja sto me tesis. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 On 13. 4. 2013. at 10:30, Драгана Милошевић рече @@Драшко, E, mislis da nisam . Falja sto me tesis. Мислим да ниси, само мораш да се одлучиш на кораке, и да не мислиш о себи на тај начин. То нас уби, то како о себи мислимо, често волимо да смо никакви и онда то траје Ко не рескира не добива 301 keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Април 13, 2013 Пријави Подели Написано Април 13, 2013 @@Драшко, Mozda je srah od promene jaci od svega. Ne volim da gubim one koje volim, zarad neceg mozda sigurnijeg, boljeg. Kad bi ti samo rekla kako stoje stvari. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука