Гости Guest - . . .- Написано Мај 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Сви су у шоку. Сада сам се чуо са људима са Богословског Факултета. Заиста велика трагедија. Иначе, за који дан га је чекао избор за декана нашег Факултета. Баба and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 nikad ga nisam upoznao...a kao da jesam-voleo sam da ga slušam večni spomen podaj Gospode ocu Radovanu Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Помени га Господе у Царству своме!!! Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Заиста шок.Примио сам смс око оо час. Не могу да спавам.Бог да му душу прости. Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Ово је заиста велики губитак за Цркву... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Бог нека му душу прости! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Мај 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 https://www.facebook...82206728575153# Отворили смо једну малу страницу жалости на фејсбуку. овде је и вест о смрти драгог професора о. Радована: https://www.pouke.org...id=9228&do=view Mилена КШ and Ел Нињо је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 Tuga Jel se zna od cega je bolovao? The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Мај 31, 2012 Пријави Подели Написано Мај 31, 2012 За мене је ово исто шок, Оца Радована сам упознала 1984 год. нисам знала да је болестан, то је заиста велики гибитак за цркву. Да га Господ прими у царство своје! ВЈЕЧНАЈА ПАМЈАТ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 vjecnaja pamjat...tresem se ko prut... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Не могу да верујем. Туга. Саучешће породици, Цркви и Факултету. Бог да душу прости мом драгом професору. Mилена КШ, Viktor Ljvovic and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Бог да му душу прости и усели у место блаженства. Био је то човек веома бритке интелигенције. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Бог да прости... Један од првих људи Српске Православне Цркве, (уз Вл.Атанасија и екипу) који су успевали да разбијају МРАК по Србији какав је био "оних година", и који је то здушно и увек одмерено, на најдостојанственији начин без трунке претеривања чинио до последњег тренутка. Без имало двоумљења сам сигуран да је лик и дело овог Човека, подигло ниво достојанства СПЦ, за неколико степеница.. Помени Господе у Царству своме раба твог Радована и даруј му Рајска Насеља + .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Скопљанац Написано Јун 1, 2012 Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Неее, оче, па у среду смо се видели!?!?!?! Последњи наш разговор ми и даље одзвања у глави. Тежио си Свечовеку и Једином Човекољубцу Светог владике Николаја, па си брже - боље пожурио у Његов загрљај. Ако, и ми ћемо се ваљда на то привићи, иако смо тренутно ожалошћени као Тело. Марија, Никола... Ако ко од вас некад види ово, написах као утеху вама, а као подсећање свима нама и мени самом... За сада немам других речи и остајем нем од синоћ кад ми је јављено. Целу ноћ сам пробдео, нисам могао да заспим. Вечан спомен, блажено успење и васкрсење у слави подај Господе слуги Твоме, а оцу нашем, Радовану! Да га изљуби Господ, једини Човекољубац и Свети владика Николај и отац Шмеман које је неизмерно волео! Пг, bgpj, Саша од Москве and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Наше учење је сагласно са Евхаристијом, а Евхаристија потврђује учење. Св. Иринеј Лионски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 1, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 1, 2012 Вероватно последњи снимак о. Радована: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука