Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Pa ne zna se .smesko. Nikako da je pronadju.Normalni zakoni,kada su u fazi teorije i formiranja,prvo se za njih nadju svi elementi,pa se u teorijskim uslovima ponovi eksperiment vise puta i tek onda se formira definicija teorije tj. zakona,medjutim za Darvinovu teoriju to nije slucaj,ona je formirana bez te cuvene karike koja nedostaje.

Izgleda da koristiš pojmove "naučna teorija" i "naučni zakon" kao sinonime... ili imaš pogrešnu ideju da je zakon=eksperimentalno potvrđena teorija... hajde se malo obrazuj u vezi sa ovim pitanjima, pa se javi... ili bar pitaj nekog da ti razjasni pošto si ozbiljno pobrkao lončiće...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ja prosto ne mogu da verujem u erzultat ove ankete.....

Zato sto nisi bio ovde kad smo poceli borbu protiv kreacionizma i ostale antiprosvetiteljske ekipe. Tada bi rezultati ovakve ankte bili nesto tipa

"Ne verujem" 99%

"Nisam upucen" 0.8%

"Verujem" 0.2%

Od tada smo pisali toliko da je dosta njih pocelo da se obrazuje i vide od kakvog znaja je evoluciona biologija i prestali su da mlate praznu kreacionisticku slamu.

Подели на овим сајтовима

@@Sudija,

Можда треба да знаш да је боље писати са размаком после тачке и зареза. Није то проблем, али отежано се чита такав текст - зато поштеди мало друге који те читају. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ma koja bre budala moze da veruje da je majmun sisao sa drveta i zbog visokih trava posto nije mogao da vidi predatore...se ispravio i postao covek...mislim tragikomedija od nauke... :krstix:

Svakako. Onaj koji veruje da se tadi o majmunu taj je budala bez obzira da li odbija ili prihvata.

Подели на овим сајтовима

Zato sto nisi bio ovde kad smo poceli borbu protiv kreacionizma i ostale antiprosvetiteljske ekipe. Tada bi rezultati ovakve ankte bili nesto tipa

"Ne verujem" 99%

"Nisam upucen" 0.8%

"Verujem" 0.2%

Od tada smo pisali toliko da je dosta njih pocelo da se obrazuje i vide od kakvog znaja je evoluciona biologija i prestali su da mlate praznu kreacionisticku slamu.

И на крају би ових 0.2% бановао Алефшин, а оних 0.8% би добили последњу опомену. 

Подели на овим сајтовима

Tako stoji u uzbenicima...tako je doslo do specijacije ...i nastanka coveka po njima iako ne postoji nijedan jedini dokaz za tako nesto...cak su u stanju i da ubace vanzemunski  genetski inzenjering...samo da se Bog ne ukljuci u pricu...

Dokazi postoje samo u domenu matematike i logike u prirodnim naukama postoje ukazi (ne proof nego evidence) i oni se koriste samo ili da podrze ili da obore teorije. Ukazi (ne dokazi) koji podrzavaju evoluciju coveka prema darvinovom modelu su pronadjeni i ima ih gde god oces, o tome smo pisali dosta na ovom forumu pa ako se malo potrudis mozes da nadjes.

Подели на овим сајтовима

A da nije od majmuna nego od lemura... greengrin  citao sam dosta o tome...i gledajuci ono sto se vidi u prirodi...moze se reci da su vrste sposbne na izvesnu vrstu prilagodjavnja i adaptacije na sredinu u kojoj zive...ali da mutacijama i njihovom prirodnom selekcijom...se navodno izgradio citav zivi svet..sam od sebe..je najblaze receno bajka...

Simpaticno je a i presimptomaticno kad neko krene da satro kritikuje neku teoriju a usput se pokaze kako on blage veze nema sta ta teorija predvidja i sta se iz nje mozemo dedukovati. Teorija evolucije uopste ne predvidja da se tako razvio "citav svet" (ma koliko besmislena bila takva univerzalisticka konstrukicija) vec da se tako razvio postojeci biljni i zivotinjski svet. Ne ceo svet, ne kosmos, ne kako je nastao prvi organizam nego kako su se postojeci organizmi razvijali. Samo to i nista vise.

Подели на овим сајтовима

Pa ne zna se Nikako da je pronadju.Normalni zakoni,kada su u fazi teorije i formiranja,prvo se za njih nadju svi elementi,pa se u teorijskim uslovima ponovi eksperiment vise puta i tek onda se formira definicija teorije tj. zakona,medjutim za Darvinovu teoriju to nije slucaj,ona je formirana bez te cuvene karike koja nedostaje. Ne kazem da covek i majmun ne dele isti genetski materijal,medjutim na tome se zavrsava.

Ovako posle odgovora potražiću neki video koji lepo objašnjava šta je teorija a šta zakon, ali ukratko ovako.

Torije služe da objasne zakone. Znači teorija evolucije objašnjava kako se sve dešavalo i šta je nas od čega nastalo. Ustvari evo ti video.

Подели на овим сајтовима

@@Aquilius Cratus,

Ако негде џаба говориш то је онда према овом дискутанту. Ваљда треба да видимо из искуства докле иде оваква расправа.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Pad tvorevine nije dosao sam od sebe vec covekovom slobodnom voljom...kakav crna abiogeneza...sve se zburuckalo samo od sebe i tako nastao zivot..ma daj bre covece...pre cu da poverujem u vanzemunce....

Mnogo nesto spominjes te zemunce i vanzemunce. Da nisi bio neki dobar drug Vladimiru Milisavljevicu?

Подели на овим сајтовима

@@Aquilius Cratus,

Ако негде џаба говориш то је онда према овом дискутанту. Ваљда треба да видимо из искуства докле иде оваква расправа.

Ja ni pre 3 godine nisam pisao zbog takvih jer su oni mahom izgubljeni slucajevi za bilo sta ozbiljno nego pisem zbog neutralnih koje price takvih

mogu da smute.

Подели на овим сајтовима

Ja ni pre 3 godine nisam pisao zbog takvih jer su oni mahom izgubljeni slucajevi za bilo sta ozbiljno nego pisem zbog neutralnih koje price takvih

mogu da smute.

Ако некога могу да збуне те кловновске приче, томе не вреди никакво објашњење.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

E samo da postavim pitanje žta znači ovo iznda avatara, tek sad videh,npr ja san "Naš čovek"

Milan "Ne misli da ode"

Aquilius je programer itd

Mislim kako se to dobija i na osnovu čega i tako to

To je po defaultu podešeno na forumu da se menja posle određenog broja poruka. A može i svako da ga podesi u podešavanjima profila da mu piše šta hoće  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...