Jump to content

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?   

118 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да сте потомак примата чији је фосил стар 47 милиона година?

• Да
      28
    • Не
      80
    • Нисам упућен
      10

Препоручена порука

Постоји доказа прегршт, само што их овлаш одбацујеш по принципу (нананана ја сам у праву, не чујем вас)...и онда се вртимо у кругу стално око оваквих тема. 

Kao na primer koji?

Подели на овим сајтовима

???

Da si ovu rečenicu stavio uz nastanak života pa OK. Ali nastanak čoveka je dokazano, evolucija je dokazana... 

Na osnovu cega je dokazano da je sisao sa drveta i ispravio ledja usled nesposobnosti da vidi predatore?Da nije bilo svedoka mozda? sHa_sarcasticlol

Подели на овим сајтовима

Tako stoji u uzbenicima...tako je doslo do specijacije ...i nastanka coveka po njima iako ne postoji nijedan jedini dokaz za tako nesto...cak su u stanju i da ubace vanzemunski  genetski inzenjering...samo da se Bog ne ukljuci u pricu...

Da bi komentarisao šta piše u udžbenicima moraš prvo bar neki da pročitaš... što očigledno nisi uradio budući da pišeš gluposti...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Evo dva glavna DNK i fosili. 

Sta DNK?Ljkudski DNK ima 46 hromozoma..majmunski 48...i ono cuveno spajanje koje pricaju je nemoguce...jer bi umrli odmah...a od fosila nema ni ich dokaza..osim da su zivotinjski...i mda su ih redovno falsifikovali ne bi li opravdali tu teoriju...

Подели на овим сајтовима

Kao na primer koji?

Знаш колико ми се сад набраја оно што је овдје кроз безброј тема овог типа показано. 

Него упутио бих те на једну ствар. 

Нећеш да прихватиш еволуцију која се одвија по јасним законима који су искуствени, мјерљиви и дедуктвини. 

Хоћеш да вјерујеш у пад творевине, који је дошао сам од себе због грешке једног човјека, јер Бог ту није умјешан, јер Он не узрокује смрт. Пад творевине би значио дакле настанак свих закона који данас управљају творевином, и наглу промјену творевине из благодатног у природно које је данас. Дакле и абиогенеза је много вјероватнија него да су ови закони настали сами од себе, и читав се универзум преобразио по некој непостојећој физици у оно што је данас. Како ову ствар превазилазиш? 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Sta DNK?Ljkudski DNK ima 46 hromozoma..majmunski 48...i ono cuveno spajanje koje pricaju je nemoguce...jer bi umrli odmah...a od fosila nema ni ich dokaza..osim da su zivotinjski...i mda su ih redovno falsifikovali ne bi li opravdali tu teoriju...

Reci mi da troluješ, ustvari nemoj ništa da mi kažeš sa takvim ko ti se ne vredi raspravljati, sve vidite kao teoriju zavere. Bolje da se ne nerviram bezveze. 

Подели на овим сајтовима

Знаш колико ми се сад набраја оно што је овдје кроз безброј тема овог типа показано. 

Него упутио бих те на једну ствар. 

Нећеш да прихватиш еволуцију која се одвија по јасним законима који су искуствени, мјерљиви и дедуктвини. 

Хоћеш да вјерујеш у пад творевине, који је дошао сам од себе због грешке једног човјека, јер Бог ту није умјешан, јер Он не узрокује смрт. Пад творевине би значио дакле настанак свих закона који данас управљају творевином. Дакле и абиогенеза је много вјероватнија него да су ови закони настали сами од себе. Како ову ствар превазилазиш? 

Pad tvorevine nije dosao sam od sebe vec covekovom slobodnom voljom...kakav crna abiogeneza...sve se zburuckalo samo od sebe i tako nastao zivot..ma daj bre covece...pre cu da poverujem u vanzemunce....

Подели на овим сајтовима

Reci mi da troluješ, ustvari nemoj ništa da mi kažeš sa takvim ko ti se ne vredi raspravljati, sve vidite kao teoriju zavere. Bolje da se ne nerviram bezveze. 

Nemo da se nerviras to su naucne cinjenice...jedino sto je dokazano da su vrste sposobne za prilagodjavanje..i nista vise...a ono sto vi tvrdite da se kroz milione godine moze od bakterije razviti konj...je spekulacija...a ne naucna cinjenica...

Подели на овим сајтовима

Tako stoji u uzbenicima...a da je glupost jeste....

Brale... i ti i ja (i svako obrazovan ko ovo čita) znamo da u životu nisi pročitao ni ozbiljan kraći tekst a ne udžbenik iz biologije ili srodnih joj disciplina... tebi je možda ova igra zvana "ja ću da postavim 1000 glupih pitanja i da ignorišem svaki odgovor" zabavna... meni nije... ako imaš nešto smisleno da kažeš na datu temu - slobodno reci... ako imaš da ponudiš neki konkretan dokaz koji bi oborio rad i trud hiljada naučnika - slobodno izvoli...

ali postavljanjem gomile besmislenih pitanja, pri čemu ne razumeš ni osnove oblasti iz koje postavljaš pitanja neće impresionirati nikog... osim neke slične neznalice...

P.S. Tvrdnje poput "nema nikakvih dokaza za ..." ili "ne postoji objašnjenje za ..." takođe zahtevaju izuzetno veliko znanje iz neke oblasti da bi se shvatile kao ozbiljne, a čak i kad ih stručnjaci izgovaraju, uzimaju se sa skepsom...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dovoljno je pogledati sam mehanizam evolucije koji vi zastupate i videti da to veze sa cinjenicama nema...mutacije uvek prate neke nuspojave..i ne dolazi do razvoja...vec do ostecenja genoma...pa ziv dokaz vam je cuvena najlonaza...razvila sposobnost varenja najlona..ali reproduktivni sistem ostecen..pa kad se vratila u populaciju..bila je istrebljena...

Treba biti objektivan..a ne slepo braniti neku dogmu....a evolucija ispade sveta krava nauke..cim covek nesto napise protiv odma..ti nisi za nauku,teorija zavere i slicne gluposti...

Inace za tvoju informaciju izuzteno sam dobrio upoznat sa tom teorijom ...

A najvece je licemerstvo..sto vi blage veze nemate kako je nastala jedna jedina celija a ovamo palamudite o izgradnji citavog zivog sveta...ko kad bi gradjevinac rekao ne znam kako se pravi cigla al znam kako se pravi kuca...tragikomedija...

Подели на овим сајтовима

Пад творевине би значио дакле настанак свих закона који данас управљају творевином, и наглу промјену творевине из благодатног у природно које је данас.

Највећа грешка је почињати расправу са неупућеним људима. Препоручујем ти да се не оптерећујеш.

Разговараћемо неком другом приликом о овим стварима које си цитирао. Има доста тога што нико од нас није знао - како природа функционише -, али већ данас имамо такве претпоставке у научном светлу да морамо уложити додатни труд да бисмо сагледали те логичке ствари.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@@SHADOWS OF THE LIGHT, ovo ti je zicer tema, razocaravas me sa neinventivnim trolovanjem ovde...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...