Огњен Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Одличан спот! hvala ивона и остали! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 мислим да је ово урбани мит да се ради о ајнштајну пошто нема таквог записа о њему нити из аутобиографских података нити биографских, али човек је био религиозан свеједно ... важна је поента у сваком случају ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Ајнштајн јесте био религиозан, али пантеистички религиозан. Никада није прихватао личног Бога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Ајнштајн јесте био религиозан, али пантеистички религиозан. Никада није прихватао личног Бога.у јавним исповедима не, али не знамо с чиме је умро на уснама или срцу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Да, и ја сам се запитала да ли је ово заиста Ајнштајново размишљање, али је у сваком случају добар аргумент! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Potsetite me za neko vreme da nešto pitam ovde. 4chsmu1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 Potsetite me za neko vreme da nešto pitam ovde. dadaколико је дуго то време - јел оно у есхатонском поимању, или краће? :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 "film" (klip) je dobar ... za korišćenje u propagandne svrhe ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 "film" (klip) je dobar ... za korišćenje u propagandne svrhe ! што јел има нешто неистинито? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 pa , ako se računa kao činjenica da bog postoji - onda se sve uklapa ! zato i kažem da je klip dobar kao propagandni materijal ! ako neko nije siguran u postojanje boga ... može mu se (s' pomoću ovog filma) "pomoći" da poveruje ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 pa , ako se računa kao činjenica da bog postoji - onda se sve uklapa ! zato i kažem da je klip dobar kao propagandni materijal ! ako neko nije siguran u postojanje boga ... može mu se (s' pomoću ovog filma) "pomoći" da poveruje ! Брате Музичару,да ли би био љубазан да у будуће пишеш Бог са великим словом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 pa , ako se računa kao činjenica da bog postoji - onda se sve uklapa ! zato i kažem da je klip dobar kao propagandni materijal ! ako neko nije siguran u postojanje boga ... može mu se (s' pomoću ovog filma) "pomoći" da poveruje ! Брате Музичару,да ли би био љубазан да у будуће пишеш Бог са великим словом?ne bih ... možeš da me banuješ doživotno ... eto ti povoda ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 pa , ako se računa kao činjenica da bog postoji - onda se sve uklapa ! zato i kažem da je klip dobar kao propagandni materijal ! ako neko nije siguran u postojanje boga ... može mu se (s' pomoću ovog filma) "pomoći" da poveruje ! Брате Музичару,да ли би био љубазан да у будуће пишеш Бог са великим словом?ne bih ... možeš da me banuješ doživotno ... eto ti povoda ! Због чега? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 o.k. zamolio si me ... tačno ! izvini ! mislio sam da me na ljubazan način - upozoravaš ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 5, 2010 Пријави Подели Написано Мај 5, 2010 o.k. zamolio si me ... tačno ! izvini ! mislio sam da me na ljubazan način - upozoravaš ! 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука