ivona Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Ajnštajn : Da li Bog postoji? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Odlicno! bliss jeeee https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Април 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 21, 2010 bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Hristos vaskrse mocart 0442_feel Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Hristos vaskrse mocart 0442_feelСвака "Милева" је пристрасна кад је Ајнштајн у питању. 0104_cheesy Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Ако неко не зна планетни језик, ево на нашем: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Да, добар видео клип, ми смо га већ постављали на насловну сајта, али није лоше да опет буде ту. hvala Ивона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Оче,можда ви знате,да ли ово неки филм или...?Јер баш ме заинтересовало да видим наставак Hristos vaskrse Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 21, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Оче,можда ви знате,да ли ово неки филм или...?Јер баш ме заинтересовало да видим наставак Hristos vaskrseМислим да није део филма, већ баш наменски направљен кратки филм. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 21, 2010 Пријави Подели Написано Април 21, 2010 Hristos vaskrse mocart 0442_feelСвака "Милева" је пристрасна кад је Ајнштајн у питању. 0104_cheesy Имали смо неких несугласица, али ми смо то као одрасли људи који вјерују у Бога превазишли 0202_238 4chsmu1 0104_cheesy Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Април 22, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Hvala vam svima na toploj podršci,i izvinjavam se sto sam postovala klip na engleskom,ali zaista nisam znala da postoji verzija na srpskom! hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Social campaign (series of commercials) aimed at promoting education. Headline of commercial: Religion is knowledge, too. Bringing religion back to school. Headline of campaign: Knowledge is power. овај клип је део социјалне кампање у неколико земаља да се врати веронаука у школе. мото рекламе: Вера је знање, такође. Повратимо веру у школе. мото кампање: Знање је моћ. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Наш драги Ајнштајн ,,Идеја о Богу као личности посве ми је страна и изгледа ми наивно''. ,,Не могу прихватити идеју Бога засновану на ауторитету Цркве''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Разумљиво је што не може свако да открије тајне хришћанства. Нека Бог упокоји душу драгог нам Ајнштајна, који је сву своју интелигенцију показао заиста величанственом у том пољу природних наука. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 22, 2010 Пријави Подели Написано Април 22, 2010 Браво за Ањштања 0102_laugh http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука