Andre Williams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 било је предивно вечерас....... 319.gif bleh 0442_feel ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 319.gif bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Екстра! 319.gif ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Сагласан. Хвала оцу Ивану, Августину и осталим учесницима. Предлажем да осмислимо списак тема и потенцијалних предавача, па што будемо успјели реализовати, нека нам је на здравље. 319.gif Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 САМО АКО НЕКО МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ КАКО ДА ПРОМЕНИМ USER`S NAME( на Stickam-u) пробала сам али нисам успела...грешком сам написала што нисам хтела... 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Odlično 0442_feel a sutra zna se 319.gif pravac na liturgiju bleh 0442_feel 0442_feel 0442_feel "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ја сам спреман! :291291291: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ljudi, da ne postanemo ... metro-pravoslavci! Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Јесте ли спремни ускоро за једно предавање или можда два? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 па... ..ајде кад си навалио оче :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Шалим се наравно. Одлично је било прошли пут! Једва чекам следеће. Сутра у 21? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2011 Шалим се наравно. Одлично је било прошли пут! Једва чекам следеће. Сутра у 21? Планирамо два предавања. Једно у суботу око 21 час и једно следеће недеље. Тема за следећу недељу је "Модерни атеизам". Сигурно ће многима бити интересантна. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 18, 2011 Пријави Подели Написано Август 18, 2011 предавачи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 18, 2011 За суботу ћу највероватније ја да кажем коју реч на парохијске теме. У уторак ће предавање да одржи наш Аца Милојков на тему: Феномен савременог атеизма. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука