Драган Јашић Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Па одложио сам неке ствари . Ово се несме пропустити .mislise. .mislise. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 предавач је био извесно време ту и чекао, али су неке техничке сметње... .mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 даће Бог да среде ситуатион Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Malo samo da se sinhronizujemo,opet se vidi sve i čuje. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 ево ради!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Kako ga ne mrzi da ovoliko prica po ovoj vrucini .mislise. Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ја сам се улоговао, сли је страница бела. Ништа се не дешава!!!!! .mislise. Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ja i dalje imam problema.... .mislise. "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Ja i dalje imam problema.... .mislise. Ајде ако можемо да помогнемо, ради ли ти чат овде на форуму? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Osfežite stranicu sa F5 pokušajte tako “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Покушао сам, али и даље ништа. Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Покушао сам, али и даље ништа. Pokušaj da izađeš i ponovo uđeš u stranicu adresu http://www.stickam.com/pouke Jesi li logovan? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 и кликни на икону ПОУКЕ.ОРГ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 23, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Све се одлично чује, пуно је људи на каналу. Дођите да подржимо ова предавања која су свакако веки искорак у паравославном интерент мисионарењу. Ово нико не ради, бар ја нисам чуо. Зато ми и јесмо ЖРУ .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Август 23, 2011 Пријави Подели Написано Август 23, 2011 Покушао. И даље немам ни слику, ни тон. Ништа. Само бело... Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука