Jump to content

Da li igrate kompjuterske igrice i koje?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 19 часа, goranger рече

135 sati u zadnje dve nedelje...postalo je problematično

Mora da je neka dobra igrica u pitanju.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Liga Džentlmena рече

Mora da je neka dobra igrica u pitanju.

Ma jok, obicno djubre, nego se navucu ljudi k`o na pink - iz potpuno apstraktnih razloga...

...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

Ma jok, obicno djubre, nego se navucu ljudi k`o na pink - iz potpuno apstraktnih razloga...

...

Igrao sam Cantere u srednjoj, ako mi verujes svi smo bili zaludjeni sa time. Tada su kompjuteri bili skupi pa se cekalo na red. Tri sa jedne strane, tri sa druge i udri, tad nije postojao on lin borba.

A posle smo je prerasli. A na faksu smo cepali word craft. Mnogo mocna igrica, posebno kad dignes armiju undedova.

Ako je vec strastveni igrac preporucio bi mu Gothick.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Dota 2 lom :D:D

Probao sam je. Mada je meni nekako bolja stvar kad pravis iz pocetka celu pricu, kucicr, vojsku razvijas heroje. A najvise volim kad dobro utvrdim bazu pa me napadnu, ih kad udari pokolj. ?

Подели на овим сајтовима

@Liga Džentlmena Da, da strategije su odlicne. Treba ti dobar micro. :D:D I dota je dobra, 5 heroja da ukombinujes da rade. Timska igra, tajming, strategija, preciznost, zahtevna je bas. Najvise novca tu ima, ove godine 1. mesto na Internacionalu, nesto kao svetsko, uzeli su njih petorica 11,12 miliona dolara. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Nikola Stojanovic рече

@Liga Džentlmena Da, da strategije su odlicne. Treba ti dobar micro. :D:D I dota je dobra, 5 heroja da ukombinujes da rade. Timska igra, tajming, strategija, preciznost, zahtevna je bas. Najvise novca tu ima, ove godine 1. mesto na Internacionalu, nesto kao svetsko, uzeli su njih petorica 11,12 miliona dolara. :D:D

Volim te igre sa izgradnjom grada, e a najaca mi je bila ono heroj sidz, kada gradis tornjeve koji brane glavnu kulu. A ima jedna dobra kad branite glavnu kulu cetiri heroja.

Mogu da preporucim Graund Control 1 i 2, swine je odlicna strategijska igra.

E ali izgradnja grada je dobra za smirenje, treniras strpljenje.

Подели на овим сајтовима

• Волим 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...