Дејан Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 Mislim da ću da ti izdejstvujem jedan ban u administraciji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 ako nam je reko 319.gif :229229229: 0102_laugh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 banovan je na 20 dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 А посебно ми је занимљив Семберац који мрзи Јевреје, а са Исламом нема проблема... Шта ћеш брате, занимљив сам рођен 0409_feel Шалу на страну, не мрзим ја ни јевреје. Али ваистину, ја јудејце сматрам коловођавама ових сукоба између нас и муслимана. Ја тврдим (као и наш бесмтрни оснивач и председник Небојша Крстић који је многе владике познаво лично и добро) да су муслимани изманипулисани да буду против Хришћана...наравно ово се не односи на све муслимане, говорим онако како већина мисли. Једноставно, муслимани су жртве јудео-масонске окупације као и ми Православци. Ево поредите Косово и Газу...и на једном и на другом мјесту јудејац кроји планове. И на једном и на другом мјесту се дешава многи већи Холокауст него што се то десио јудејцима. 99", јудејац бомбардује Србију, а сваке године јудејац бомбардује Газу. Јудаизам не подносим органски, а ислам могу толерисати. Јудаизам се директно заснива на Христофобији што ипак није случај у исламу. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Децембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2010 А посебно ми је занимљив Семберац који мрзи Јевреје, а са Исламом нема проблема... Шта ћеш брате, занимљив сам рођен amen Шалу на страну, не мрзим ја ни јевреје. Али ваистину, ја јудејце сматрам коловођавама ових сукоба између нас и муслимана. Ја тврдим (као и наш бесмтрни оснивач и председник Небојша Крстић који је многе владике познаво лично и добро) да су муслимани изманипулисани да буду против Хришћана...наравно ово се не односи на све муслимане, говорим онако како већина мисли. Једноставно, муслимани су жртве јудео-масонске окупације као и ми Православци. Ево поредите Косово и Газу...и на једном и на другом мјесту јудејац кроји планове. И на једном и на другом мјесту се дешава многи већи Холокауст него што се то десио јудејцима. 99", јудејац бомбардује Србију, а сваке године јудејац бомбардује Газу. Јудаизам не подносим органски, а ислам могу толерисати. Јудаизам се директно заснива на Христофобији што ипак није случај у исламу. Ja sam nesto opako prespavao. 0409_feel 0409_feel bandit amen amen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Па јесте бесмртни учитељ као и Љотић 4chsmu1 Слава Богу. П.С: Аквилио ако желиш неке текстове од Небојше Крстића да читаш, јави ми се на ПП. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Nadam se da ćeš banovati sve po istim mjerama.Čudim se da gore nisi ni osvrnuo se kada je onaj rekao da generacijski ubijaju muslimane.Neznam u kojoj to mjeri doprinosi dijalogu, ili neznam kakav se time dijalog želi.Valjda nisi pročitao Dejane!Mislim da si trebao izbrisati poruku a ne banovati čovjeka.Malo je to preoštro! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Nadam se da ćeš banovati sve po istim mjerama.Čudim se da gore nisi ni osvrnuo se kada je onaj rekao da generacijski ubijaju muslimane.Neznam u kojoj to mjeri doprinosi dijalogu, ili neznam kakav se time dijalog želi.Valjda nisi pročitao Dejane!Mislim da si trebao izbrisati poruku a ne banovati čovjeka.Malo je to preoštro! Па брате убјиало се и са једне и са друге стране...рат је био. Нисмо једни другима слали баклаве, ракију, мезе већ метке!!! Мислим да овдје и није тема о рату, тако да се то може прескочити. А брат Дејан банује редом...хехе, мене је баново, брат брату, најмање 2 пута "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Po kojim istim merilima? Ko je na ovom forumu napisao da je srpska vojska bezgrešna a da su samo muslimani klali ubijali i silovali i da ih vera uči tome? Inače da je neko od pravoslavnih to izjavio,ne bi ga banovao ,već bi ga odveo na neuropsihijatriju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Самим тим крсташки походи су сатанина дјела а не дјела Христа и нас Хришћана. Иначе ти крсташи су опљачкали Цариград, толко о хришћанским мотивима тог похода... 0110_hahaha 0110_hahaha Папа Урбан је око 1090. год. наредио 1. Крсташки поход кадасмо ми са западом већ били два различита појма. Мислим да су ти походи и изазвали опште осећање у муслимана да су угрожени од Хришћана и отад су се муслимани заувек променили, користећи џихад у сасвим друге сврхе. ЗНАЋИ, БРАЧО ПАПА ЈЕ ПРВИ ПОЋЕО 319.gif Свети Отац за (р)католике је покренуо то из страха за поверену му паству, да им се не деси оно што се десило Кипру, Родосу, Сирији, асирцима, Египту итд... Џихад је, заборављате 0205_whistling , започео са калифима Бекром-Омер-Османом. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Крсташи папини су нам опљачкали Цариград. Више су нам зла нанјели од џихадиста. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 А ако је хришћанство=пацифизам (као што многи од вас тврде), што се папа није молио за муслимане?Што их молитвом и постом није победио? Сада толеришете насиље, а насиље према ЛГБТ популацији сте осуђивали...лицемерно до бола браћо. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Po kojim istim merilima? Ko je na ovom forumu napisao da je srpska vojska bezgrešna a da su samo muslimani klali ubijali i silovali i da ih vera uči tome? Inače da je neko od pravoslavnih to izjavio,ne bi ga banovao ,već bi ga odveo na neuropsihijatriju! Teško je teško breme što ga svi nosimo. Najbolje je izigravati žrtvu, a ne razumjeti zašto je to tako. Čuh jedne prilike od jednog brata kako su pričali neki: "Pobiše nas što smo muslimani.", a to je slušao neki djedo pa se uključi i reče: "Ne pobiše nas što smo muslimani, nego što to nismo." Kaže, akhi moj: "Tada to nisam razumio, a danas to razumijem ali koliko to drugi razumiju, ili mogu i hoće. Mislim da smo se razumjeli. Poneki Bošnje se napiju i istetoviraju džamiju na tijelu u inat Srbima. Al` doći će i Bošnjo tewbe, inšAllah... "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 P.S. Tetovaža-haram Alkoholisanje-haram "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Mislim da smo se razumjeli. Poneki Bošnje se napiju i istetoviraju džamiju na tijelu u inat Srbima. 1000000001010 1406_loveЈооој брате мој, има ти тавих и код нас Срба. Рецимо носе крст од килу злату, тетовирају преко цјелих леђа манастир Острог, а уз то попију брат брату 10 литара пиве за једно вече 319.gif Таквих сам ти се нагледао много. Ево поставићу неке клипове само да нађем...да се мало насмијемо. RAVNA GORA 09.05.2010 prvi deo BRUKA I SRAMOTA STA SE DOGADJA NA RAVNOJ GORI "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука