Благовесник Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Не оправдавам крсташки рат, Semberac... Јасно је Христос рекао Апостолском корифеју да не брани Христа мачем, а камоли Његов Гроб... Крсташи папини су нам опљачкали Цариград. Више су нам зла нанјели од џихадиста. Питање је било - ко је (у н.е.) први почео са таквом врстом рата?А та војска што је Цариград опљачкала није била предвођена директно папом, а они што су освојили огромна пространства хришћанске територије јесу били дирекно предвођени од САМИХ приређивача и сакупљача Кура`нских сура. Једноставно, са мулиманима дијалог, али дијалог истине и нелицемерне љубави. "Za vreme halife Osmana granice islama su se proširile prema istoku. Osvojena je Armenija. U tim vojnim pohodima učestvovao je i Huzejfa ibn Jeman, koji je zapazio da se tamo mnogi ljudi razilaze u načinu čitanja i učenja Kur'ana, što je dovodilo do svade i nereda. Huzejfa ibn Jeman je nakon povratka o tome obavijestio halifu Osmana koji je zatražio od Hafse da mu pošalje Mushaf koji je sakupljen i sravnjen za vrijeme Ebu Bekra. Kada mu je taj primjerak stigao on je naredio Zejdu ibn Sabitu i ostalim članovima komisije da ga prirede i umnože u nekoliko primjeraka. To je urađeno i primerci su poslani u pojedine pokrajine države islamske. Po jedan primjerak je poslao u Mekku, Basru, Kufu, Šam, Jemen i Bahrejn, a jedan je ostavio kod sebe. Stari primjerak, koji je bio pohranjen kod Hafse, Osman je dao spaliti! Primerak koji je zadržao kod sebe Osman je nazvao Mushafu’l-Imam!" Izvor: Jusuf Ramić, Tefsir – historija i metodologija, Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, Sarajevo, 2001., str. 13 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 хахахахах, ајд погледај од 1:50 и од 2:50... 1000000001010 Чича Дража нам се у гробу преврће од ових примитиваца и пјандура. Шта направише од Равне Горе "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ouk Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Enize niste pošteni mi smo ubijali muslimane svaki put kada su muslimani došli kod nas da ubiju nas i našu decu ,ta propaganda o Begovskoj zemlji koju slušate od Cerovića je čista ludost ,kakave veze imate vi sa Turcima i Turskim begovima i njihovom zemljom ,vi ste islamizirana Slovenska raja ,to ti je valjda jasno ,koliko sam upoznat ti ne govoriš Turski,niti imaš Tursko poreklo sem toga Turci su okupirali Bosnu i to je najmračniji period Bosanske Evropske istorije ,kao okupatori vratili su se u Tursku malte ne odakle su i krenuli . Ovde nije Bosna i nikada bila nije ,muslimani su iz Bosne ,Sandzaka dolazili na moja kućna vrata ja nisam išao na vaša . Budi fer sagovornik pa priznaj i reci istinu . Da li se sme propovedati Hrišćanstvo u Siriji ,Jordanu,Libijskoj Dzamahiriji ,Iranu . Odgovori jednostavno sme ili ne sme i kakav kazna sleduje "propovedniku" Smeju li se podizati Crkve po ovim zemljama ? Ne smeju . A vama je dozvoljeno da podižete dzamije recimo u Nemačkoj (ali će vam uskoro zbog bezobrazluka i to zabraniti) U Srbiji ste uvek mogli dizati svoje dzamije i ako je moj narod nasilno islamiziran (čitava sela po Srbiji su se vraćala veri pradedova čim su Turci otišli) I ako ste nas posmatrali kao stoku . Jer Hrišćanin mora da stoji u prisustvu muslimana ,da traži reč ako govori u prisustvu muslimana . Podsetiću te na izjavu Huseina el Kuatli-a koja glasi :Stav islama je vrlo jasan po jednoj stvari :a to je da pravi musliman ne može biti (potčinjen u odnosu na državu .Gde je šef države musliman i zakon muslimanski ,on će biti saglasan sa državom i podržavaće je .A gde je pak šef države nemusliman i zakon nemuslimanski ,on će mu se protiviti i radiće na obaranju ,mirno ili ratom ,otvoreno ili prikriveno . Kako ste se vi muslimani odredili prema Zukorliću ? Jel vama jasno da vidimo da radite protiv nas ,da znamo šta je islam ,da je u mojoj Srbiji paljeno i ubijano u ime islama i za islam goloruki muškarci žene i deca . Da su Srbi iz svojih kuća bežali od islama . Sve to mi znamo ,gledamo i shvatamo . Jel vam jasno koliko vas volimo .Što u Izraelu se nebunite ? Kad im slučajno opalite metak oni vam sravne tri sela sa zemljom idite tamo i tražite da vam se vrati vaše na koje svakako imate pravo kao i Jevreji jer su Arapi i Jevreji braća po krvi (semiti) . Verujet mi da snishođene i slobodu koju imate u Evropi danas ,Islam ne dozvoljava Evropljanima ili domicilnim Hrišćanima u njihovim zemljama ,Islamskim zemljama . Ne testirajte našu ljubav mi smo preobilno snishodljivi prema vama jer vam ne radimo to što ste vi radili nama . Budi fer pa se pitaj zašto je neko ubijao muslimane jel iz čista mira bez ikakve reakcije ili je branio goli život sebe i svoje dece . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 А ако је хришћанство=пацифизам (као што многи од вас тврде), што се папа није молио за муслимане?Што их молитвом и постом није победио? 1000000001010 Сада толеришете насиље, а насиље према ЛГБТ популацији сте осуђивали...лицемерно до бола браћо. E moj Semberac, sacekace tebe ista ona propaganda namenjena Jevrejima samo okrenuta prema muslimanima, pa cemo onda da razgovaramo. Zato su ovi tvoji i palili dzamiju u Beogradu. Niko od pravoslavnih ni u ludilu ne bi tvrdio da su krstaski pohodi "hriscanski". Medjutim kad se pojavi musliman, brate, koji krene da mi prica o tome kako su zli krstasi poubijali muslimane u Svetoj Zemlji i to koristi kao argument da mi dokaze da su hriscani kao takvi zlocinci, a da su muslimani pravednici, e onda, zar se ti ne upitas, onako usput, "cekaj, a cija je ta zemlja bila pre nego sto su zli katolici isli u pohod"? Hint 1: "papina" sigurno da nije bila. Hint 2: hriscanska jeste bila, i to u ogromnoj meri pravoslavna (izuzev nekih oblasti gde su bile zive istocnjacke jeresi). Nagradno pitanje: koja je to bila drzava? Nagradno pitanje broj 2: kako su muslimani dosli u posed te zemlje? Mirnim propovedanjem (onako kako su hriscani preobrazili pagansko rimsko carstvo)? Ili na neki drugi nacin? Kakav? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 То је, Семберац, и био циљ да би се четнички нaродно-ослободилачки покрет, успомена и тековина Равне Горе, сатанизовала тј. да би се сатанизовала родољубивост, чојство и јунаштво српског народа, све оно што заиста представља Равна Гора... ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 То је, Семберац, и био циљ да би се четнички нородно-ослободилачки покрет, успомена и тековина Равне Горе, сатанизовала тј. да би се сатанизовала родољубивост, чојство и јунаштво српског народа, све оно што заиста представља Равна Гора... Јадни ми Срби ако ће нас оне пијане будале под шатором бранити у рату... 1000000001010 Видео си какви су...крстови око врата као да су украли од попа, а са друге стране блену и ону полуголу плесачицу и балаве... Видиш, такав примитивизам код нас Образоваца никада нећеш видјети. Иначе раногорци данашњи нису фашисти, они су пјане и сланинари. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 А ако је хришћанство=пацифизам (као што многи од вас тврде), што се папа није молио за муслимане?Што их молитвом и постом није победио? 1000000001010 Сада толеришете насиље, а насиље према ЛГБТ популацији сте осуђивали...лицемерно до бола браћо. E moj Semberac, sacekace tebe ista ona propaganda namenjena Jevrejima samo okrenuta prema muslimanima, pa cemo onda da razgovaramo. Zato su ovi tvoji i palili dzamiju u Beogradu. Niko od pravoslavnih ni u ludilu ne bi tvrdio da su krstaski pohodi "hriscanski". Medjutim kad se pojavi musliman, brate, koji krene da mi prica o tome kako su zli krstasi poubijali muslimane u Svetoj Zemlji i to koristi kao argument da mi dokaze da su hriscani kao takvi zlocinci, a da su muslimani pravednici, e onda, zar se ti ne upitas, onako usput, "cekaj, a cija je ta zemlja bila pre nego sto su zli katolici isli u pohod"? Hint 1: "papina" sigurno da nije bila. Hint 2: hriscanska jeste bila, i to u ogromnoj meri pravoslavna (izuzev nekih oblasti gde su bile zive istocnjacke jeresi). Nagradno pitanje: koja je to bila drzava? Nagradno pitanje broj 2: kako su muslimani dosli u posed te zemlje? Mirnim propovedanjem (onako kako su hriscani preobrazili pagansko rimsko carstvo)? Ili na neki drugi nacin? Kakav? Pitanje broj 3: Jesu li muslimani naselili sva ta područja ili su ih samo osvojili? Pitanje broj 4: Jel` domicilno stanovništvo prisilno islamizirano, ili su, možda, jednostavno nestali kao u epskom dosjeu X ? Pitanje broj 5: Naime, živ li je iko kao potomak od prijašnjih naroda na tom terenu? Zaključak: Islamofobija na djelu? Ili je ovo u pitanju? 'I AM A MUSLIM' Kill me and call it 'COLLATERAL DAMAGE' Imprison me an call it 'SECURITY MEASURE' Exile my people on masse and call it 'NEW MEDDLE EAST' Rob my resources,invide my land , Alter my leadership and call it 'DEMOCRACY' "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Ослонац, како ти видиш ситуацију у Гази?Дал подржаваш Хамас? Ја подржавам сваки слободарски народ који је окупиран. 1000000001010 "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Молим некога од браће муслимана да прокоментарише клип и пјесму: SANDZAK I BOSNA MUDZAHEDIN Само молим вас будите искрени, немојте лицемерно да нас варате 1000000001010 Зна Ениз да волим само искреност, а све остало је ок. Лицемерно би било да ви осуђујете муџахедине, зар не? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Zaključak: Islamofobija na djelu? Ili je ovo u pitanju? 'I AM A MUSLIM' Kill me and call it 'COLLATERAL DAMAGE' Imprison me an call it 'SECURITY MEASURE' Exile my people on masse and call it 'NEW MEDDLE EAST' Rob my resources,invide my land , Alter my leadership and call it 'DEMOCRACY' Oslonac, nemoj da si bezobrazan i da mi podmeces izmisljotine (kao sto je ta retardirana pesma). Tema mog odgovora Sembercu je bilo muslimansko osvajanje Svete Zemlje hriscanske ognjem i macem. Zemlja je bila teritorija hriscanskog Romejskog carstva. Onda su dosli muslimani Agarjani (Arapi) putem ogjna i maca okupirali tu teritoriju. Drugo, sta je to uopste tu bilo "islamofobija"? Gde sam ja demonstrirao "strah od muslimana"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Mislim da smo se razumjeli. Poneki Bošnje se napiju i istetoviraju džamiju na tijelu u inat Srbima. sHa_sarcasticlol 0110_hahaha 0110_hahahaЈооој брате мој, има ти тавих и код нас Срба. Рецимо носе крст од килу злату, тетовирају преко цјелих леђа манастир Острог, а уз то попију брат брату 10 литара пиве за једно вече 0110_hahaha Таквих сам ти се нагледао много. Ево поставићу неке клипове само да нађем...да се мало насмијемо. RAVNA GORA 09.05.2010 prvi deo BRUKA I SRAMOTA STA SE DOGADJA NA RAVNOJ GORI Болест!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Децембар 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Zaključak: Islamofobija na djelu? Ili je ovo u pitanju? 'I AM A MUSLIM' Kill me and call it 'COLLATERAL DAMAGE' Imprison me an call it 'SECURITY MEASURE' Exile my people on masse and call it 'NEW MEDDLE EAST' Rob my resources,invide my land , Alter my leadership and call it 'DEMOCRACY' Oslonac, nemoj da si bezobrazan i da mi podmeces izmisljotine (kao sto je ta retardirana pesma). Tema mog odgovora Sembercu je bilo muslimansko osvajanje Svete Zemlje hriscanske ognjem i macem. Zemlja je bila teritorija hriscanskog Romejskog carstva. Onda su dosli muslimani Agarjani (Arapi) putem ogjna i maca okupirali tu teritoriju. Drugo, sta je to uopste tu bilo "islamofobija"? Gde sam ja demonstrirao "strah od muslimana"? Prvo, nemoj uzimati previše lično bilo šta i ne uzbuđuj se. Dva obraza imam. Drugo, piše još što šta prije toga, a sve je pod znakom pitanja, a ne podmetanja. Koja pesma, ne kontam? Ako je u pitanju pjesma što je postavi Semberac, onda mogu reći samo da je OK. Džihad je boriti se za svoju vjeru, zemlju, imetak, porodicu a čast je biti mudžahid. To je borac na Allahovom putu. Dakle, kavgu ne započinjati, a ako je primoran, onda musliman mora biti čvrst, postojan i ustrajan. Što se tiče klipa, neko ga je priredio i postavio da bi se imali klipani prepucavati na jutjubu, a komentari koji se mogu ispod pročitati dovoljan su pokazatelj naše kulture i matrice ponašanja. Ne treba tu neki poseban komentar za one koji traže bogatstvo u produhovljenju, a ne u prostaklucima i internet vojevanjima. U svakom slučaju i od neznalica se ima štošta naučiti. Sve u čemu pogriješe i bude pogubno za dobrobit čovječanstva to treba ostaviti... "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Молим некога од браће муслимана да прокоментарише клип и пјесму: SANDZAK I BOSNA MUDZAHEDIN Само молим вас будите искрени, немојте лицемерно да нас варате sHa_sarcasticlol Зна Ениз да волим само искреност, а све остало је ок. Лицемерно би било да ви осуђујете муџахедине, зар не? И ово је болештина. Као и на Равној Гори, и овде Ђаво коло води. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Молим некога од браће муслимана да прокоментарише клип и пјесму: SANDZAK I BOSNA MUDZAHEDIN Само молим вас будите искрени, немојте лицемерно да нас варате sHa_sarcasticlol Зна Ениз да волим само искреност, а све остало је ок. Лицемерно би било да ви осуђујете муџахедине, зар не? Pjesma nastala u ratu.U ratu je moral vojnika dizan na razne načine.Između ostalog i pjesmama.Rat je rat, i tu se nema šta reći.U ratu su posebne okolnosti i posebni zakoni.Imate i vi dosta tog propagandnog materijala ratnog i vjerujem da nebi volili da ga postavljamo ovdje. Nija ni vi jer to nema veze sa sadašnjošću hajde da malo u budućnost gledamo.Mislim da je pametnije! Naravno džihad je kod nas sveta stvar i o tome sam vam pisao možete o tome pronaći u mojim pisanjima ovdje na forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2010 Upravo sam pogledao snimak i iskreno mislim kao i brat oslonac da je ovo neko vješto izmiksao.Neko ko je daleko od islama.Iz više razloga:Miješaju se suniti i šiti to nema veze jer mi sa šitima nemamo mnogo toga zajedničkog.Zahvaljujući njima Ameri su porazili Irak i nanijeli sramotu ponosnom iračkom narodu.Pod dva Kemal Ataturk nema veze sa islamom.Čovjek sekularista koji je preko noći muslimane učinio nepismenima.A i ove provokativne slioke.Neko ko je jako glup a pravi se pametan je ovo uradio.Ovo je bez imalo licemjerja jer toga nemam kod sebe i na kraju niko me ne sili da nešto pišem niti mi brani da što pišem! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука