Лидија Миленковић Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Данас, на рођендану, слављеник : " Молим Вас, пустите ми песму Лами лами " . ( У питању је била песма Big Time Rush - Love Me Love Me, али треба то укапирати ) Други клинац Ја: " Пиле, како се зовеш " ? Клинац: " Јастујас " ! Ја: " Како " ?! Клинац: "Ја све јастујам, па сам пвави јастујас " ! И...да....оправдао је име, растурио је пола играонице, колегиницу, мене, а кад је изгледало да цемо морати да га скидамо са лустера, ѕавршио се рођендан. Јесте нас растурио, али је био пресладак, зврчак малени <3 Sanja Т., александар живаљев, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 Одговори мога сестрића од непуне 3 године: Ја:"Како се зовеш?" Он:"Немања" " А како се презиваш?" "Лепо" "Одакле си?" "Од маме" а сутрадан је додао "и теке Ане" АлександраВ, Tavita, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 28, 2016 Пријави Подели Написано Август 28, 2016 А старији сестрић Ђорђе,који је са годину дана научио да се прекрсти,колико му је у том узрасту моторика то дозвољавала,мало промаши чело на горе, волео је да кади кућу,наравно,уз помоћ неког старијег. Једном су на тераси седели моја сестра и његова прабака и пиле кафу,али су оставикле џезву на столу. А он је видео како пара и даље излази из ње,прекрстио се лепо и пољубио мушему. Лидија Миленковић, Tavita, Dijasporka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 Bilo jedno dete na moru . Svi su lepo pocrneli samo je ono slabije primalo boju... a i nije volelo da se sunca ... Odmor se približio kraju ... Svi sede na terasi i sabiraju utiske .. A dete će - Uuuu ... ala smo pocrneli ... Svi se okreću u kažu - Moooolim ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Септембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2016 Citamo neku pricu u kojoj se spominje general... Luna: Mama, sta je to general? Ja: To ti je glavni u vojsci, on komanduje svim vojnicima. Luna: Aha, to je kao onaj sto je birao da vojska izgubi na zemlji a da pobedi na nebu! (General Knez Lazar) александар живаљев, Sanja Т., AnaLaz and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2016 Играм се са Милицом и она каже - мама буди ти рикалица; ја збуњена кажем - а шта ради рикалица? а Милица одговара - па прориче Lady Godiva, Kafanski amater, Dijasporka and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Ево како деца пишу Богу! * Кад умрем, ја не желим ни у рај, ни у пакао.. ја хоћу код Тебе. (Вера, 3. разред) * Зашто сиромашни просе милостињу око цркве? Шта си Ти приметио, ко даје? (Ира 2. раз.) * Драги Боже, желим да учиниш да , почев од бакa, па све до слонова сви буду срећни, сити и обувени. (Тања 2. раз.) * Мама каже да сам у сну плакао. Да ли се сећаш шта смо с Тобом оно разговарали? ( Игор 3. раз.) *Ако мене нешто боли, јел' то значи да си Ти на мене љут? (Гоша 4. раз.) * У разним књигама Тебе разно описују. Где могу добити Твоју фотографију? Бар пре потопа? (Раја 3. раз.) * На ком језику говоре душе? (Раја 4. раз.) *Како да живим да би сви на свету били срећни? (Лиза 2. раз.) * Шта је живот, ако је потребан, зашто људи умиру? (Костја 2. раз.) *Шта Ти радиш кад пада киша? ( Љуба 3. раз.) * Ако би сви људи били срећни, онда не би били зли. (Васја 4. раз.) * Ја бих с Тобом пошао у истраживање. ( Гарик 1. раз.) * Ја веома желим да деца из сиротишта нађу нове, удобне родитеље. (Даша 4. раз. ) * Јуче смо о Теби ово научили: ако сте богати - то је од Бога, ако сте сиромашни - то је ка Богу. (Зорик 4. раз.) * Желим Ти све најбоље у животу. (Степа 1. раз.) * Не бој се, Господе, ја сам с Тобом! (Андреј 1. раз.) * Поносна сам што Те имам. (Катја 2. раз.) nikolay, Volim_Sina_Bozjeg, Lady Godiva and 8 осталих је реаговао/ла на ово 10 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 16 минута, JESSY рече Не бој се, Господе, ја сам с Тобом! (Андреј 1. раз.) Хе, ово је најјаче. :-) AnaLaz, АлександраВ, Kafanski amater and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 On 9.12.2016. at 21:28, JESSY рече Jezivo http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Март 5, 2017 Пријави Подели Написано Март 5, 2017 Crnogorci su braon Драшко, Tavita and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 On 8/3/2016 at 15:29, Биљана рече KLINCI ODGOVARAJU: ZAŠTO SE TVOJA MAMA UDALA ZA TVOGA TATU? Fenomenalni dječiji odgovori na pitanje zašto je Bog stvorio mamu: 1. Ona jedina zna gde se nalazi selotejp. 2. Uglavnom da čisti našu kuću. 3. Da nam pomogne da izađemo od tamo gde smo se rađali. Kako je Bog stvorio mamu? 1. Koristio je prašinu, baš kao svi mi. 2. Magijom plus super snagom i sa puno miješanja. 3. Bog je stvorio moju mamu sasvim jednako kao mene. Samo je koristio veće dijelove. Od kojih sastojaka su napravljene mame? 1. Bog je napravio mame od oblaka i anđeoske kose i svega lijepog na svijetu, sa samo mrvicom zloće. 2. One su morale početi od kostiju muškarca. Onda valjda zato rade puno špage, mislim. Zašto ti je Bog dao bas tvoju mamu, a ne neku drugu? 1. Jer smo u rodu. 2. Bog je znao da me ona jako voli, više nego što bi me druga mama voljela. Kakva je tvoja mama bila kao devojčica? 1. Moja mama je uvek bila moja mama i ništa drugo. 2. Ne znam, jer nisam bila tamo, ali rekla bih da je bila prava šefovica. 3. Rekli su da je nekada bila jako dobra. Što je mama morala znati o tati pre nego što su se venčali? 1. Njegovo prezime. 2. Morala je znati njegovu prošlost. Kao, je li lopov? Jel se napije od piva? 3. Koliko zaradi platu? Jel se drogira i da li hoće da joj pomogne u kućnim poslovima? Zašto se tvoja mama udala za tvoga tatu? 1. Moj tata kuha najbolje špagete na svetu. A mama voli puno da jede. 2. Postala je prestara da bi uradila bilo šta drugo s njim. 3. Moja baka kaže da tada mama nije imala kapu za razmišljanje na glavi. Ko je šef u tvojoj kući? 1. Mama ne želi da bude šef, ali mora, jer tata je tako blesav. 2. Mama. Možeš to zaključiti po inspekciji sobe. Ona vidi stvari ispod kreveta. 3. Mislim da je mama, ali samo zato što ona mora da uradi mnogo toga više nego tata. Koja je razlika između mame i tate? 1. Mame rade i na poslu i kod kuće, a tate rade samo na poslu. 2. Mame znaju kako da razgovaraju sa učiteljicom, a da je ne isprepadaju. 3. Tate su visoki i jaki, ali mame imaju pravu snagu, jer nju moraš pitati ako želiš da prespavaš kod drugarice. 4. Mame imaju magiju, one čine da se osećaš bolje bez lijekova. Šta tvoja mama radi u slobodno vrijeme? 1. Mame nemaju slobodno vrijeme. 2. Kad to čuje, onda plaća račune cijeli dan. Kad bi mogli da promjenite jednu stvar na svojoj mami, šta bi to bilo? 1. Ima neku čudnu ideju da stalno treba da spremam svoju sobu. Riješio bih se toga. 2. Učinila bih moju mamu pametnijom. Tada bi znala da je sve skrivila moja seka, a ne ja. 3. Voljela bih da se riješi onih nevidljivih očiju za koje kaže da ih ima na leđima. Izvor: Sjajno nikolay, сташин, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Март 10, 2017 Пријави Подели Написано Март 10, 2017 Joj srca mala nikolay and ines је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Април 1, 2017 Пријави Подели Написано Април 1, 2017 Moja cerka od 7 i njena drugarica od 8 godina razgovaraju o Isusu...dolaze do mene i govore mi kako bi volele da posete mesta koja s Njim imaju veze...pokazem im ja snimak o Crkvi Hristovog Groba, kad u jednom trenutku na snimku se pojavljuje puno svestenika i monaha, a njih dve uglas pitaju: "Jesu oni ubili Hrista?" Kafanski amater, Volim_Sina_Bozjeg, emilija and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Април 7, 2017 Пријави Подели Написано Април 7, 2017 Љето '96. трогодишњи брат, дружељубива причалица је волио да се поваздан дружи са стрицем, "самосталним превозником", како се тада називао, и ликом који, ако није у камиону, онда је под камионом. Нешто поправља. Брат стоји поред њега и прича доживљаје из вртића. Или чучи и нешто га испитује, завирујући се под камион. Једном приликом упита га стриц: "Је ли, Ниџо, 'оћеш и ти овако к'о ја возит' камион кад порастеш?" "Нормално да нећу!" "Што?" "Нисам глуп да будем стално прљав к'о ти!" Стриц прави паузу. Стрина износи хладно пиво. Сипа стрицу и себи. Пију. Одмарају... Никола гледа једно вријеме, па ће: "Знаш чико, тако и мени мама насује мало пиве да попијем кад се уморим." У чекаоници код доктора. Трогодишњи брат (а, ко други) улази у причу са неким чичом, ликом од 60 и кусур година. "Је ли, мали, колико ти имаш година?" "ТРИДЕСЕТ" "Опаа! А, који си разред?" "Пети!" "Е, свака част! Прави си момак!" "Знам, тако ми и ђед каже па нам насује мало ракије да се куцнемо ја и он!" ја враголан и мој деда куд кренемо свет нас гледа AnaLaz, Lady Godiva, Dijasporka and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Јуче је Милица после неколико недеља инсистирања победила и одсекли смо шишке и много је слатка, заиста. Излазимо из купатила и ја вичем - Срђане, Никола (направили смо велику разлику у годинама, Милица има 6, Срђан 20 а Никола 22 године), имамо лепу вест, имате нову сестру, а њих двојица залеђеног осмеха, док нису укапирали да је то Милица са шишкама, помислили су да сам опет трудна Каже после Срђан - тридесет секунди сам био утрнут, обрадовао сам се али... AnaLaz, Volim_Sina_Bozjeg, Лидија Миленковић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука