Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ako ne dolazi cika Zvonko,onda cu i ja morati da otkazem prisustvo...tesko sam podnela ovu vest,vec sam pocela da se ponasam autodestruktvno..uh sta li mislim,cemu li se nadam... 4chsmu1  

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ух, већ исписано седам страница... ај молим вас нека ми неко кратко каже шта сте одлучили да бих могао да се позабавим даљом организацијом :)

Подели на овим сајтовима

Предлажем да се укине демократија и да оче Иване одредите датум, па ком опанци ком обојци, увек може поправни...

Подели на овим сајтовима

Нека о.Иван одреди датум и то ће бити промисао Божији. Сви то прихватимо и како коме буде. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Субота, ако се баш окасни можемо заједно на литургију у недељу ујутру...

Подели на овим сајтовима

Кад би могло на два дана као у Денковцима. За оне који не знају, тамо је био Сабор форумаша 2010.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 29. 7. 2013. at 21:17, Иван Цветковић рече

Ево, август је идеалан... :) Скупимо по мало пара да нешто спремимо и то је то :)

Može li ikako krajem avgusta? Dolazim u BG 28. ili 29. avgusta zbog koncerta Rogera Watersa. Dolazi i moja sestra, ona ne forumaši. Nema kad jer ima 4 posla, a muž joj nezaposlen, ima sina od 10 godina. Ne mogu biti 10 u BG zbog okupljanja. Odgovara mi kraj avgusta i početak septembra.

Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...