Jump to content

Сабори - окупљања чланова форума

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

da li Vam se dopada ova ideja  

58 члановâ је гласало

1. 1. da li Vam se dopada ova ideja

• da
      46
    • ne
      3
    • mozda
      3
    • nemam stav
      2

Препоручена порука

Ja sam bila jedno vreme u parohiji gde se u postu posle jutrenja pila rakijica - svestenici objasnili da samo vino ne sme, ostalo je kosher/halal :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Ja ne idem na sabor ako se i Klaudic ne prijavi .........posto ga vidim dole na temi.......

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

:sunce:  Ево ја са 19 год црквеног живота још увек не могу да мрднем од неофитске фазе.

Шта је то што ми не да направим искорак.........каква је то магла у мом уму.......

Serbian Orthodox Church

SOC hahaha, pa i nije bas Serbian Orthodox Church SOC :D :D :D

Подели на овим сајтовима

A šta ako vam kažem da sam pokušao da izgladim odnose sa forumašima sa kojima sam imao nesporazum, sa nekima javno, sa nekima preko privatnih poruka - bezuspešno, jer i dalje teraju svoju otrovnu priču, a neki mi uopšte ni ne odgovaraju na poruke, ni na inicijalnu poruku!

I? Šta ja da očekujem od vas? Jesam li dobrodošao? ,,Braćo" i ,,sestre" hrišćani... Draga Crkvo moja...

Подели на овим сајтовима

A šta ako vam kažem da sam pokušao da izgladim odnose sa forumašima sa kojima sam imao nesporazum, sa nekima javno, sa nekima preko privatnih poruka - bezuspešno, jer i dalje teraju svoju otrovnu priču, a neki mi uopšte ni ne odgovaraju na poruke, ni na inicijalnu poruku!

I? Šta ja da očekujem od vas? Jesam li dobrodošao? ,,Braćo" i ,,sestre" hrišćani... Draga Crkvo moja...

А како стојиш са пријатељима који нису форумаши на поукама и нису хришћани?

Подели на овим сајтовима

ако Бог да, тамо на пролеће-лето, вероватно у манастиру, са окупљањем у суботу током дана, целодневним дружењем, коначењем, недељном Литургијом,...

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :navijanje:  :navijanje:  :navijanje: 
Могу повести жену и 2 клинца? 

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:  :navijanje:  :navijanje:  :navijanje: 

Могу повести жену и 2 клинца? 

Прошли пут у Умчарима, долазиле су и супруге и деца...

Подели на овим сајтовима

Nema garancija da ćeš se dopasti svima. 

Mada da ti kažem onako od srca...kada druge optužiš da ne valjaju, oni burno reaguju. Zato što ne možeš da stavljaš ljude u podređenu situaciju, a zatim od njih zahtevaš da ti se dokazuju. Jeste to zgodna polazna tačka za tebe, ali ne i zdrava.

Zrelost donosi i neke nezgodne stvari po nas, npr. da smo prinuđeni da preuzmemo odgovornost za sebe u odnosu na život i druge. Opet, u tome je i lepota.

Mislim da je bolje da ne dolaziš na druženje ako ne osećaš ljubav prema ljudima koje ćeš tamo sresti. Sa unapred isukanim oružjem neće biti dobro ni tebi ni drugima. S druge strane, ako si voljan da daš sebi šansu, zakopaj u sebi sve uslove koje postavljaš da bi došao...jer, loša očekivanja uvek proizvedu loše situacije. 

Kakve su ti misli, takav ti je život, pa ti vidi. 

Подели на овим сајтовима

Nema garancija da ćeš se dopasti svima. 

Mada da ti kažem onako od srca...kada druge optužiš da ne valjaju, oni burno reaguju. Zato što ne možeš da stavljaš ljude u podređenu situaciju, a zatim od njih zahtevaš da ti se dokazuju. Jeste to zgodna polazna tačka za tebe, ali ne i zdrava.

Zrelost donosi i neke nezgodne stvari po nas, npr. da smo prinuđeni da preuzmemo odgovornost za sebe u odnosu na život i druge. Opet, u tome je i lepota.

Mislim da je bolje da ne dolaziš na druženje ako ne osećaš ljubav prema ljudima koje ćeš tamo sresti. Sa unapred isukanim oružjem neće biti dobro ni tebi ni drugima. S druge strane, ako si voljan da daš sebi šansu, zakopaj u sebi sve uslove koje postavljaš da bi došao...jer, loša očekivanja uvek proizvedu loše situacije. 

Kakve su ti misli, takav ti je život, pa ti vidi. 

A da li si pomislila da sve to što si napisala važi i u obrnutom smeru? Kad mene neko vređa i nipodaštava, ne možeš očekivati da ga smatram prijateljem. 

Ja ovde razmišljam da li da pređem preko svih uvreda i nipodaštavanja, od strane ekipice koja organizuje ovo. Pokušao sam, ali ljudi ne žele da se pomire. Nakon svega doživljenog ovde, kakva moja očekivanja mogu biti, osim loša. Ne osećam se dobro, i još mi samo fali neko da mi se penje na glavu tamo. 

A ti meni, koji sam ovde vređan najstrašnije, što sam jasno odmah i napisao, kažeš: Pruži sebi šansu! Shvataš koliko je to groteskno!

Подели на овим сајтовима

Onda nemoj doći. Izgleda da nisi spreman. Ako ne možeš oprostiti, preuzeti i svoj deo odgovornosti, ako ne možeš naći ljubavi i ako ne vidiš pruženu ruku...onda je bolje da se odmoriš, nego da dodješ i da sve eskalira. Nego, vidim da imaš želju da dodješ, zato ti ovo i pišem. Zašto misliš da su te pozvali_ Ako misliš da su te zvali iz loših namera, ne treba da ideš. Ako misliš da su te zvali iz dobrih namera, onda ovo što ti pišeš ne pije vodu.

Ako hoćeš da dodješ a da ti se svi unapred saviju i izvinjavaju i posipaju pepelom, onda se zamisli nad sobom. Da li ti onda manipulišeš zapravo ostale? Svi mi imamo trenutke kada smo više osetljivi nego osećajni, i to je u redu. Biti svestan toga znači dati sebi šansu. Ako nikad ne pogledamo gde nas brvno žulja, bolovi su konstantni...

Подели на овим сајтовима

Mislim sa preterujete, skroz je drugaciji dozivljaj susret uzivo i virtuelni razgovor. Kad se sretnete nece vam pasti forum napamet, vodicete ziv razgovor, cucete glas, videcete lik, a to ne moze da se meri sa ovim.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...