DYNABLASTER Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 a sad sam se setio neceg, pa da dam jedan savet: nemojte da koristite Labello- to je prevara i navlaka, jer ustvari deluje isto kao i slicne "droge", to djubre ustvari sushi usne! ista stvar je i sa nafazolom i ostalim drogama koje se brizgaju u nos- to unistava sluzokozu O tome sam baš razgovarala sa drugaricom. Stalno moramo da se mažemo jer čim prestanemo usta traže novu "dozu."Prosto smo zavisne od labela (ali ja ga ipak obožavam! 4chsmu1 crvenilo) ja sam taj labello uzo od devojke i bacio kroz prozor auta na prvom sastanku 1000000001010 i shvatila je poruku odma i prestala da koristi dada ja reko daj mi to nesto da vidim i kad sam ga zafrljacio hahahahahaha t1007 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Август 9, 2011 Пријави Подели Написано Август 9, 2011 a sad sam se setio neceg, pa da dam jedan savet: nemojte da koristite Labello- to je prevara i navlaka, jer ustvari deluje isto kao i slicne "droge", to djubre ustvari sushi usne! ista stvar je i sa nafazolom i ostalim drogama koje se brizgaju u nos- to unistava sluzokozu O tome sam baš razgovarala sa drugaricom. Stalno moramo da se mažemo jer čim prestanemo usta traže novu "dozu."Prosto smo zavisne od labela (ali ja ga ipak obožavam! 4chsmu1 crvenilo) ja sam taj labello uzo od devojke i bacio kroz prozor auta na prvom sastanku 1000000001010 i shvatila je poruku odma i prestala da koristi t1007 Pih, važniji joj bio ti od labela! Kad bi meni muž rek'o da biram: labelo ili on, ja bi' se odlučila za labelo dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
M. Написано Август 14, 2011 Пријави Подели Написано Август 14, 2011 a sad sam se setio neceg, pa da dam jedan savet: nemojte da koristite Labello- to je prevara i navlaka, jer ustvari deluje isto kao i slicne "droge", to djubre ustvari sushi usne! ista stvar je i sa nafazolom i ostalim drogama koje se brizgaju u nos- to unistava sluzokozu O tome sam baš razgovarala sa drugaricom. Stalno moramo da se mažemo jer čim prestanemo usta traže novu "dozu."Prosto smo zavisne od labela (ali ja ga ipak obožavam! 0110_hahaha 0110_hahaha) ja sam taj labello uzo od devojke i bacio kroz prozor auta na prvom sastanku i shvatila je poruku odma i prestala da koristi ja reko daj mi to nesto da vidim i kad sam ga zafrljacio hahahahahaha Jadna devojka Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zivkov Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 Mislim da je za usne najbolja grožđana mast. We few, we happy few, we band of brothers Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 16, 2011 Пријави Подели Написано Август 16, 2011 za usne su najbolji poljupci 0110_hahaha, a u nedostatku istih odlican je med. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Новембар 15, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2011 Наравно да су речи св.Јована Златоуста неприкосновене у датом случају, али жене су бића која смеју и требају да се улепшавају, како и када, свака од нас зна и уме... :0442_feel: Steta sto je postao trend da se sminkaju lopatama, a posle im treba cisterna sa vodom da speru sve Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 DYNABLASTER and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 Profi, svaka cast, mada je za super specijalne prilike. Inace, ja volim da se nasminkam, ali umereno i ne svaki dan . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 8, 2012 Пријави Подели Написано Април 8, 2012 ahahahahaah pa ova izuva, majstorija! klapklap Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Treba mi pomoć oko izbora tečnog pudera. Imam suvu kožu, uglavnom svi puderi koje sam do sada probala mi još više isuše kožu, ako i nađem neki koji je za suvu kožu, onda su neke neprirodne nijanse. Videla sam tonirajuću kremu Garnier BB, kažu da hidrira. Da li možete da mi preporučite nešto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Treba mi pomoć oko izbora tečnog pudera. Imam suvu kožu, uglavnom svi puderi koje sam do sada probala mi još više isuše kožu, ako i nađem neki koji je za suvu kožu, onda su neke neprirodne nijanse. Videla sam tonirajuću kremu Garnier BB, kažu da hidrira. Da li možete da mi preporučite nešto? јел може једно питање што користиш течни пудер ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 Treba mi pomoć oko izbora tečnog pudera. Imam suvu kožu, uglavnom svi puderi koje sam do sada probala mi još više isuše kožu, ako i nađem neki koji je za suvu kožu, onda su neke neprirodne nijanse. Videla sam tonirajuću kremu Garnier BB, kažu da hidrira. Da li možete da mi preporučite nešto? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Malina Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 јел може једно питање што користиш течни пудер ? Koristim ga da pokrijem neke sitnije nepravilnosti na licu, ne koristim ga svaki dan. Zašto, misliš da nije dobro da ga koristim? Taisa, hvala na odgovoru, taj sam upravo sad potrošila, bio mi je dobar za lice, ali mi boja nije u potpunosti odgovarala. Možda ja malo preterujem, nisam do sad našla boju koja je baš kao moj ten, verovatno ni ne mogu naći identičnu. Inače, imam dosta svetao ten. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 tecni puder - ten zatvara pore ,i nije bas dobar za lice kad su hladni dani moze da se stavlja jer stiti lice od hladnoce koliko znam ovaj puder sto ti jeTaisa preporucila ima 5 nijansi ako ti je odgovarao onda probaj neku drugu boju није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 13, 2012 Пријави Подели Написано Април 13, 2012 1319_womens Natasa., katja and Mironosica је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука