Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 не брини сестро, научиће и твој едип да се одбије од дојке а после и да извади прст из уста ... није то неизлечиво, само да нађе пристојну жену а не да тебе пита за савет Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339970040' post='661929] не брини сестро, научиће и твој едип да се одбије од дојке а после и да извади прст из уста ... није то неизлечиво, само да нађе пристојну жену а не да тебе пита за савет TO MEDO whackado :-X :-X :-X http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Наравно да сам мамин син. И искључиво маму питам у вези сваке веће одлуке у животу. Ко зна боље него мама? И мувао бих ја и преко Интернета, али ми мама не дозвољава. -Владимир-, Срђан Шијакињић and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339970040' post='661929] не брини сестро, научиће и твој едип да се одбије од дојке а после и да извади прст из уста ... није то неизлечиво, само да нађе пристојну жену а не да тебе пита за савет Štaaa? Roditeljicu svoju da ne pita za savet, a ja ga od kilo mesa odgajila, i da mi dovede tu...tu.. ne smem ni da kažem šta u kuću.... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Štaaa? Roditeljicu svoju da ne pita za savet, a ja ga od kilo mesa odgajila, i da mi dovede tu...tu.. ne smem ni da kažem šta u kuću.... кажем ти ја, жена ће га покварити таман како треба искрено, никад ми нису јасне особе које граде реалност "што се баби снило" и које ће да воле унука а да не воле жену "која га је од кила меса одгајила" ... Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339971294' post='661962] [/font] кажем ти ја, жена ће га покварити таман како треба искрено, никад ми нису јасне особе које граде реалност "што се баби снило" и које ће да воле унука а да не воле жену "која га је од кила меса одгајила" ... Zato sto zena koja ga je od kilo mesa odgajila ume da bude prava azdaja, ljubomorna, posesivna azdaja ! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Zato sto zena koja ga je od kilo mesa odgajila ume da bude prava azdaja, ljubomorna, posesivna azdaja ! ма где би то мајка, она све зна најбоље за свог малог едипа greengrin greengrin greengrin шта мислиш што све друге синове види ко едипе? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339971294' post='661962] [/font] кажем ти ја, жена ће га покварити таман како треба искрено, никад ми нису јасне особе које граде реалност "што се баби снило" и које ће да воле унука а да не воле жену "која га је од кила меса одгајила" ... Srčan si mi mnogo Medenice, samo ponekad mlatiš ko k.... po samaru (izvinte na izrazu), viš da se sprdam.... A sad izistinski, Vi ste deco nama dar od Boga, i tako treba da Vas čuvamo i negujemo. I treba da budete dobri i momci i devojke, i ako ste stvarno dobri nikada nećete izvisiti, ako pak očekujete da Vam se to dobro vrati onda niste ništa više nego trgovci i licemeri... P.S. Ja sam u braku 20 god. i svoju svekrvu volim kao svoju majku, a i ona mene ... malina :), RYLAH, Милан Меденица :) and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1339972024' post='661977] ма где би то мајка, она све зна најбоље за свог малог едипа greengrin greengrin greengrin шта мислиш што све друге синове види ко едипе? Radim na tome da ne tretiram muskarce kao edipe , pa ako mi Bog da sina da coveka odgajim . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Srčan si mi mnogo Medenice, samo ponekad mlatiš ko k.... po samaru (izvinte na izrazu), viš da se sprdam.... A sad izistinski, Vi ste deco nama dar od Boga, i tako treba da Vas čuvamo i negujemo. I treba da budete dobri i momci i devojke, i ako ste stvarno dobri nikada nećete izvisiti, ako pak očekujete da Vam se to dobro vrati onda niste ništa više nego trgovci i licemeri... P.S. Ja sam u braku 20 god. i svoju svekrvu volim kao svoju majku, a i ona mene ... To je prava retkost i blagoslov . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Radim na tome da ne tretiram muskarce kao edipe , pa ako mi Bog da sina da coveka odgajim . radi radi :D није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 radi radi :D Hocu hocu :D http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 To je prava retkost i blagoslov . Jeste retkost, zato nam niko ne veruje, misle da se foliramo pred komšilukom, a da se u kući koljemo gringrin Oglo је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 To je prava retkost i blagoslov . Ваљда се и око тога треба потрудити? Милан Меденица :) and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 17, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Srčan si mi mnogo Medenice, samo ponekad mlatiš ko k.... po samaru (izvinte na izrazu), viš da se sprdam.... не видим, нема смајлија нигде ... они служе да се надомести читање мисли Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука