Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:48, Александар Радовановић рече А ја сам за ових дваездевет за још који дан мислио да се жене ложе на моћ и кад не могу да остваре све што хоће од човека. Да извинете, да није сисица нека. Pojasi ovo??? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:45, Katarina N рече 1) Domacin 2) "Djentlmen" 3) Tehnicar E to sam hteo da cujem, znaci ostaje mi jos samo da ispunim ovaj prvi uslov greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:51, Katarina N рече Pojasi ovo??? Појахаћу... Моћ у смислу да мушкарац има неке перспективе, да није клошар. Да не могу све да остваре што хоће са њим значи да им не допусти да га обликују баш скроз, јер како неко рече на теми, таквог мушкарца ће на крају да остави иста та што га је таквог моделирала. Да не буде сад нека расправа у фазону "ја ловим, она кува", исто важи и за мушкарце, него се тренутно причало о женама. malina :), Милан Меденица :), Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:50, Dragi рече Eto šta vam je Pravoslavlje, i onda neki misle da smo zatvoreni, frigidni, puritanci, jer "ortodoksni"... :lol: Pa mi smo moderni Pravoslavci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:52, grigorije22 рече E to sam hteo da cujem, znaci ostaje mi jos samo da ispunim ovaj prvi uslov greengrin Prvi uslov, al' otpozadi, da prostite greengrin greengrin greengrin . Sali se malo KataNata "sa tebe" Griso . RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:55, grigorije22 рече Pa mi smo moderni Pravoslavci Novotarci greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:52, grigorije22 рече E to sam hteo da cujem, znaci ostaje mi jos samo da ispunim ovaj prvi uslov greengrin Интересантно је да овај трећи никада никоме није проблем... Милан Меденица :), Malina, feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 Цитат Моћ у смислу да мушкарац има неке перспективе, да није клошар. To se podrazumeva da nije klosar. Mocan muskarac se uglavnom vezuje za novac, ali mi se vise cini da ide uz reci veza i sposobnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:54, Александар Радовановић рече Појахаћу... Моћ у смислу да мушкарац има неке перспективе, да није клошар. Да не могу све да остваре што хоће са њим значи да им не допусти да га обликују баш скроз, јер како неко рече на теми, таквог мушкарца ће на крају да остави иста та што га је таквог моделирала. Да не буде сад нека расправа у фазону "ја ловим, она кува", исто важи и за мушкарце, него се тренутно причало о женама. To je ok, sigurno nece da ga vuce na ledjima . Oblikovati, sazvakati i ispljunuti kad je gotov . Ma jok . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 14:00, grigorije22 рече To se podrazumeva da nije klosar. Mocan muskarac se uglavnom vezuje za novac, ali mi se vise cini da ide uz reci veza i sposobnost. Ништа се не подразумева. А ово је потребно нагласити јер има много жена које остану адолесценткиње и заврше са неким за кога после сконтају да је клошар. После иде кајање натенане, али... И после је неко други крив јер ми нисмо знали да правимо изборе. Ми смо управо изабрали тог неког који није био довољно добар да уопште и будемо или да дуже останемо са њим у вези. Иван ♪♫ and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 14:00, grigorije22 рече To se podrazumeva da nije klosar. Mocan muskarac se uglavnom vezuje za novac, ali mi se vise cini da ide uz reci veza i sposobnost. Sposobnost je kljucna rec . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 13:57, Katarina N рече Prvi uslov, al' otpozadi, da prostite greengrin greengrin greengrin . Sali se malo KataNata "sa tebe" Griso . To je jos jedan plus, devojka koja ima smisla za humor Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 14:04, Katarina N рече Sposobnost je kljucna rec . Због чега толико инсистирање на сексуалним алузијама? Ако ће већ да се потегне та тема, два тела треба да се спајају неко време, а две особе да се упознају и прожму да би и тај део био феноменалан. Драшко, R.Žiskar, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 On 17. 6. 2012. at 14:07, grigorije22 рече To je jos jedan plus, devojka koja ima smisla za humor Ijao girls036 greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 17, 2012 Пријави Подели Написано Јун 17, 2012 tema se zagrejala u skladu sa vanjskom temperaturom 11222 a očigledno ništa bez tehnike.......šta ćeš slažem se da muškarac mora da bude "moćan" "sposoban" kako volite....ne samo u smilsu zaradjivanja nego i u svakom drugom...(ne aludiram sad na seksualni deo, naravno i to je bitno). ima žena koje ,nažalost, kada osete "prazan prostor" u muškarcu, tu gaze i pomeraju pamet........izvinjavam se damama, ali to je moje iskustvo nije lako biti poštovan muškarac, svi sazrevamo i imamo slabosti....meni jeste cilj da se ostvarim u svakom pogledu,da budem oslonac, da budem stabilan.... negde još škripim i to kad neko "namiriše" .....ne treba ti drugo iskušenje feeble and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука