Jump to content

Зашто добри момци увек "извисе"?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 17. 6. 2012. at 13:48, Александар Радовановић рече

А ја сам за ових дваездевет за још који дан мислио да се жене ложе на моћ и кад не могу да остваре све што хоће од човека. Да извинете, да није сисица нека.

Pojasi ovo???

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 13:51, Katarina N рече

Pojasi ovo???

Појахаћу...

Моћ у смислу да мушкарац има неке перспективе, да није клошар. Да не могу све да остваре што хоће са њим значи да им не допусти да га обликују баш скроз, јер како неко рече на теми, таквог мушкарца ће на крају да остави иста та што га је таквог моделирала.

Да не буде сад нека расправа у фазону "ја ловим, она кува", исто важи и за мушкарце, него се тренутно причало о женама.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 13:52, grigorije22 рече

E to sam hteo da cujem, znaci ostaje mi jos samo da ispunim ovaj prvi uslov greengrin

Prvi uslov, al' otpozadi, da prostite greengrin greengrin greengrin .

Sali se malo KataNata "sa tebe" Griso ;).

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 13:52, grigorije22 рече

E to sam hteo da cujem, znaci ostaje mi jos samo da ispunim ovaj prvi uslov greengrin

Интересантно је да овај трећи никада никоме није проблем...

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 13:54, Александар Радовановић рече

Појахаћу...

Моћ у смислу да мушкарац има неке перспективе, да није клошар. Да не могу све да остваре што хоће са њим значи да им не допусти да га обликују баш скроз, јер како неко рече на теми, таквог мушкарца ће на крају да остави иста та што га је таквог моделирала.

Да не буде сад нека расправа у фазону "ја ловим, она кува", исто важи и за мушкарце, него се тренутно причало о женама.

To je ok, sigurno nece da ga vuce na ledjima ;).

Oblikovati, sazvakati i ispljunuti kad je gotov ;).

Ma jok :).

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 14:00, grigorije22 рече

To se podrazumeva da nije klosar. Mocan muskarac se uglavnom vezuje za novac, ali mi se vise cini da ide uz reci veza i sposobnost.

Ништа се не подразумева. А ово је потребно нагласити јер има много жена које остану адолесценткиње и заврше са неким за кога после сконтају да је клошар. После иде кајање натенане, али...

И после је неко други крив јер ми нисмо знали да правимо изборе. Ми смо управо изабрали тог неког који није био довољно добар да уопште и будемо или да дуже останемо са њим у вези.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 14:00, grigorije22 рече

To se podrazumeva da nije klosar. Mocan muskarac se uglavnom vezuje za novac, ali mi se vise cini da ide uz reci veza i sposobnost.

Sposobnost je kljucna rec ;).

Подели на овим сајтовима

On 17. 6. 2012. at 14:04, Katarina N рече

Sposobnost je kljucna rec ;).

Због чега толико инсистирање на сексуалним алузијама? Ако ће већ да се потегне та тема, два тела треба да се спајају неко време, а две особе да се упознају и прожму да би и тај део био феноменалан.

Подели на овим сајтовима

tema se zagrejala u skladu sa vanjskom temperaturom 11222

a očigledno ništa bez tehnike.......šta ćeš

slažem se da muškarac mora da bude "moćan" "sposoban" kako volite....ne samo u smilsu zaradjivanja nego i u svakom drugom...(ne aludiram sad na seksualni deo, naravno i to je bitno).

ima žena koje ,nažalost, kada osete "prazan prostor" u muškarcu, tu gaze i pomeraju pamet........izvinjavam se damama, ali to je moje iskustvo

nije lako biti poštovan muškarac, svi sazrevamo i imamo slabosti....meni jeste cilj da se ostvarim u svakom pogledu,da budem oslonac, da budem stabilan.... negde još škripim i to kad neko "namiriše" .....ne treba ti drugo iskušenje

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...