gloria west Написано Мај 1, 2011 Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Izida, bila ja po tim nasim kucama caja. Necu da gresim dusu, mozda sam naletela samo na lose, ali to sto oni prodaju je cesto drugi kvalitet. Do duse moram priznati da mnoge cajeve o kojima ja pricam nas narod ne moze ni da priusti... A osim toga ne znaju oni dosta toga... I to sto sluze je cesto aromatizovano... Pa ima drugaciji ukus nego ona prava kombinacija... Ma ima tu dosta. Kako se priprema. Koje solje. Kako se sluzi. koji smes da kombinujes... Koliko sam samo knjiga kupila o tome.... Mogu do sutra da ti pricam.... Ja inace volim crni sa mlekom. Ali Assam. Darjeeling se ne pije sa mlekom, jer je blag (D. brva berba; druga ima jaci ukus). Bez secera. Nemci ovde imaju neku mesavinu koja se pije sa secerom (kandirani secer) i slag od slatke pavlake odozgo. Rusi piju onaj njihov crni uvek sa marmeladama. Imas cinijicu i kasicicu malu uzmes marmeladu i jedes ju dok pijes caj. Njihova mesavina je jaka kada se skuva pa mora tako. A englezi klasika. Earli Gray se inace pije ujutro. Uglavnom... Mada ja ne volim arome kada dodaju caju... Pa onda imas English Breakfast tee... Taj je dobar. Oduzih.... omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 1, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 1, 2011 Pa,stvarno mozes da otvoris temu o caju.Vidim da si dosta potkovana. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Pomaze Bog!Pijem kafu.Hoce li jos neko sa mnom? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ja samo espresso...taman toliko mi drzhi konekcija, puca, komp mi je prepun virusa i morace negde na ciscenje...sta god da otkucam, izleti reklama i blokira. Sve OK, ali zasto meni iskljucivo reklame za vijagru prstgore .mislise. heaven .mense. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Izvoli,Emilija! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 HVALA prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 evo tebi jedan osvezavajuci koktelchic:) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Nema na cemu!Kako si ti? "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Hvala za koktel!Divno izgleda i ocaravajuceg je ukusa! prstgore "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 mislim da je "barbados" u svakom slucaju, trazila sam od konobara da mi otkrije tajnu crvenog koktela u "Metropolu" rakijska cashica "Ganzia" se "istuche" u shejkeru s dve-tri kocke leda, doda se shampanjac (u kucnoj upotrebi bilo koje penushavo belo vino, cak i obichno), promeshash, stavish pola koluta pomorandze i bash je osvezhavajuce, em ne primetish kad su ti se kolena oduzela..... prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Dobro veče devojke prstgore trening Može li ness for me? dada 0110_hahaha “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ja ukucala NESS, izashlo mi OVO prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Čudovište iz Loh Nesa? trening dada Nisi mnogo pogrešila,skoro da i ličimo,samo je moj vrat malo manji prstgore “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Мај 2, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 Bog ti dobro dao,Anci!Izvoli! "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 2, 2011 Пријави Подели Написано Мај 2, 2011 ma daaaaaaa.....ti si bre jedna veselica- dobrica, ovaj sluzavi je vezan za kafu, nikako za tebe! prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука