Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Pa ne bih rekla da je "ovaj" iz price tako nevest kada ima i zenu i ljubavnicu Не све ни у вештини, има нешто и у лови Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Q: Kako na ETF-u razlikujete studentkinje od studenata? A: Studentkinje koriste roze kalkulatore. Q: Šta je studentkinja na ETF-u? A: Tačka nagomilavanja. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Чак Норис је ј*** на електријади. Срђан Шијакињић and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Мада није све тако црно и бело. Има и оних студенткиња које су дошле на ЕТФ само да се добро удају. Е то је већ друга прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Мада није све тако црно и бело. Има и оних студенткиња које су дошле на ЕТФ само да се добро удају. Е то је већ друга прича. Зар и то има Као што се некад причало за ПБФ. Сад су инжењери ин, чуло се да има лове.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Далибор Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Сад су инжењери ин, чуло се да има лове.. feeble and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 А сатана војске подигао, од звјериња свога и људскога, све до самих Божјих противника и својих једномишљеника којих би се марва застидјела и вепрови дивљи посрамили, пакленим их огњем наоруж'о, повео их на земљу Србију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Мада није све тако црно и бело. Има и оних студенткиња које су дошле на ЕТФ само да се добро удају. Е то је већ друга прича. Mislim da je Bogoslovija, majka za udavače. Samo one koje su starije došle da studiraju imaju neku ljubav ka nau(k)i. A ove klinkice, to sve lacprde ko i mali popići. Tek kasnije postanu nekako svesniji. Valjda ih u međuvremenu naseli Duh (ako ih naseli). Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Мај 30, 2012 Гости Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ocrniste ženski rod, izgleda da i one koje su došle da studiraju, ustvari nisu tu za to, nego dobro da se udaju... Mislim... Čemu onda uopšte trud i muka? :lol: Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Upravo na to sam mislila kad sam iznela svoj komentar! E sad ono pitanje- je li to ono 'ja sam glup' ili 'imam toliko ljubavi u sebi'??? Iskreno- viđala oba slučaja, ali i DALJE se pitam što je to tako!!! :10500: Kako to da se ne pronađu i uklope iste osobe??? Aj kontam idiot neće da bude sa idiotom- zna kako je to iz iskustva :cheesy2: , ali svet bi bio mnogo srećniji kada bi se ovi fini pronalazili između sebe :bla: I onda kad upoznaš lep par ti se oduševiš za narednih 5 meseci! због наивности и неискуства. поготово што наивни и неискусни људи теже неком идеализму, после је и теже прокопати до њих а постави се и препрека предрасуде према супротном полу као самоодбрана. обично понављају исту грешку док не пређу преко сопствене сујете да су уствари неспособни да процене како треба. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Ima tu nečeg tačnog. Jedna moja pametna drugarica se stalno hvata za idiote - jedan je zamalo ponavljao, drugi je obrazovac. Sa kim je sad, ne znam. Moj kriterijum za devojku je da je pametna, obrazovana i da lepo zvuči kad pobesni (neki takve zovu kreštaline). Najbolje devojke su kod nas na ETF-u. за оног ко се ложи на интелигенцију - да. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Зар и то има Као што се некад причало за ПБФ. Сад су инжењери ин, чуло се да има лове.. најраспрострањенији стереотип је да се код нас инжењери жене са медицинским сестрама ... шта мислиш како настају стереотипи? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мика Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 и онда се запитам нешто...толикоооо момака овдје и лијепе текстове пишу није да није...теорија чиста петица а практично...питање је сад... Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Кажу иначе да зграда техничких факултета има прозоре да би могли да гледају цуре са Правног кад пролазе. Милан Меденица :) and feeble је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 Upravo na to sam mislila kad sam iznela svoj komentar! E sad ono pitanje- je li to ono 'ja sam glup' ili 'imam toliko ljubavi u sebi'??? Iskreno- viđala oba slučaja, ali i DALJE se pitam što je to tako!!! :10500: Kako to da se ne pronađu i uklope iste osobe??? Aj kontam idiot neće da bude sa idiotom- zna kako je to iz iskustva :cheesy2: , ali svet bi bio mnogo srećniji kada bi se ovi fini pronalazili između sebe :bla: I onda kad upoznaš lep par ti se oduševiš za narednih 5 meseci! Slična tema: https://www.pouke.org...__+zašto +momci https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 30, 2012 Пријави Подели Написано Мај 30, 2012 и онда се запитам нешто...толикоооо момака овдје и лијепе текстове пишу није да није...теорија чиста петица а практично...питање је сад... Има више теорија о тој појави . Ти си мој тренутак, и мој сен, и сјајна моја реч у шуму; мој корак и блудња; само си лепота колико си тајна и само истина колико си жудња. Остај недостижна, нема и далека јер је сан о срећи више него срећа. Буди бесповратна, као младост, нека твоја сен и ехо буду све што сећа. Срце има повест у сузи што лева, у великом болу љубав своју мету. Истина је само што душа проснева. Пољубац је сусрет најлепши на свету. Од мог привиђења ти си цела ткана, твој плашт сунчани од мог сна испреден. Ти беше мисао моја очарана, симбол свих таштина, поразан и леден. А ти не постојиш, нит си постојала. Рођена у мојој тишини и чами, на Сунцу мог срца ти си само сјала јер све што љубимо - створили смо сами. А лепо и Милан каже, просто смо неспособни да одаберемо, и када бирамо, бирамо погрешне, па се опечемо. И онда само теоретишемо, што си лепо приметила. Јер дође до замора од промашаја, од превеликих очекивања... Мика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука