Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Imas odgovor kod nas

Nemam... ne moze se svaki tekst nazvati odgovorom... vidim "odgovor" na samo jedno pitanje... a nije ni odgovor vec kontra-pitanje... zasnovano na netacnoj tvrdnji... posto uredno nalazimo kosti coveka zajedno sa zivotinjama koje su po TE zivele u isto vreme kao covek... gde god hoces... a izmedju ostalog i u pomenutim La Brea katranskim jamama...

Dakle... samo patetican pokusaj odgovora na samo jedno pitanje... zalosno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

... vidim "odgovor" na samo jedno pitanje... a nije ni odgovor vec kontra-pitanje... zasnovano na netacnoj tvrdnji...

lol istina.

avocado svi odgovori kreacionista su otisli u pravcu grocke :)

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Upravo to... nabo si ga sa tim klipom po sred cela... ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Nemam... ne moze se svaki tekst nazvati odgovorom... vidim "odgovor" na samo jedno pitanje... a nije ni odgovor vec kontra-pitanje... zasnovano na netacnoj tvrdnji... posto uredno nalazimo kosti coveka zajedno sa zivotinjama koje su po TE zivele u isto vreme kao covek... gde god hoces... a izmedju ostalog i u pomenutim La Brea katranskim jamama...

Dakle... samo patetican pokusaj odgovora na samo jedno pitanje... zalosno...

Ima
Подели на овим сајтовима

Ima

Gligorije, nas na pravima siroam obrazuju o naucnom metodu ne znam kako je bilo kod vas ali kod nas na tom pricaju na uvodu u pravo i slichnim pravnim naukama, mada vecina preko tih lekcija predje napamet i bez razumevanja.

Ali ti moras shvatiti da nauka ima odredjen metod i da bi se kreacionizam smatrao naukom podjednako je kao traziti da se astrologija smatra naukom. Jer su metod i argumenti kreacionizma i astrologije sa filozofskog aspekta gledanja na dokaz iste snage i na istom osnovu.

Dakle ako ti trazish da mi naprimer uvazimo vase kreacionisticke odgovore kao legitimne naucne odgovore sto u startu nisu komotno mogu tebi da kazem da je po tim kriterijumam astrologija naucna disciplina.

E sad namece se pitanje da li bi ti prihvatio kreacionizam kao racionalan i ove arguemnte koji su suplji ko sito i reseto ne zna se koliko rupa imaju da te ne brine da to ponistava "bibliju" ja sam poprilichno siguran da ti u sve to verujes samo iz tog razloga sto mislis da ponistavas bibliju ako prihvatis TE kao legitimnu teoriju. Ustvari mislim da je to problem svih kreacionista a ne sto to imaju neke kvalitetne argumente protiv.

Bog nije subjekt nauke, ali razvoj zivota jeste, a konstatno pada na svim testovima nauke teorija koju kreacionizam namece a prolazi teorija koju evolucija namece. I to je cinjenica preko koje nijedan kreacionista ne moze nista. Vi zapravo hocete da umetnete bibliju kao naucnu knjigu mislite da joj to povecava vrednost i istinitost, to je vas "cilj" i ubedjenje.

Medjutim bilioni hriscana i vernika nemaju nikakvih problema sa biblijom i naukom, a kreacionisti tu prave jedan nepotreban razdor i time daju poene covekovom najvecem neprijatelju - neznanju.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

lol istina.

Jednom stavih Grisi odgovor na kreacionizam, pa cu ga ponoviti ovde

greengrin greengrin greengrin

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ovaj video pominje arheopteriksa kao prelaznu formu, ti si mi postavio arheopteriksa kao prelaznu formu, a na sestodnevu na raspravi sa normalnoopustenim si sam priznao da je arheopteriks i lucy prevara koju su otkrli naucnici a ne kreacionisti, dakle navodis dokaz za ono sto i sam znas da je prevara.

Подели на овим сајтовима

Petre ima i za tebe

za petra

Anthony Flew, a famous ex- Atheist, in the interview leaves Atheism and believe that GOD does exist. However, he has NO respect towards Islam as a religion.

Anthony Flew - The Honest Ex-Atheist

http://www.youtube.com/watch?v=fbyTwmaJArU

ovo je intervju samo Flew,-a a ne ono sto mu drugi poturaju sta je hteo a sta nije hteo da kaze u sta veruje u sta ne.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...