Aquilius Cratus Написано Јун 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Bato koliko ti imas poruka a koliko ja? Koliko si dugo na forumu? Bato procitaj sta sam ti napisao jos jednom. Posmatrajmo moje poruke samo od momenta od kad si i ti poceo da pises zanemari sva moja prethdodna delovanja. Novembar 2009. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Zato sam i naveo boldovoano jer bi na tom vremenskom uzorku zanemarili sve moje prethodne poruke i gledali samo sta sam ja pisao a sta on pocev od grigorijevog prvog posta na forumu. Ali vidim da cu morati da pocnem pisati sve po tri puta jer nista ne citate sta vam covek pise. Наравно, мени је потребно оно што прочитам препричати и објаснити шта сам у ствари прочитала. Хвала ти што постојиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Zato sam i naveo boldovoano jer bi na tom vremenskom uzorku zanemarili sve moje prethodne poruke i gledali samo sta sam ja pisao a sta on pocev od grigorijevog prvog posta na forumu. Ali vidim da cu morati da pocnem pisati sve po tri puta jer nista ne citate sta vam covek pise. Наравно, мени је потребно оно што прочитам препричати и објаснити шта сам у ствари прочитала. Хвала ти што постојиш 4chsmu1 stadaradim 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Bato koliko ti imas poruka a koliko ja? Koliko si dugo na forumu? Bato procitaj sta sam ti napisao jos jednom. Posmatrajmo moje poruke samo od momenta od kad si i ti poceo da pises zanemari sva moja prethdodna delovanja. Novembar 2009. Kao prvo kada sam dosao na forum nisam planiro dugo da ostanem ali ispalo je drugacije. Imampreko 600 poruka i postao sam nas covek. Pisacu dok ne budem imao 5 ovih olovcica i to je to. Ja sam se prikljucio prosle godine kao Grigorije 2 ali usled nekog poremecaja ne mogu da se prikljucim na taj nalog pa sam pocetkom ove otvorio novi. Znaci to je nekih sest meseci. E sad koliko ti poruka imas dnevno plus sest meseci to je opet neuporedivo vise. A drugo meni bas i nije preporucljivo da mnogo buljim u ekran tako da mi je ova varijanta copy paste laksa. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Bato koliko ti imas poruka a koliko ja? Koliko si dugo na forumu? Bato procitaj sta sam ti napisao jos jednom. Posmatrajmo moje poruke samo od momenta od kad si i ti poceo da pises zanemari sva moja prethdodna delovanja. Novembar 2009. Kao prvo kada sam dosao na forum nisam planiro dugo da ostanem ali ispalo je drugacije. Imampreko 600 poruka i postao sam nas covek. Pisacu dok ne budem imao 5 ovih olovcica i to je to. Ja sam se prikljucio prosle godine kao Grigorije 2 ali usled nekog poremecaja ne mogu da se prikljucim na taj nalog pa sam pocetkom ove otvorio novi. Znaci to je nekih sest meseci. E sad koliko ti poruka imas dnevno plus sest meseci to je opet neuporedivo vise. A drugo meni bas i nije preporucljivo da mnogo buljim u ekran tako da mi je ova varijanta copy paste laksa. I zasto to tek sad kazes (haha nisam te ni pitao dobra fora 4chsmu1) ali stvarno. Sto ti je bio problem reci e ljudi imam problema sa ocima ne mogu da kucam dugacke/osrednje poruke pogledajte ove linkove pa napisite sta mislite. Ne ovako ispada da je tvoj odogovr nesto kilometarssko kao da si ti to samostalno napisao e sad neko od nas treba ceo taj tekst da tretirao kao jedan odgovor na forumu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Bato koliko ti imas poruka a koliko ja? Koliko si dugo na forumu? Bato procitaj sta sam ti napisao jos jednom. Posmatrajmo moje poruke samo od momenta od kad si i ti poceo da pises zanemari sva moja prethdodna delovanja. Novembar 2009. Kao prvo kada sam dosao na forum nisam planiro dugo da ostanem ali ispalo je drugacije. Imampreko 600 poruka i postao sam nas covek. Pisacu dok ne budem imao 5 ovih olovcica i to je to. Ja sam se prikljucio prosle godine kao Grigorije 2 ali usled nekog poremecaja ne mogu da se prikljucim na taj nalog pa sam pocetkom ove otvorio novi. Znaci to je nekih sest meseci. E sad koliko ti poruka imas dnevno plus sest meseci to je opet neuporedivo vise. A drugo meni bas i nije preporucljivo da mnogo buljim u ekran tako da mi je ova varijanta copy paste laksa. Samo da te upozorim,imaš 666 tri šestice u broju poruka...ako u roku od 2 minuta ne napišeš još jednu,nisam sigurna da će na dobro da ide 4chsmu1Morala sam,ovo je bilo jače od mene stadaradim “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 Moram da odgovorim posto mi je broj poruka 666. Moja greska kad sledeci put budem postavljao neki tekst citiracu izvor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Jedno pitane za aquila: 1.Koji dokazi su te ubedili u teoriju evolucije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Jedno pitane za aquila: 1.Koji dokazi su te ubedili u teoriju evolucije? Reći ću ti isto što bi ti i on rekao: dokazano je na toliko nivoa da je više nego očigledno. Nešto je predstavljeno na forumu a dosta i nije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Aquilio je izgleda otiso na godisnji odmor, ako se uskoro ne pojavi pomislicu da je otisao u penziju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Сад ће да се врати. Престали били да финансирају ложу јер су се узентали од банкрота, али је сад све у реду. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Jedno pitane za aquila: 1.Koji dokazi su te ubedili u teoriju evolucije? Opaaa,sestodnevac na poukama. slava3 0212_rolleyes Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Еволуција је једна од најочигледнијих чињеница. Проблем представља то што неки покушавају да богословски оправдају еволуцију Адама и Еве у оваквом нашем свету. Само када не би било таквих богословских покушаја, еволуција би несметано и безопасно била подржана од Цркве. Тако је сада потребно да се Црква позабави на озбиљан начин том проблему. Ни један сабор у Православљу није још расправљао о теолошким последицама извесног екстремног еволуционизма у православљу. Једино што је на сабору Поглавара и представника помесних Православних Цркава у Фанару наведено, је следеће: ,,Што се тиче односа хришћанске вере и егзактних наука, Православна Црква је избегла тражење старатељства над развојем научног трагања и заузимања става по сваком научном питању.'' То значи да било чије тумачење еволуције на теолошки начин не може бити узето за став Цркве. Чак ни тумачење преосвећених еп.Игнатија (Мидића) и еп.Иринеја (Буловића). Став Цркве по том питању биће изграђиван још извесно време. Једно је за сада сигурно. Еволуција је једна чињеница. Међутим, православље мора да заузме став - теолошки - по којем ће ,,еволуционизам'' за хришћане бити безопасан. То је изнео и митрополит пергамски Јован у својим ,,догматским темама''. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 Еволуција је једна од најочигледнијих чињеница. Проблем представља то што неки покушавају да богословски оправдају еволуцију Адама и Еве у оваквом нашем свету. Само када не би било таквих богословских покушаја, еволуција би несметано и безопасно била подржана од Цркве. Тако је сада потребно да се Црква позабави на озбиљан начин том проблему. Ни један сабор у Православљу није још расправљао о теолошким последицама извесног екстремног еволуционизма у православљу. Једино што је на сабору Поглавара и представника помесних Православних Цркава у Фанару наведено, је следеће: ,,Што се тиче односа хришћанске вере и егзактних наука, Православна Црква је избегла тражење старатељства над развојем научног трагања и заузимања става по сваком научном питању.'' То значи да било чије тумачење еволуције на теолошки начин не може бити узето за став Цркве. Чак ни тумачење преосвећених еп.Игнатија (Мидића) и еп.Иринеја (Буловића). Став Цркве по том питању биће изграђиван још извесно време. Једно је за сада сигурно. Еволуција је једна чињеница. Међутим, православље мора да заузме став - теолошки - по којем ће ,,еволуционизам'' за хришћане бити безопасан. То је изнео и митрополит пергамски Јован у својим ,,догматским темама''. 4chsmu1 :229229229: girl_jumping klapklap girl_jumping 0102_laugh http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 2, 2011 Пријави Подели Написано Август 2, 2011 kakvog pa uticaja na nas licno u duhovnom i ostalim smislovima moze da ima odgovor da li je evolucija ili ne? Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука