grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ricard Dawkins Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ziv zdrav prav, sto ne bi bio .hvala. Mada Dokins malo preteruje, previse stvari prepusta slucaju, moram priznati. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ziv zdrav prav, sto ne bi bio .hvala. Mada Dokins malo preteruje, previse stvari prepusta slucaju, moram priznati. ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio....dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio.....hvala. Care, ajde da se ne lazemo - ionako si ti sigurno dovoljno pametan znas kako stoje stvari. Uspeli smo da proguramo evoliciju na sve ozbiljne univerzitete na svetu. Od Beogradskog preko Kembridza pa do Standforda. U Aziji i Africi - svi uce evoluciju kao najbolje objasnjenje, a kreacionizmu i inteligentnom dizajnu se ismevaju. Nije lako bilo takvu prevaru postici, ali ako krenes da drilujes ljude od malih nogu - sve se moze. Evropska Unija je cak usvojila odredbu o opasnostima kreacionizma, pa ti sad vidi koliki nam je uticaj. Ima nekih profesora koji se nisu upecali na nasu pricu. Napravili smo atmosferu u kojoj se oni u startu ismevaju i nece doci na nikakve ozbiljne funkcije. Niko im nece verovati, tako da smo ih ucinili bezopasnim. Zato mi i nemamo sta da pricamo, a pazi jos da necemo da idemo na te tvoje forume, pa jos i da im nabijamo popularnost. Mozete samo da se jedete jer je surova istina da ce ljudi pre da progutaju nasu obmanu nego vase cinjenice. Moj iskren savet ti je da se bavis svrsishodnijim stvarima, jer ovde ste pukli, ali to je samo jedna bitka, a rat besni na svim frontovima. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio....dada Da l' ti stvarno misliš da će neko da vodi dijalog sa tobom, a da ti stalno flejmuješ temu vređanjem korisnika i foruma na kome se nalaziš? Ja bih malo spustio loptu da sam na tvom mestu. .hvala. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Care, ajde da se ne lazemo - ionako si ti sigurno dovoljno pametan znas kako stoje stvari. Uspeli smo da proguramo evoliciju na sve ozbiljne univerzitete na svetu. Od Beogradskog preko Kembridza pa do Standforda. U Aziji i Africi - svi uce evoluciju kao najbolje objasnjenje, a kreacionizmu i inteligentnom dizajnu se ismevaju. Nije lako bilo takvu prevaru postici, ali ako krenes da drilujes ljude od malih nogu - sve se moze. Evropska Unija je cak usvojila odredbu o opasnostima kreacionizma, pa ti sad vidi koliki nam je uticaj. Ima nekih profesora koji se nisu upecali na nasu pricu. Napravili smo atmosferu u kojoj se oni u startu ismevaju i nece doci na nikakve ozbiljne funkcije. Niko im nece verovati, tako da smo ih ucinili bezopasnim. Zato mi i nemamo sta da pricamo, a pazi jos da necemo da idemo na te tvoje forume, pa jos i da im nabijamo popularnost. Mozete samo da se jedete jer je surova istina da ce ljudi pre da progutaju nasu obmanu nego vase cinjenice. Moj iskren savet ti je da se bavis svrsishodnijim stvarima, jer ovde ste pukli, ali to je samo jedna bitka, a rat besni na svim frontovima. .................care,ajde da se ne lažemo,evolucija tj moderni geocentrizam se jedva drži,malo po malo,ali ostavljaju i profesori i naučnici ovaj mit i prevaru našega doba...haha...ajde zamisli kako će ti se potomci smejati,tj kako će se naši potomci smejati vama kada za možda vek,ili čak i dva veka što da ne(geocentrizam i slične nebuloze su učene po SVIM univerzitetima čak do 17 veka,a ,,večan,, univerzum je učen sve dok katolički sveštenik Geogres Lemaitre nije izumio big beng teoriju,kojoj ste se ,,vi,, tj većina vas smejali u početku dada ) Imamo mi primera kolko hoćeš...u stvari...svi primeri iz prošlosti ti pokazuju da su teorije koje uglavnom drži većina ljudi gotovo uvek nebulozne ...kao i evolucija...dogma..tj naturalistički sindrom ,,zemlja je ravna ploča,, nas ne ostavlja,niti će izgleda....hvala. Zato care,ne brini se ti ....tvoj argumentum ad populum je i jednino što ti umeš da ponudiš,a te priče da vi kao nećete da dodjete da podižete ovde na internetu nekome popularnost...haha ha...vidi se da si srednjoškolski dečko koji još nije ni maturirao,zato ajd pozdrav,ovde nema nikoga ko bi ozbiljno želeo da malo ćaska ovamo kod nas na forumu(jer ovde očigledno osim čoporativnih napada i ,,ismejavanja,, nema ništa pametno) onda ok.....care...još jedna stvar...priznanje tebi koji si makar dovoljno pametan da shvatiš da evolucija i pravoslavlje ne mogu zajedno...baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista...dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lindemann Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio....dada Da l' ti stvarno misliš da će neko da vodi dijalog sa tobom, a da ti stalno flejmuješ temu vređanjem korisnika i foruma na kome se nalaziš? Ja bih malo spustio loptu da sam na tvom mestu. .hvala. ........ja sam došao ovde,lepo sam postavio komentar,a kasnije kada sam došao da proverim dali sam dobio odgovor na moje pitanje,video sam klasično ono podmuklo i cinično ponašanje prema meni u komentarima gde sam optužen i ,,ismejavan,, od pametnica sa ovog foruma,koji umesto da se ponašaju civilizovanao i da odgovraju na pitanja,i lepo brane svoju teoriju u koju veruju...oni ...pa da ne dužim pogledajte im komentare..dada:.a toga sam se nagledao i preko glave mi je više evolucionista i njihove politike,pogotovo ovih srpskih koji imaju jednu bitnu razliku...evolucionisti na zapadu su uglavnom ateisti i oni ne kriju svoj ateistički stav(mržnju i agresivnost prema svemu hrišćanskom) dok se ovde pretvaraju,otvaraju nekakve poboćne navodno pravolsavne sajtove itd. a ponašaju se ovako.....samo pogledajte ponašanje ,,pravoslavnih,, evolucionista ovde......klasično licemerstvo i cinizam,niti jedan komentar lep nisam dobio,odmah je počelo kao neko ismejavanje i komentari puni sarkazma....A inače ja bih tebe pitao,da li ti stvarno misliš da ja želim dijalog sa njima?Naravno da ne želim,ako hoće mogu na forumu ovamo kod nas gde je u stvari atmosfera civilizovana,ali ovde se izgleda nema ništa pametno za videti i čuti...zato ...ko god hoće neka dodje ovamo,svako je dobrodošao ...svi smo ljudi,i svi smo mi braća,od iste smo krvi,sloveni smo i treba da se slažemo...a ne da se svadjamo zbog nekakve gluposti kakva je teorija evolucije koju je nekakav teolog u pokušaju darwin smislio.....tj nije je ni smislio,nego je ukrao od Edwarda Blytha i Alfreda Rusella Walasa i samo pominjanje Boga sveo na minimum..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 .................care,ajde da se ne lažemo,evolucija tj moderni geocentrizam se jedva drži,malo po malo,ali ostavljaju i profesori i naučnici ovaj mit i prevaru našega doba...haha...ajde zamisli kako će ti se potomci smejati,tj kako će se naši potomci smejati vama kada za možda vek,ili čak i dva veka što da ne(geocentrizam i slične nebuloze su učene po SVIM univerzitetima čak do 17 veka,a ,,večan,, univerzum je učen sve dok katolički sveštenik Geogres Lemaitre nije izumio big beng teoriju,kojoj ste se ,,vi,, tj većina vas smejali u početku dada ) Imamo mi primera kolko hoćeš...u stvari...svi primeri iz prošlosti ti pokazuju da su teorije koje uglavnom drži većina ljudi gotovo uvek nebulozne ...kao i evolucija...dogma..tj naturalistički sindrom ,,zemlja je ravna ploča,, nas ne ostavlja,niti će izgleda...dada Zato care,ne brini se ti ....tvoj argumentum ad populum je i jednino što ti umeš da ponudiš,a te priče da vi kao nećete da dodjete da podižete ovde na internetu nekome popularnost...haha ha...vidi se da si srednjoškolski dečko koji još nije ni maturirao,zato ajd pozdrav,ovde nema nikoga ko bi ozbiljno želeo da malo ćaska ovamo kod nas na forumu(jer ovde očigledno osim čoporativnih napada i ,,ismejavanja,, nema ništa pametno) onda ok.....care...još jedna stvar...priznanje tebi koji si makar dovoljno pametan da shvatiš da evolucija i pravoslavlje ne mogu zajedno...baš me interesuje struktura mozga jednog čoveka koji može da bude i pravoslavac i evolucionista... Mislio sam da pricamo otvoreno? Rekoh ima par koji se nisu upecali, ali nema ni jednog ozbiljnog univerizteta gde se nismo infiltrirali. Osim mozda par nekih hriscanskih po Americi, ali oni su nebitni u odnosu na veliku sliku. Ti pominjes neke primere da su ljudi verovali u netacne teorije jel su se prevarili. Ali zanemarujes da se evolucija nije rasirila iz neznanja, vec zato sto smo oraganizovano radili na tome da prevarimo ljude, i to jos uvek vrlo uspesno radimo. Pa reci samo za heklove embrione kako su se svi primili! On je bio nas covek .hvala.. Kad bi samo znao koliki su nam resursi i sta sve mozemo. Prevarili smo i vecinu hriscana koji sada prihvataju evoluciju - pa ti vidi. The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ziv zdrav prav, sto ne bi bio Mada Dokins malo preteruje, previse stvari prepusta slucaju, moram priznati. ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio.... Videla sam Miroljubov sajt...jezivo Daleko sam ja i od vere i od Pravoslavlja. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ziv zdrav prav, sto ne bi bio 0102_laugh Mada Dokins malo preteruje, previse stvari prepusta slucaju, moram priznati. ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio.... Videla sam Miroljubov sajt...jezivo winter Daleko sam ja i od vere i od Pravoslavlja. Mislio na sajt i forum Sestodnev Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ziv zdrav prav, sto ne bi bio 0102_laugh Mada Dokins malo preteruje, previse stvari prepusta slucaju, moram priznati. ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio.... Videla sam Miroljubov sajt...jezivo winter Daleko sam ja i od vere i od Pravoslavlja. Мирољуб није православан. Он је луд. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 ......izgubljena....ajde se malo izgubi do našeg sajta ovamo,i kaži svojim drugarima ako hoće neka dodju da ne pričate ovde,i ne komentarišete ,,iza ledja,, ...ajde uključite se u debatu,nemojte samo da stavljate ove smeške pravoslavci....auuuu...a ja mislio srbi su jedan od najboljih naroda,s obzirom da ste(a i ja sam srbin) pravoslavni, a pravoslavlje je najlepša i najmiroljubivija vera...a ono...vi ste gori od bilo kakog neo naciste ili metalhead-a ovamo ....-.- a pazi...sajt vam je Žive Reči Utehe...e blago onom ko se kod vas ovde tešio....0102_laugh Care, ajde da se ne lazemo - ionako si ti sigurno dovoljno pametan znas kako stoje stvari. Uspeli smo da proguramo evoliciju na sve ozbiljne univerzitete na svetu. Od Beogradskog preko Kembridza pa do Standforda. U Aziji i Africi - svi uce evoluciju kao najbolje objasnjenje, a kreacionizmu i inteligentnom dizajnu se ismevaju. Nije lako bilo takvu prevaru postici, ali ako krenes da drilujes ljude od malih nogu - sve se moze. Evropska Unija je cak usvojila odredbu o opasnostima kreacionizma, pa ti sad vidi koliki nam je uticaj. Ima nekih profesora koji se nisu upecali na nasu pricu. Napravili smo atmosferu u kojoj se oni u startu ismevaju i nece doci na nikakve ozbiljne funkcije. Niko im nece verovati, tako da smo ih ucinili bezopasnim. Zato mi i nemamo sta da pricamo, a pazi jos da necemo da idemo na te tvoje forume, pa jos i da im nabijamo popularnost. Mozete samo da se jedete jer je surova istina da ce ljudi pre da progutaju nasu obmanu nego vase cinjenice. Moj iskren savet ti je da se bavis svrsishodnijim stvarima, jer ovde ste pukli, ali to je samo jedna bitka, a rat besni na svim frontovima. uh nesto novo cuh ranim danom ,koje samozadovoljstvo ,nikakve ozbiljne funkcije- funkcije -svako svoj hobi ,pa kad kad je to vazno i zasto sto se otkrije i te sve babske price -iste kao kad bi neko se pojavio i objasnio da ovo nije zemlja vec neka zaba kornjaca sto uvijeka nosila sve nas na ledjima -samo nismo vidjeli-tako vam isto vasa evolucija dokazana - Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 Ova debata me podseca na srednji vek! Zemlja je ravna i ceo svemir se okrece oko iste, spalicemo svakog na lomaci ko drugacije razmislja, jer ne daj Boze da covek nije u centru zbivanja, nezamislivo je da se ceo svemir vrti oko jedne tacke a da ta tacka nismo mi! Evolucija je cinjenica, svidjalo se to nama ili ne. Zar zaista mislite da se zivot nije menjao 3 milijarde godina! Zaista mislite da je to moguce! Jedino sto moze pobiti evoluciju je "cinjenica" da je Zemlja stara 15000 godina, pa da nema vremena, ali to jednostavno NIJE ISTINA! Necemo valjda stelovati nauku da bismo bili uljuljkani i sigurni da Bog postoji. Ko veruje u Boga, verovace i uz naucne dokaze. Ovo samo pokazuje koliko vam je vera jaka! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 http://www.talkingsquid.net/archives/133 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 6, 2011 Пријави Подели Написано Август 6, 2011 http://www.talkingsquid.net/archives/133 :cheesy: 0102_laugh Poov zakon: “Without a winking smiley or other blatant display of humor, it is impossible to create a parody of fundamentalism that someone won't mistake for the real thing.” "Bez namigujuceg smajlija ili drugog ociglednog prikaza humora, nemoguce je napraviti parodiju fundamentalizma koju neko nece pomesati sa iskrenim stavom." Ako ti samo ime Dr. Splenebyrst (Dr. Pucanje slezine) nije bilo dovoljno... pa ni to sto Dr. Pucanje_slezine dolazi sa "London School of Ergonomics"... ili nisi obratio paznju na ime fosila koje znaci "Paleo - hyrax - odbijen"... ili nisi obratio paznju na poslednju recenicu u clanku... ili nisi procitao komentare ispod... mogao si bar da kliknes na About link na tom sajtu i da vidis da je neozbiljan... Ali kada bi ti bar pokusao da ispitas svaku "cinjenicu" koja ide u prilog kreacionizmu - ne bi bio kreacionista... bleh А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука