Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

I drugo koliko se secam on je govorio da su duplikacije stetne stetnije cak od brisanja nekog hemijskog slova

Uf,kad bismo sad poceli da analiziramo svaku njegovu izjavu,bilo bi tu svasta. 4chsmu1

Ustvari,vise od polovine je copy/paste.

Pa pasta ako bi ja krenuo da analizaram sta drugi atesti pisu kopiraju cak tudje recenice uglavnom Babiceve

Sem sto ti ljudi  uglavnom pisu svoja objasnjenja,tj.kako su oni razumeli nesto,a ne postavljaju desetine textova koje kao sad neko treba da obara.

I kad sam govorio o analizi,nisam mislio na to od koga su preuzeli vec na tacnost informacija.Nerazumevanje oko rekombinacija je samo jedan primer.Njegovo pogresno shvatanje evoluciionog mehanizma je drugi.

To ces sve ti sa njim morati da raspravis njegovo pogresno shvatanje. Tvoja sreca je jedino u tome

sto ovde ima jos evolucionista inace bi te Lindemann smazao u jednom zalogaju za uzinu

Moguce.Sigurno bi se pojavilo mnogo pitanja na koja ne bih mogao da odgovorim.Sto opet nema nikakve veze,jer su ostali itekako sposobni da se nose sa njegovim argumentima,i da ih opovrgnu,kao sto je bilo sa svakim kreacionistom koji je dosao.

Jesu jesu samo im ponestaje municije
Подели на овим сајтовима

Ne brini se to za to.

Spomenuo si moje neznanje.Vidis,citanje ovakvih rasprava izmedju kreacionista i evolucionista meni je samo jos jedna potvrda istinitosti evolucije,jer vidim kako se vasi argumenti konstantno pokazuju netacnim.

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

Ne brini se to za to.

Spomenuo si moje neznanje.Vidis,citanje ovakvih rasprava izmedju kreacionista i evolucionista meni je samo jos jedna potvrda istinitosti evolucije,jer vidim kako se vasi argumenti konstantno pokazuju netacnim.

A meni potvrda Bozanske kreacije
Подели на овим сајтовима

Ne brini se to za to.

A meni potvrda Bozanske kreacije

Onda bi trebalo da nam pokazes gde je logika u tvrdnji da ne postoje neutralne mutacije,da su neutralne mutacije isto sto i rekombinacije,da je ajkula(ako se dobro secam?)morala da razvije noge ili tako nesto,ako je evolucija tacna,da ne mozemo da objasnimo nastanak novih gena,da nema prelaznih formi koja pokazuju razvoj stopala itd.

Gde je logika u ovim iskazima?Jesu li sve ove neistinite tvrdnje potvrde Bozanske kreacije?

Подели на овим сајтовима

Ne znam.Citao sam uglavnom onu temu koju je endonuclease otvorio.Mrzi me da citam sve ostalo,a i nebitno je za ovu pricu.

Nisam se "vise pokazao" od Babica, on ima i vise strpljenja i vise znanja... ali ova tema je poucna... cisto za razumevanje koliko su oni zastranili...

Ajoj kakvi deletanti  7896634. Svaka tebi cast na strpljenu.

A jel mi se to ucinilo ili je taj lik pomenuo potop  greengrin

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Ajoj kakvi deletanti   .mislise.. Svaka tebi cast na strpljenu.

A jel mi se to ucinilo ili je taj lik pomenuo potop  greengrin

Ma da... u pitanju su Young Earth kreacionisti... znas ono, Potop je objasnjenje za sve... Potop je istovremeno stvorio ogromne debele slojeve sedimenata u Grand kanjonu i nekoliko miliona tankih periodicnih slojeva u Green River formaciji... Potop je magicna rec koja sve objasnjava... ako zelis, mozes da vidis i kako kreacionista zamislja objasnjenje geoloskih slojeva Potopom - ovde...  zivotinje kopaju po dnu da se sakriju... pa ide par drugih slojeva... pa onda opet sloju u kojem kopaju po dnu!?!... pa se voda povuce i tlo postane pustinja... pa se potop opet vrati i nagomila zivotinje... i tako u krug...  jahojao234-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='7896634' />

Inace, nisam ni pitao da li smem da ostavljam linkove ka njihovom sajtu ovde... ostavljam tek da ljudi koji zele mogu da vide koja se kolicina besmislica tu iznosi... ako ne smem, obrisacu...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Inace, nisam ni pitao da li smem da ostavljam linkove ka njihovom sajtu ovde... ostavljam tek da ljudi koji zele mogu da vide koja se kolicina besmislica tu iznosi... ako ne smem, obrisacu...

Slobodno postavljaj.Grigorije barem jednom dnevno pusti neki link ka sestodnevcima.

Подели на овим сајтовима

Slobodno postavljaj.Grigorije barem jednom dnevno pusti neki link ka sestodnevcima.

Laz
Подели на овим сајтовима

Ajoj kakvi deletanti   7896634. Svaka tebi cast na strpljenu.

A jel mi se to ucinilo ili je taj lik pomenuo potop  :)

Ma da... u pitanju su Young Earth kreacionisti... znas ono, Potop je objasnjenje za sve... Potop je istovremeno stvorio ogromne debele slojeve sedimenata u Grand kanjonu i nekoliko miliona tankih periodicnih slojeva u Green River formaciji... Potop je magicna rec koja sve objasnjava... ako zelis, mozes da vidis i kako kreacionista zamislja objasnjenje geoloskih slojeva Potopom - ovde...  zivotinje kopaju po dnu da se sakriju... pa ide par drugih slojeva... pa onda opet sloju u kojem kopaju po dnu!?!... pa se voda povuce i tlo postane pustinja... pa se potop opet vrati i nagomila zivotinje... i tako u krug...  confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' />

Nesto si utanjio sa odgovorima
Подели на овим сајтовима

Laz

Znaci nisi milion puta do sada postavio link ka sestodnev.com?

Подели на овим сајтовима

Ma da... u pitanju su Young Earth kreacionisti... znas ono, Potop je objasnjenje za sve... Potop je istovremeno stvorio ogromne debele slojeve sedimenata u Grand kanjonu i nekoliko miliona tankih periodicnih slojeva u Green River formaciji... Potop je magicna rec koja sve objasnjava... ako zelis, mozes da vidis i kako kreacionista zamislja objasnjenje geoloskih slojeva Potopom - ovde...  zivotinje kopaju po dnu da se sakriju... pa ide par drugih slojeva... pa onda opet sloju u kojem kopaju po dnu!?!... pa se voda povuce i tlo postane pustinja... pa se potop opet vrati i nagomila zivotinje... i tako u krug...  confused1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />

Ma da to je ta prica:

confused

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Pa vec sam odgovorio na ceo repertoar njegovih budalastina, sad ih samo ponavlja... ako ni ti nisi pazio na casovima, ne znam sta da ti radim...

a i demonstrirao sam da nema pojma o cemu prica... kad god to zaboravis, samo pogledaj moj potpis...

Ma da to je ta prica:

Da...  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Laz

Znaci nisi milion puta do sada postavio link ka sestodnev.com?

Mozda dva tri puta od kada je sajt osovan
Подели на овим сајтовима

Pa vec sam odgovorio na ceo repertoar njegovih budalastina, sad ih samo ponavlja... ako ni ti nisi pazio na casovima, ne znam sta da ti radim...

a i demonstrirao sam da nema pojma o cemu prica... kad god to zaboravis, samo pogledaj moj potpis...

Ma da to je ta prica:

Da...  :)

Odgovorio je i on tebi
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...