Анастасија Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Pa naravno da ce da dodju kad ih ovi nasi pravoslavni evolucionisti mole na kolenima da dodju kod nas. A to koliko nas ima ne znam moraces da pitas Aquilija on je nas zapisnicar 0102_laugh :bla: 0110_hahaha Akvilio ne bi tamo otišao da mu platite i to još u evrićima i dolarima 0102_laugh Mole ih na kolenima,čuj ahhahhaha.Vidim morali ste ponovo da postavite forum vidljiv za sve “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Pa naravno da ce da dodju kad ih ovi nasi pravoslavni evolucionisti mole na kolenima da dodju kod nas. A to koliko nas ima ne znam moraces da pitas Aquilija on je nas zapisnicar 0102_laugh :bla: 0110_hahaha Akvilio ne bi tamo otišao da mu platite i to još u evrićima i dolarima 0102_laugh Mole ih na kolenima,čuj ahhahhaha.Vidim morali ste ponovo da postavite forum vidljiv za sve Ne znam da li bi otisao ali zna sve podatke prosli put je broj bio 23 sad treba da izadje sa novom cifromal ga nesto nema. Mole ih na kolenima,čuj ahhahhaha citaj endonukleazu Vidim morali ste ponovo da postavite forum vidljiv za sve Naravno nismo mi bas takvi da vas pustimo da toliko dugo gorite od neizvesnosti i ceznete za nasim forumom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ratko123 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Au sjajan forum. Koliko vas ima kreacionista? Pored Gigorija koji se retko oglasava,jer je slabo upucen, ali zato strastveno navija i reklamira forum, tamo je grande AlefShin koji besno postavlja protestantske i subotarske pisanije i malo je strastveniji navijac do Grigorija.Treci kreacionista je onaj koji jos nije naucio kako se kvotuje i ni ne procita pitanje, vec zatrpava forum kopiranjem clanaka koji retko kada imaju veze sa postaavljenim pitanjem. Razbijate "еволуционисте"...... nema sta....... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Au sjajan forum. Koliko vas ima kreacionista? Pored Gigorija koji se retko oglasava,jer je slabo upucen, ali zato strastveno navija i reklamira forum, tamo je grande AlefShin koji besno postavlja protestantske i subotarske pisanije i malo je strastveniji navijac do Grigorija.Treci kreacionista je onaj koji jos nije naucio kako se kvotuje i ni ne procita pitanje, vec zatrpava forum kopiranjem clanaka koji retko kada imaju veze sa postaavljenim pitanjem. Razbijate "еволуционисте"...... nema sta....... Avocado jesl ti ili se varam? Prvo Grigorije se retko oglasava jer pod jedan ima zdravstvenih problema.Pod dva obozavaoci su trazili da postavim link i ispunio sam im zelju. Trece vece se i previse ljudi raspravlja tako da moje pisanije nije neophodno. Tu je i Lindemann ne zaboravi, a tripo se samo zagreva polako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 http://sestodnev.com/smf_forum/index.php?topic=74.msg4455#msg4455 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Avocado jesl ti ili se varam? Prvo Grigorije se retko oglasava jer pod jedan ima zdravstvenih problema. Pod dva obozavaoci su trazili da postavim link i ispunio sam im zelju. Trece vece se i previse ljudi raspravlja tako da moje pisanije nije neophodno. Tu je i Lindemann ne zaboravi, a tripo se samo zagreva polako. Nisam to bio ja... imam svoj nalog ovde. a na tvoju izjavu kako Lindemann "lomi kicmu evolucionistima"... ne mogu ni da se smejem na tako nesto... zaista i iskreno mi je zao... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ratko123 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Avocado je nick, za trenutak sam pomislio da mu se priviđa tropsko voće. Lindeman lomi kicmu evolucionistima i tripo se polako zagreva..... facenew22222222 Evo ti jos jedan forum gde takvi kao Lindeman i tripo lome kicmu evolucionistima: http://www.landoverbaptist.net/forumdisplay.php?f=20 Sve je to satira..... čisto da neko ne pomisli da su ozbiljni.... ,ali su vrlo slično šestodnevu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Avocado jesl ti ili se varam? Prvo Grigorije se retko oglasava jer pod jedan ima zdravstvenih problema. Pod dva obozavaoci su trazili da postavim link i ispunio sam im zelju. Trece vece se i previse ljudi raspravlja tako da moje pisanije nije neophodno. Tu je i Lindemann ne zaboravi, a tripo se samo zagreva polako. Nisam to bio ja... imam svoj nalog ovde. a na tvoju izjavu kako Lindemann "lomi kicmu evolucionistima"... ne mogu ni da se smejem na tako nesto... zaista i iskreno mi je zao... Mozes da se smejes i smej se smeh je zdrav pa makar bio i kiseo. Znam da nije lako debatovati saLindemanom, mnogo je lakse otici na neku fejsbuk grupu koju cine obrazovci u vecini i tamo odneti pobedu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Avocado je nick, za trenutak sam pomislio da mu se priviđa tropsko voće. Lindeman lomi kicmu evolucionistima i tripo se polako zagreva..... facenew22222222 Evo ti jos jedan forum gde takvi kao Lindeman i tripo lome kicmu evolucionistima: http://www.landoverbaptist.net/forumdisplay.php?f=20 Sve je to satira..... čisto da neko ne pomisli da su ozbiljni.... ,ali su vrlo slično šestodnevu. Jes zagreva se njemu je otac naucnik i evolucionista tako da bi lako mogao i endonukleazu da pokupi.Dobro ne bas lako malko sam preterao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. facenew22222222 prstgore Avokado bar strpljivo i argumentovano objašnjava svojim rečima i svojim znanjem a ne copy paste znanjem. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. facenew22222222 prstgore Ja lepo kazem da vi pratite forum i posle pitas zasto smo pustili da bude javan. Kopi pejst a on barem to javno stavi da svi vide a endonukleaza samo prevodi strane evolucioste mislim sajt mu se sastoji od prevoda raznih evolucionista. To si mogla i ti Anastasija da uradis ako znas engleski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. prstgore bendoff Ja lepo kazem da vi pratite forum i posle pitas zasto smo pustili da bude javan. Kopi pejst a on barem to javno stavi da svi vide a endonukleaza samo prevodi strane evolucioste mislim sajt mu se sastoji od prevoda raznih evolucionista. To si mogla i ti Anastasija da uradis ako znas engleski Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Linderman samo copy paste,uuu što je pametan.Nema sopstveno mišljenje ni o čemu.Jednu noć na svakoj temi je njegova bila poslednja a li od prve do zadnje copy paste. 0102_laugh Ja lepo kazem da vi pratite forum i posle pitas zasto smo pustili da bude javan. Kopi pejst a on barem to javno stavi da svi vide a endonukleaza samo prevodi strane evolucioste mislim sajt mu se sastoji od prevoda raznih evolucionista. To si mogla i ti Anastasija da uradis ako znas engleski Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 Ma znam nisam sumnjao ni jednog momenta da navijas za Avocada mislim to je opste poznato da na ovomforumu tesko mozes da razasnas ko je ateista a ko vernik. Prevario sam se mozes ateisti su posteniji milon puta on covek kaze ja sam ateista i to je to. Ovi nazovi pravoslavni evolucionisti to je neki miks nesto nit riba niti meso neki genetski inzinjering Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Avocado salim se ja malo mogu da ti priznam da si pokazao izuzetno dobro znanje i da uspesno pruzas otpor Lindemanu, ali nekako mislim da ti ide bolje dijalog sa tripom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 4, 2011 Пријави Подели Написано Август 4, 2011 Naravno da pratim ne stalno ali povremeno,a baš tu noć sam umrla od smeha sa Lindermanom i njegovim kopijama kilometarskim,čovek sam sa sobom diskutovao.Dobro je to,može da bud ei korisno.U svakom slučaju,navijam za Avokada. facenew22222222 Hvala najlepse... mada preporucujem teme u koje se ukljucio Milos Babic... (link1 i link2)... sto se znanja iz biologije tice ja sam naspram njega mali bedni crv... Uostalom i nisam biolog... Naravno, Lindemann ce spamovanjem gluposti i ove teme da obesmisli... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука