cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се. Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе. Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем! Поштено... greengrin Cekaj, jel me zezas sad? Imas 18 godina i ne znas sta je evolucija? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 8, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Cekaj, jel me zezas sad? Imas 18 godina i ne znas sta je evolucija? Pa lepo rekao covek da je isao u srednju skolu gde u sklopu biologije nije ni cuo rec evoluicija a kamoli da mu je bar u grubim crtama objasnjeno na kom principu funkcionise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Cekaj, jel me zezas sad? Imas 18 godina i ne znas sta je evolucija? Pa lepo rekao covek da je isao u srednju skolu gde u sklopu biologije nije ni cuo rec evoluicija a kamoli da mu je bar u grubim crtama objasnjeno na kom principu funkcionise. Aha... kontam... A prvi televizor kad je kupio? Ili radio ili novine...? A ima i onaj "internet" od skoro, mocna stvar burek mu poljubim... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Јесте у средњој је у првој години била биологија и то сам учио неке биљке и њихова станишта.Ништа није било везано више за еволуцију.Наравно да знам основно о еволуцији и шта она представља.Али никад нисам нешто улазио дубље у све то,јер ме НИЈЕ занимало.Али нисам имао ни где да се заинтересујем. Јел може да кажете,акоо не нећете овако,напишите ми н пм.Али знам да волите да објавите увек црну листу кад можете.Хеххе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Cekaj, jel me zezas sad? Imas 18 godina i ne znas sta je evolucija? Pa lepo rekao covek da je isao u srednju skolu gde u sklopu biologije nije ni cuo rec evoluicija a kamoli da mu je bar u grubim crtama objasnjeno na kom principu funkcionise. Aha... kontam... A prvi televizor kad je kupio? Ili radio ili novine...? A ima i onaj "internet" od skoro, mocna stvar burek mu poljubim... Никад нисам купио телевироз и радио,него мој отац.Новине нисам куповао које имају везе са еволуцијом,него спортске. Интернет имам дуго,користим га за све,али да ли можеш да разумеш да мене никад није могла да занима еволуција,јер се њом никад нисам бавио нешто у средњој.У основној се сећам да смо учили за еволуцију,али кад дође час да нас пита,она увек узме оловку врти изнад дневника,а ја не средини дневника увек мене пита,добијем 1 или 2 и убије ми жељу за биологијом. Јел забрањено можда да се не зна?Ја тебе могу да учим неке друге ствари.Научи ти мене.Мада колико видим једино Аквилио хоће нешто да помогне,ти само да нападаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Polako, smiri se... nisam dobro razumeo, izvinjavam se... razumeo sam da nemas ni pojam o evoluciji a ne da zapravo samo zelis dublje da se informises... A sto se tice same evolucije, malo su ti prevelika ocekivanja da ti neko tek tako napise, jer nije ni evolucija prosta stvar koja moz da stane u jedan post... pa pogledaj samo koliko tema ima o evoluciji i jos uvek nije pomaknuto s polazne tacke Umesto da ti neko pise o evoluciji, bolje pogledaj aquiliov link... na tom sajtu je sve lepo i potanko objasnjeno da nemas da lutas. Tu imas sve sto ti treba... A ako bas neces, onda pogledaj neku evolucijsku temu ovde na ima ih bogami prilican broj (svaka treca tema koja i nema veze sa evolucijom se nekako sa njom zavrsi ) PS. Mada znajuci aquilia on ti verovatno vec kuca pozamasnu PP na temu "evolucija u sto reci" ili tako nesto... iskreno divim se njegovoj neumornosti da ljudima objasni svu eleganciju teorije evolucije... Najgrlatiji evolucionisti na forumu su Ivica i aquilio... ja sam takodje zakleti evolucionista ali ne upadam u vece rasprave jer ne posedujem detaljnije znanje o evoluciji. E sad, imas i antievolucioniste, kreacioniste... a ima i IDijevaca... ti su najgori... ladan (ko je reko Zvonko?) пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Ок. Нисам рекао да ми нико укратко пише,ти сајтови су довољни за почетак. Хехех за Аквилија сам мислио да је контраш неки тежал.Тек кад сам мало дуже видим да је велики цар,али стварно. Не мора да ми пише погледаћу ове сајтове и све што не разумем питаћу га. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 8, 2011 Пријави Подели Написано Јун 8, 2011 Ок. Нисам рекао да ми нико укратко пише,ти сајтови су довољни за почетак. Хехех за Аквилија сам мислио да је контраш неки тежал.Тек кад сам мало дуже видим да је велики цар,али стварно. Не мора да ми пише погледаћу ове сајтове и све што не разумем питаћу га. Ali cekaj... koliko god da ne znas detalje opet znas sta je evolucija... Gde bi onda sebe svrstao? Evolucionista ili...? Verujes da je covek nastao od primata ili...? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се. Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе. Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем! Поштено... 1312_womens За пола године ћеш постати већи еволуционистички фанатик од малог Петра bleh Nece da moze. womens Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се. Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе. Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем! Поштено... 1312_womens За пола године ћеш постати већи еволуционистички фанатик од малог Петра womens Nece da moze. womens Фанатик тешко. bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јун 9, 2011 Пријави Подели Написано Јун 9, 2011 Ок. womens Нисам рекао да ми нико укратко пише,ти сајтови су довољни за почетак. Хехех за Аквилија сам мислио да је контраш неки тежал.Тек кад сам мало дуже видим да је велики цар,али стварно. Не мора да ми пише погледаћу ове сајтове и све што не разумем питаћу га. Ali cekaj... koliko god da ne znas detalje opet znas sta je evolucija... Gde bi onda sebe svrstao? Evolucionista ili...? Verujes da je covek nastao od primata ili...? Verujem da je coveka stvorio Bog. Mislim jedino da evolucija moze da bude kod zivotinja.Jer je moguce da palom prirodom Adama i Eve,cela zemlja je podlozna promenama.Pa tako se menjaju i zivotinje. Tako da ne bih voleo nigde za sada da se svrstam,jer ne znam nista o biologiji. Ako ti je toliko bas stalo,logicno je da nisam evolucionista 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 http://creation.com/toy-car-rocks-million-year-belief Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 http://creation.com/toy-car-rocks-million-year-belief Woooow "it looked old". How scientific. facenew22222222 1000000001010 0110_hahaha smej.gif greengrin 4chsmu1 dada :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 http://creation.com/toy-car-rocks-million-year-belief Ајде, бар је било покушаја да се обори радио датирање, али гле сад испаде да научници процјењују старост стијена одокативно. 1000000001010-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 26, 2011 Пријави Подели Написано Јун 26, 2011 http://creation.com/toy-car-rocks-million-year-belief Woooow "it looked old". How scientific. facenew22222222 1000000001010 0110_hahaha smej.gif greengrin 4chsmu1 dada :) 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ovo je neki novi naucni argument Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука