Jump to content

Поставите питања везана за еволуциону биологију

Препоручена порука

Петре сад си и еволуциониста?

Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. 0442_feel greengrin 4chsmu1

Сву кока колу си попио сам, стипсо једна!

Stas kad si ti ceo dan svirao Buzuki kad je bilo goscenje nisi hteo da dodjes u lozu. A znas da nam je

zabranjeno da iznosim Koka Kolu iz loze. 0442_feel smej.gif smej.gif

Подели на овим сајтовима

Петре сад си и еволуциониста?

Iluminati su mi dali bonus zato sto sam ga konvertovao. greengrin greengrin 4chsmu1

Дај конвертуј и мене.Који ти је програм?

http://www.zadecu.com/

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Аквилио и Мрачњак хвала на линковима,погледаћу то.

Јел проблем да ми кажете на форуму ко је овако еволуциониста,а ко је креациониста?

Jes da znamo sto sta o nauci ali zato nemamo kristalnu kuglu da vidimo ko je sta.

greengrin greengrin 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Аквилио и Мрачњак хвала на линковима,погледаћу то.

Јел проблем да ми кажете на форуму ко је овако еволуциониста,а ко је креациониста?

Jes da znamo sto sta o nauci ali zato nemamo kristalnu kuglu da vidimo ko je sta.

greengrin greengrin 4chsmu1

Не разумем се у те ствари баш посебно.Пошто видим да сте два табора и да једне друге прозивате.Па сам мислио да можда знаш ко се како изјаснио?На то сам мислио.

Ако немате кристалну куглу имате бар Мрачњакову кристалну главу,ако може она нешто да помогне.

Подели на овим сајтовима

Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се.

Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе.

Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем!

Поштено... greengrin

Подели на овим сајтовима

Хахах не лупај.Ја сам ничији хехе,шалим се.

Да ли стварно мислиш да је мене са 18година колико имам сад,занимала еволуција,док нисам видео аквилија да пише знао сам само површно о томе.

Тако да молим информације.Кад проучим боље и једну и другу страну,рећи ћу за коју се залажем!

Поштено... greengrin

За пола године ћеш постати већи еволуционистички фанатик од малог Петра  greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...