Avocado Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 12 минута, haveaniceday рече bla bla bla bla.. niko nije corav ni lud А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 4 минута, Bilbija рече Sustina njihovog problema (opozicije) je sto oni nisu politicka opozicija vec nacionalna, oni su opozicija srpskim nacionalnim interesima i celom srpskom narodu. Uvek su ti volovi upregnuti u taljige svih samo ne Srba. I vuku koliko god mogu da nastete srbima. Ђиласовци и њему слични нема шта да траже више у Србији. Они су одавно запечатили себи могућност да уопште и мисле да поново дођу на власт. Него послушај шта каже посланик СНС у вези Рио Тинта: Poslanik SNS smatra proteste opravdanima: Većina poslanika misli što i ja, niko ne sme javno da kaže | Novosadski informativni portal 021 WWW.021.RS Poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović podelio je na Fejsbuku objavu Novaka Đokovića o Zakonu o eksproprijaciji i napisao "bravo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 42 минута, Дејан рече Дакле, мењаш прво родитеље, па фамилију, па комшилук, па наставнике, па професоре у средњој и факултету. Сви они учествују у формирању структуре једне личности. Покушавам да ти кажем да није проблем у народу него у лошем вођењу истог. Имамо ми квалитетне људе али већина их одлази јер не види перспективу овде. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 40 минута, Avocado рече Žao mi je, ali imam memoriju malo bolju od kišne gliste, pa ti patetični pokušaji revizije istorije ne prolaze... pokušaj kod nekog ko nema blage veze ni o čemu... da je bilo po Miloševićevom, bio bi prihvaćen Vens-Ovenov plan i Republika Srpska danas ne bi postojala... Imas, imas ti memoriju i slabiju od kisne gliste, jer da pamtis nesto ne bi mlatio vec decenijama o Milosevicevoj velikosrpskoj agresili kao i ostali opozicioni puleni... Vidis iz ovog plana da Milosevic nije bio za veliku Srbiju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 26 минута, Н И Н Е рече Покушавам да ти кажем да није проблем у народу него у лошем вођењу истог. Имамо ми квалитетне људе али већина их одлази јер не види перспективу овде. Pa ti mislis da su oni sto su otisli kvalitetniji od onih sto su ostali? Trebao bi da vidis nase gastere, bilo bi te sramota da se javis vecini na ulici ,... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 30 минута, Н И Н Е рече Покушавам да ти кажем да није проблем у народу него у лошем вођењу истог. Имамо ми квалитетне људе али већина их одлази јер не види перспективу овде. Разумем ја шта ти покушаваш, али на основу твог покушаја ја се трудим да ти покажем да си недорастао теми, прилазиш јој површно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 9 минута, Bilbija рече Pa ti mislis da su oni sto su otisli kvalitetniji od onih sto su ostali? Trebao bi da vidis nase gastere, bilo bi te sramota da se javis vecini na ulici ,... Одлази 50000 младих људи годишње. Нису сви за узор сигурно али верујем да већина јесу. И тебе сматрам за квалитетног човека. Верујем да си уживо сасвим другачији него овде. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 49 минута, Bilbija рече Pa ti mislis da su oni sto su otisli kvalitetniji od onih sto su ostali? Trebao bi da vidis nase gastere, bilo bi te sramota da se javis vecini na ulici ,... Дете нема појма, да тако кажем. Мислим, можда је боље што није имао прилику да види неке од наших преко. Одлазак у иностранство нема везе са квалитетом него са приликом, жељом и понекад менталним склопом. Има квалитетних људи који су отишли као и оних који "не знају где је лево". И већина мање више сања о повратку, ако су прва генерација. Bilbija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Пре сат времена, Bilbija рече Imas, imas ti memoriju i slabiju od kisne gliste, jer da pamtis nesto ne bi mlatio vec decenijama o Milosevicevoj velikosrpskoj agresili kao i ostali opozicioni puleni... Vidis iz ovog plana da Milosevic nije bio za veliku Srbiju... Jel menjaš temu sa Republike Srpske na baljezganje o meni zato što u nemoći da osporiš notorne činjenice misliš da nekako možeš da osporiš onog ko ih iznosi? Ili imaš neku još gluplju ideju? Nego, ja nikada nisam ni upotrebio izraz velikosrpska agresija... ozbiljan je problem kada ne umeš da razlikuješ svoju bujnu maštu od realnosti... idi da ti neko to pogleda... može svašta da bude... a možda je izlečivo... A naravno da Milošević nije nikada iskreno bio za Veliku Srbiju... to sam uvek i govorio... jedina stvar koja je to govedo ikada interesovala je njegova fotelja... Јанко је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Пре сат времена, Н И Н Е рече Одлази 50000 младих људи годишње. Нису сви за узор сигурно али верујем да већина јесу. И тебе сматрам за квалитетног човека. Верујем да си уживо сасвим другачији него овде. te price o "kvalitetnim ljudima" koji odlaze su budalastina kao i prica o Vojvodini koja bi moglka da hrani evropu. Kvalitet nasih ljudi, na svim poljima u poredjenju sa nemcima na primer, je kao kada uporedis nasu Zastavu i nemacki BMW. te price o mladim, kvalitetnim i obrazovanim ljudima koji napustaju Srbiju je budalastaina. Kao prvo 99% gastera su seljaci i poluobrazovan svet. Onaj procenat koji ima nesto od skole moze da se popisa na te diplome jer diplomirati u Nisu ili u Hajdelbergu se razlikuje kao dupe i oko... I nikada neko ko se skolovao na nekom od nasih univerziteta ne moze ni prici u znanju i sposobnosti nekome ko se skolovao na nekom od zapadnoevropskih univerziteta... A posledicu tog naseg nekvalitetnog skolstva vidis u Srbiji na svakom koraku ... mi nismo u stanju da napravimo kavlitetnu biciklu a kamo li sta komlikovanije ... Ovi idu na Mars ...zamisli da pocnu po Srbiji da se aklapaju rakete? Pa zardjale bi jos na proizvoidnoj traci .. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 11 минута, Avocado рече Jel menjaš temu sa Republike Srpske na baljezganje o meni zato što u nemoći da osporiš notorne činjenice misliš da nekako možeš da osporiš onog ko ih iznosi? Ili imaš neku još gluplju ideju? Nego, ja nikada nisam ni upotrebio izraz velikosrpska agresija... ozbiljan je problem kada ne umeš da razlikuješ svoju bujnu maštu od realnosti... idi da ti neko to pogleda... može svašta da bude... a možda je izlečivo... A naravno da Milošević nije nikada iskreno bio za Veliku Srbiju... to sam uvek i govorio... jedina stvar koja je to govedo ikada interesovala je njegova fotelja... Mlatis, mlatis, svi ste vi pre dve decenije baljezgali o velikosrpskoj agresiji, pa zbog toga je i sudjeno Milosevicu u Hagu a ne zbog prevare na izborima. Samo meni ne mozes prodavati te fore, znam ja sve vas vec odavno... Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 45 минута, Вилер Текс рече Дете нема појма, да тако кажем. Мислим, можда је боље што није имао прилику да види неке од наших преко. Одлазак у иностранство нема везе са квалитетом него са приликом, жељом и понекад менталним склопом. Има квалитетних људи који су отишли као и оних који "не знају где је лево". И већина мање више сања о повратку, ако су прва генерација. Pa bas tako, t e price o "mladim sposobnim ljudima" koji odlaze su gluposti. Ode ko ima da ode kod koga, ko ima nekoga da mu nadje posao, smestaj, sredi papire ... a sposobni su oni sto odu podjednako kao i oni sto ostaju... To je samo opozicion prok...e kao klada pricaju o pokojnicima koji glasaju za Vucica... Cudi me da se sada ne bune zbog spiskova biraca? Sta bi sa pokojnicima? ne izlaze na izbore dogodine? Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 1 сат, Дејан рече Разумем ја шта ти покушаваш, али на основу твог покушаја ја се трудим да ти покажем да си недорастао теми, прилазиш јој површно. Потцењујеш ме, као што потцењујеш свој народ. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 12 минута, Bilbija рече te price o "kvalitetnim ljudima" koji odlaze su budalastina kao i prica o Vojvodini koja bi moglka da hrani evropu. Kvalitet nasih ljudi, na svim poljima u poredjenju sa nemcima na primer, je kao kada uporedis nasu Zastavu i nemacki BMW. te price o mladim, kvalitetnim i obrazovanim ljudima koji napustaju Srbiju je budalastaina. Kao prvo 99% gastera su seljaci i poluobrazovan svet. Onaj procenat koji ima nesto od skole moze da se popisa na te diplome jer diplomirati u Nisu ili u Hajdelbergu se razlikuje kao dupe i oko... I nikada neko ko se skolovao na nekom od nasih univerziteta ne moze ni prici u znanju i sposobnosti nekome ko se skolovao na nekom od zapadnoevropskih univerziteta... A posledicu tog naseg nekvalitetnog skolstva vidis u Srbiji na svakom koraku ... mi nismo u stanju da napravimo kavlitetnu biciklu a kamo li sta komlikovanije ... Ovi idu na Mars ...zamisli da pocnu po Srbiji da se aklapaju rakete? Pa zardjale bi jos na proizvoidnoj traci .. Ово је аутошовинизам што пишеш. Скоро сви које знам да су отишли су факултетски образовани и доктори наука. Мани ме те приче о Застави и Бмв-у. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 пре 11 минута, Н И Н Е рече Потцењујеш ме, као што потцењујеш свој народ. Ноуп. Износим реалне проблеме, јер се само тако проблеми могу решити. Ти завлачиш проблеме под тепих. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука