Вилер Текс Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Nikola Vrzić - Rio Tinto i lekcije iz Rekovca - Novi Standard STANDARD.RS Zašto moramo da poslušamo poziv patrijarha srpskog Porfirija i odbornika iz SO Rekovac kada je... Odličan tekst. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 6 часа, Дејан рече Не мењам тезе, већ фрст тинг фрст. Редом мора да се иде. Рио Тинто дошао или не дошао, нама и даље остаје зло домаће . Остаје провинцијализам, малограђанштина, племенски морал, неписменост емоционалана и свака друга. пре 6 часа, haveaniceday рече Bas tako, to je jedan od glavnih problema srbije, drustveni i sistemski. Ko god bude na vlasti ti drustveni i sistemski problemi ce da isplivaju. Ja zato pokusavam ljudima da objasnim, izbor nece praviti veliku razliku, isto ce da zivimo, slicne probleme ce da imamo itd. Ма то стоји све али кад је непријатељ пред вратима онда морамо да се ујединимо и уједињени да останемо. Сад је прилика да се пробудимо за нашу земљу и да мењамо и све остало што не ваља у понашању. sampaganini92, haveaniceday and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 2 часа, Вилер Текс рече Nikola Vrzić - Rio Tinto i lekcije iz Rekovca - Novi Standard STANDARD.RS Zašto moramo da poslušamo poziv patrijarha srpskog Porfirija i odbornika iz SO Rekovac kada je... Odličan tekst. Па занимљиво, Вучић прави одличне односе са Албанијом и не реагује на све ово око граница на Косову и Метохији. По мени је очигледно да је он играч ЕУ јер све ради како њима одговара а на нашу штету. sampaganini92 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Михаило Меденица Где сутра- на улицу, наравно, али понављам: не као уличари, не само да бисмо рекли како смо изашли већ да овом злу буде јасно да смо- изашли! Нема то везе са тим колико ће нас бити но какви ћемо бити, а даће Бог бићемо- саборни! Под светим српским знамењем и подигнуте главе уместо песнице (отпор је стање свести и духа, а не белосветско просеравање по диктату и за јаничарски ћар)! Не плаши се ово зло народа, народом владају ко робљем, али страх их је појединца, човека, онога који зна да не мора да буде ни вођен ни предвођен јер робу је и маслачак ко оков а слободном- ланци ко копрена… Бићемо саборни ако смо слободни у глави и души, тога се зло највише плаши и противу тога нема багера, чекића, нема довољно фантомки којима ће сакрити страх… На улице, под светом тробојком, у славу Србије, јер пострадала је сирота и због нас колико и због овог зла! Нисмо бољи зато што нисмо као они, напротив, они су мрак онолико колико ми нисмо имали храбрости да упалимо свећу, но… Ево нам прилике да победимо себе, а чим то учинимо- побеђено је и зло! Досадан сам, знам, али опет понављам- победићемо само саборношћу, а не пуким протестима! Саборношћу у веру, свести и сазнању да излазимо на улице како сутра не бисмо тумарали тражећи и богазе! Ако ћутимо на велеиздају Косова и Метохије узалуд узвикујем противу проклетог Рио Тинта! Ако нам ваља Мали Шенген (Отворени Балкан) нека нам слободно закона о експропријацији! Ако дам Велику Хочу, Призрен, Пећ, Митровицу, Приштину, Ђаковицу…чиме ћу бранити кућу кад зло дође по њу?! Ако дамо дом- шта значи кућа?! Чиме да браним Подриње ако немам Подримље?! На Цер се Проклетијама пењем… Нису ми деца слободна ако за њих има вишка корака колико другој мањка… За мене је Косово и Метохија питање свих питања и решење свакога проблема, јер народ који се одрекне заветне светиње нема шта друго да зове својим, нити шта да чува! На улице- ДА, под светим српски знамењем и дигнуте главе, да виде шта смо а не колико нас је! Понављам: нећемо отерати проклети Рио Тинто ако нам је Богородица Љевишка предалеко, нити ћемо одбранити куће ако не сачувамо згаришта, а понајмање ћемо уставити накарадне законе људске ако прећутимо Законе Божије! На улице- да зло види од чега смо: од дечанских висина и самодрешке причести! Саборно- не плаше се они народа, страх их је човека, а шта је сабор до устанак човека у човека, за човека крај њега. (Два у један, 03. 12. 2021) Покрет За Одбрану Косова И Метохије Покрет за одбрану Косова и МетохијеЦиљ интернет странице Покрета за одбрану КиМ је обавештавање читалаца о свему што има значаја за одбрану Косова и Метохије у саставу Републике Србије. Уредништво не сноси одговорност за садржај текстова преузетих са других сајтова, нити је увек сагласно са у њима изнетим ставовима.×Dismiss alert БОЖУР ЗА ДЕЦУ ОРАХОВЦА Јанко, Milan Nikolic and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 15 часа, Bilbija рече Koja su se govna okupila u ovoj opoziciji , to je strasno. Evo vam ih miljenici Avocado, genius i drustvo ... ovaj olos vi podrzavate i volite. To je demokratija koja se vama dopada. Cisto de se ne folirate kasnije kako je tu neki rezim na vlasti, nema slobode strampe i slicnih prokenj...a kojima pribegavate.. Opet si nešto zabagovao? Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Пре сат времена, Просечан србенда рече Па занимљиво, Вучић прави одличне односе са Албанијом и не реагује на све ово око граница на Косову и Метохији. По мени је очигледно да је он играч ЕУ јер све ради како њима одговара а на нашу штету. Ми морамо те границе да учинимо отвореним, не због других него због нас, јер смо нормални. Питање је само ко ће да врши безбедност, чија је територија. Зато се споримо, а не око живота и слобода грађана. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Koliko ja kapiram ove izmene Zakona o referendumu su u skladu sa Ustavom za razliku od važećeg zakona... E sada možemo da raspravljamo da li je odredba Ustava iz 2006 loša kao i zašto se baš sada menja zakon posle 15 godina... Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 12 часа, haveaniceday рече И да ми не слајдују са "тражиш супермена са криптонита".. Србији треба један кандидат који: 1. Није превише левичар да лапрда о Ратку Младићу и хоће да спроводи резолуције о Сребреници. 2. Није превише десничар да иде у неки екстрем ксенофобије. 3. Не ложи се пуно на комунизам и социјализам па хоће да национализује све и свашта 4. Не ложи се превише на капитализам, јер ми капиталисти немамо баш толеранције на неке социјалистичке аргументе меког срца за раднике, па би имао лошу оптику. Ето, "савршени адвокат са криптонита" како треба да изгледа... Svaki kandidat koji ne postoji je savršen kandidat za one koji žele da nam ostane SNS na vlasti. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 19 часа, Bilbija рече pa samo neznalica moze da od dva kvadrata suve trave negde izvede zakljucak o nekakvom zagadjenju. Pa ljudi, imate li vi gram mozga ili ste zbilja neopevane budale? Pokazu vam flasu mutne vode i to vam je dokaz za nesto? Vi ste stvarno izuzetno glupavi. Trava ce uvek da uvene ako je potopljena u vodi poput ove sa slike, to nije pirinac vec trava... A ти си на селу провео 10 минута, види се. И око воде ће да буде жута и сува трава? Ал' би ти напасао своје стадо...😂 Ај' што си безобразан, него и глуп, а друге називаш будалама. Него, по Писму за ту реч "будала" брату следује казанче. Кажем ја, Артемијевци су Харе Кришна за ову СНС секту.😎 ИгорМ, Просечан србенда and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 11 минута, Јанко рече A ти си на селу провео 10 минута, види се. И око воде ће да буде жута и сува трава? Ал' би ти напасао своје стадо...😂 Ај' што си безобразан, него и глуп, а друге називаш будалама. Него, по Писму за ту реч "будала" брату следује казанче. Кажем ја, Артемијевци су Харе Кришна за ову СНС секту.😎 Trava potopljena u vodi pastiru... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 49 минута, Avocado рече Opet si nešto zabagovao? To su ti vasi koje podrzavate. Ista goveda koja jurisaju na skuopstinu i policiju pocela su da lincuju po ulici. Ali mozes se kladiti da vasi puleni nece jos dugo divljati po ulicama. Dobice jasan i odlucan odgovor drzave Srbije vrlo brzo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Гледао сам мало кад су мештани околних села постављали питања председнику. Доста су спомињали лоше путеве. Ако Рио Тинто загади природу неће им много вредети нови путеви. У Бору не може да се дише само од прашине а овде ће трошити тону супорне киселине дневно. Требаће им два далековода да је загревају на 240 степени па да је просипају по руди. Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 16 минута, Јанко рече A ти си на селу провео 10 минута, види се. И око воде ће да буде жута и сува трава? Ал' би ти напасао своје стадо...😂 Ај' што си безобразан, него и глуп, а друге називаш будалама. Него, по Писму за ту реч "будала" брату следује казанче. Кажем ја, Артемијевци су Харе Кришна за ову СНС секту.😎 Plate neke bitange da bacaju kamenje na narod ne bi li isprovocirali tuču, pa kad dođe do tuče i bitange dobiju po tamburi onda baljezgaju kako je neko drugi želeo tuču... stvarno nema luđe sekte... Јанко, ИгорМ and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 1 минут, Н И Н Е рече Гледао сам мало кад су мештани околних села постављали питања председнику. Доста су спомињали лоше путеве. Ако Рио Тинто загади природу неће им много вредети нови путеви. У Бору не може да се дише само од прашине а овде ће трошити тону супорне киселине дневно. Требаће им два далековода да је загревају на 240 степени па да је просипају по руди. Ma očigledno je da će seljaci da pristanu samo ako im se dovoljno plati. Deo će dati Rio Tinto a deo će im biti plaćen iz budžeta. Da seljaci drže do principa zašto bi se uopšte i sastajali sa predsednikom? O čemu da pričaju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 пре 11 минута, Bilbija рече To su ti vasi koje podrzavate. Srpski narod? пре 11 минута, Bilbija рече Ista goveda koja jurisaju na skuopstinu i policiju pocela su da lincuju po ulici. O kome sad pričaš? O ološu koji je gađao narod kamenjem ili o narodu koji je istamburao prethodno pomenuti ološ? пре 11 минута, Bilbija рече Ali mozes se kladiti da vasi puleni nece jos dugo divljati po ulicama. Dobice jasan i odlucan odgovor drzave Srbije vrlo brzo. Eto, čak i neko tvojih intelektualnih kapaciteta bar instinktivno kapira šta je bio cilj tuče i ko je i zbog čega to iscenirao... Н И Н Е, GeniusAtWork and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука