Jump to content

Рио Тинто

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

Управо сада, Milan Nikolic рече

Тачно је рекао Лука Бели да је неизбежна последица да одређено место изгуби могућност здраве и органске повезаности са природом, али овде говоримо о лабораторијским условима отпада. Само једно одређено место од неких 60 хектара биће посвећено том еколошком процесу.

Понта је што на 60 хектара морају да раде људи у условима који су последица опасних материја, где све мора бити под камерама и јасно спроведено све што је нужно за безбедно одлагање опасног отпада.

Да ли се та метода већ примењује у некој држави?!

Подели на овим сајтовима

WWW.NJUZ.NET

BEOGRAD, 30. novembar 2021, (Njuz) – Tri dana nakon incidenata u Šapcu koji su se dogodili tokom protesta građana, a za koje je veći deo javnosti optužio aktiviste Srpske napredne stranke...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Плаво Небо рече

Да ли се та метода већ примењује у некој држави?!

Ништа се не зна о томе јер су многе змије око тога. Кључно је да сачекамо и видимо какву понуду (од Тинта :D) ћемо добити. Мени се чини да то све мора већински да буде Кинеско да би се испоштовало све што ће морати бити испоштовано, јер само ће Кина хтети то (толико) да плати.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Да не заборавим, Кина је власник преко 10% Рио Тинта, у неким постројењима има и преко 50% власништва, тако да то није проблем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Ништа се не зна о томе јер су многе змије око тога.

Е баш зато ништа не верујем у тај пројекат. Ми смо мала земља, од пар сливова, и ако се загади један.. А да не причам о подземним водама које ко зна где иду и у чије бунаре се уливају.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Шта је 2000 године на улицама Београда тражио овај багер чије су гориво и дневница плаћени од стране запада?! Тада је било и погинулих од стране тог багера колико се сећам. Ови би и њима слични у мишју рупу требали да се сакрију. Милошевић, у то сам убеђен, власт тада није ни изгубио на изборима, а дос (жути) су је добили само зато што су имали подршку западњака. Како их није срамота да уопште и мисли да ће неко за њих опет гласати.. Бруке једне!

Demonstracije BG, 2 5otk.jpg

E to je demokratski bager....To je drugacije. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Плаво Небо рече

Шта је 2000 године на улицама Београда тражио овај багер чије су гориво и дневница плаћени од стране запада?! Тада је било и погинулих од стране тог багера колико се сећам. Ови би и њима слични у мишју рупу требали да се сакрију. Милошевић, у то сам убеђен, власт тада није ни изгубио на изборима, а дос (жути) су је добили само зато што су имали подршку западњака. Како их није срамота да уопште и мисли да ће неко за њих опет гласати.. Бруке једне!

Demonstracije BG, 2 5otk.jpg

Da se razumemo jednu bitnu stvar. Vucic i opozicija su zapadni politicari. I jedni i drugi jedu iz istie kuhinje.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Плаво Небо рече

Е баш зато ништа не верујем у тај пројекат. Ми смо мала земља, од пар сливова, и ако се загади један.. А да не причам о подземним водама које ко зна где иду и у чије бунаре се уливају.

Ми смо мала земља али ваљда паметни људи. Зна се да постоји обрада руде на суво. Рио Тинто већ обећава да ће вода излазити из фабрике чистија него што је у потоцима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Ми смо мала земља али ваљда паметни људи. Зна се да постоји обрада руде на суво. Рио Тинто већ обећава да ће вода излазити из фабрике чистија него што је у потоцима.

Кажем не верујем им, али добро, ајд да је и тако, а шта је са јаловином? Где ће јаловину?

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Milan Nikolic рече

Да не заборавим, Кина је власник преко 10% Рио Тинта, у неким постројењима има и преко 50% власништва, тако да то није проблем.

🤣

Е ако је кина власник онда у реду.

Подели на овим сајтовима

Јаловину ћемо да лансирамо ка Сунцу. Откуд знам шта ћемо са јаловином. Хајде да видимо шта нам предлажу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Плаво Небо рече

Ауууу, искрено, између њега и жутих је велика разлика.

Људи који мисле да је велика разлика између њих, по мом мишљењу, не виде баш најбоље. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...