Justin Waters Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 Pink pravoslavlje je odskora termin, posprdnog karaktera, smišljen od strane tkv. "čuvara pravoslavlja", koji mogu da se nazovu, ali ne i ograniče na "artemite", "starotarce" itd...a znači "ovi nisu kao mi - tj ovi ne ispovjedaju naše pravoslavlje". Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 8 минута, Џуманџи рече Битно је да си ти доказао нешто сликама. Које ниси усликао. За које динара ниси дао. Само готов мим. На којима су приказани нечији читави светови - мртви. Добро си служио стејту. Ja sam jedno užasno ljudsko biće i treba me spaliti momentalno. Давид је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 2 минута, Аурор рече Ja sam jedno užasno ljudsko biće i treba me spaliti momentalno. Уопште не чуди што тако резонујеш. Мсм, са таквим мајндсетом... "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 44 минута, Аурор рече Pa tačno tako, ali nisam ja taj koji to brka. On tako kaže da ti živiš, da to bude tvoja "politika života". Daj svoje siromahu, nemoj da tražiš da se otima od bogatih i deli npr. Znam... nisam ni govorio u tom kontekstu... već da jedan broj hrišćana ne želi tako da živi i nekog ko bi im rekao da pravoslavlje baš to nalaže bi prozvali "pink pravoslavcem"... S obzirom na stavove koji redovno iznosiš na forumu, prilično teško mi je da poverujem da ćeš da okreneš drugi obraz nekom ko ti lupi šamar, da ćeš da pokloniš i "haljinu" nekom ko ti otima košulju (tu se ne govori o davanju siromahu, nego otimaču)... Цитат Za zemlju u celini i ljude koji žive u njoj... Valjda se po tome gleda da li je nešto dobra ideja za jedno društvo ili nije. Naravno ali to baš nema mnogo veze sa onim o čemu pričamo... Цитат Meni je "pink pravoslavlje" kad izbaciš iz vere ono što se tebi ne dopada (zbog strasti i zabluda) i onda imaš nešto svoje, ni tamo ni vamo. Sad već redefinišeš pojmove na sumanut način po kojem bi se npr. moglo reći i da su Obraz, Dveri i Miroljub Petrović "pink pravoslavci" (kad bi ovaj poslednji bio pravoslavan)... što obesmišljava diskusiju... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Ja sam jedno užasno ljudsko biće i treba me spaliti momentalno. Ili, ti si , onaj, .... koji se, mnogo ne obazire na one blage reci Isusove,...... kako okrenes Sveto Pismo,....a, ono, samo iskacu' neke teske reci Isusove ...... ko' ti je kriv, sto nisi pink obojen,..... Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 24 минута, Џуманџи рече Рече особа која је поставила (једном да сам ја видела) слике двоје мртве деце, само да би доказала своју "поенту", "очи изотварала" и сл., па је Juanito брже-боље обрисао уз као неку опомену... И шта је поента овог коментара? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече И шта је поента овог коментара? Наведен је пример који тачно указује на то да се ради о пројекцији. Отуда и претходно цитирано - "Glavni problem je saosećanje kroz politiku zemlje... Pa tačno tako, ali nisam ja taj koji to brka." "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 8 минута, Џуманџи рече Уопште не чуди што тако резонујеш. Мсм, са таквим мајндсетом... To se inače zove hiperbola. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 2 минута, Аурор рече To se inače zove hiperbola. Не, то се зове сарказам. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 10 минута, Lady Godiva рече И шта је поента овог коментара? Poenta je da sam grozan i da treba da ćutim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 20 минута, Bokisd рече Ili, ti si , onaj, .... koji se, mnogo ne obazire na one blage reci Isusove,...... Da bar jednom umeš da valjano razumeš i/ili parafraziraš običnu forumsku poruku... пре 20 минута, Bokisd рече kako okrenes Sveto Pismo,....a, ono, samo iskacu' neke teske reci Isusove ...... ... tada bi me možda i začudilo što ti iz SP iskaču teške reči Isusove... ko zna šta si ti sve u stanju da "pročitaš" u jednom složenijem tekstu... Bokisd је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 36 минута, Avocado рече S obzirom na stavove koji redovno iznosiš na forumu, prilično teško mi je da poverujem da ćeš da okreneš drugi obraz nekom ko ti lupi šamar, da ćeš da pokloniš i "haljinu" nekom ko ti otima košulju (tu se ne govori o davanju siromahu, nego otimaču)... Lol. Znači ovi što su za "saosećajne" politike (na tuđ račun) bi ti dali košulju, bili hrišćani itd? Ne bi, čoveče... Ja to vidim kao "evil disguised as virtue". пре 36 минута, Avocado рече već da jedan broj hrišćana ne želi tako da živi i nekog ko bi im rekao da pravoslavlje baš to nalaže bi prozvali "pink pravoslavcem" Onda su "pink" ispravni, tj. nisu pink. пре 36 минута, Avocado рече Sad već redefinišeš pojmove na sumanut način po kojem bi se npr. moglo reći i da su Obraz, Dveri i Miroljub Petrović "pink pravoslavci" (kad bi ovaj poslednji bio pravoslavan)... što obesmišljava diskusiju... Da, oni mu dođu "blek pravoslavci"... Zanimljivo pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 27 минута, Џуманџи рече Не, то се зове сарказам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 Најсмешније код пинковаца је то што су измислили један оксиморонски термин - ''Литургијски хришћанин'', :Д, бар сам само од њих то чуо, да истакну како су редовни на Литургијама, по томе су посебни. Оно мало људи по Храмовима, то су све они. хД Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 5, 2018 Пријави Подели Написано Април 5, 2018 пре 1 минут, Аурор рече Lol. Znači ovi što su za "saosećajne" politike (na tuđ račun) bi ti dali košulju, bili hrišćani itd? Ne bi, čoveče... Ja to vidim kao "evil disguised as virtue". Ko o čemu baba o uštipcima... koliko god pokušavao da prebaciš na tu stranu, ja ne pričam o levičarima niti su svi koji popiju epitet "pink pravoslavaca" levičari... Sve se slažemo o levičarima, ne moraš nikada da me ubeđuješ u nešto o njima... Dakle, zaboravi skroz levičare... nego eto zamisli nekog skroz pacifistu pravoslavca... nekog ko bi zaista lično poturio drugi obraz kad mu lupiš šamar... e pa prosečan srBski konzervativac bi takvog sigurno nazvao pink pravoslavcem... Аурор је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука