Jump to content

Јесен стигла дуњо моја

Оцени ову тему

Justin Waters

Препоручена порука

Резултат слика за gif jesen

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Goku рече

Vas troje Banjalučana na ovoj temi (@Justin Waters @Тавита @Адриана92 ), jeste li za neku jesenju kafu radi saborovanja, druženja i upoznavanja?

Predlažem neki od narednih lijepih dana (ako Miholjsko ljeto ne podbaci), lokacija po dogovoru.

Naravno, i ostali ljubitelji jeseni su pozvani, ako se nađu u blizini.

Jao gdje iskopaste ovu temu. :)) Jesen mi je i dalje omiljeno godisnje doba, ali 2010 mi nije omiljena godina u zivotu. Tавита nije iz Banja Luke, ona je dosla iz pakla i ne pise od 2011 godine na ovom forumu. 

A za jesenju kafu ili jesenji caj moze dok malo obaveze olaksaju taman negdje za miholjsko ljeto ako vrijeme posluzi. :dobro:

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Хаха, што има слатких јесених фоткица по нету. Ово мало замотуљче хвата лист, једе лист и онда је коначно сва срећна и сита. :smeh2:

21143708-Cute-baby-girl-playing-with-lea

cute-baby-girl-eating-autumn-leaves-park

21143707-Cute-baby-girl-eating-autumn-le

autumn-baby-girl-smiling-lying-leaves-32

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Goku рече

Vas troje Banjalučana na ovoj temi (@Justin Waters @Тавита @Адриана92 ), jeste li za neku jesenju kafu radi saborovanja, druženja i upoznavanja?

Predlažem neki od narednih lijepih dana (ako Miholjsko ljeto ne podbaci), lokacija po dogovoru.

Naravno, i ostali ljubitelji jeseni su pozvani, ako se nađu u blizini.

Ја сам за :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Justin Waters рече

Tавита nije iz Banja Luke, ona je dosla iz pakla i ne pise od 2011 godine na ovom forumu. 

Joj, do mene je, izvinjavam se, mislio sam na ovu drugu Tavitu :) 

(@Tavita, da se prepoznaš :) )

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Goku рече

Joj, do mene je, izvinjavam se, mislio sam na ovu drugu Tavitu :) 

(@Tavita, da se prepoznaš :) )

Може, само да се докотрљам до БЛ, јављам се за дружење. Нисам још сигурна кад ћу бити доле.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Snežo, izvor...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...