Баба Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Надам се да разумете у ком контексту ово пишем да не помислите како се нисам причестио па ми стога дајете лајкове. Моје је послушање да кад дођем на литургију - причестим се. Редовно идем на литургију. У преводу на медицински језик: "Надам се да разумете у ком контексту ово пишем да не помислите како не узимам своју терапију па ми стога дајете лајкове. Моја је терапија да кад год дођем у амбуланту - добијем ињекцију. Редовно долазим у амбуланту." Silence , keka, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Ја разумео Лепу си причу испричо Ignjatije and Баба је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 lol , lepo rečeno Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Сад се сетих кованице духовних аристократа - литургијски ендорфин Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 ja nisam iz sličnih razloga kao i Tamara,ali posle Željkove priče....lol Баба, Ignjatije and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 slava3 Драшко, bgpj and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 slava3 Ignjatije and bgpj је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 нисам већ неко време... према канонима сам вероватно већ екскомунициран ЛОЛ а што, Mozz.....? tuzansmajli8904 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Презвитер Дарко Јелић Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 jesam Nektarija* and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ел Нињо Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Јесам, Богу хвала Nektarija* and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 ЈЕСАМ, И ОНИМА КОЈИ ЈЕСУ НА ЗДРАВЉЕ И НА СПАСЕЊЕ slavabogu bgpj, Драшко, Nektarija* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Јесам slavabogu bgpj and Nektarija* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Јесам Богу хвала и слава ! Nektarija* and bgpj је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 а што, Mozz.....? tuzansmajli8904 ništa strašno... bio sam u svadji, sad je ok pa već sledeće nedelje URAAAAAAA Nektarija*, Милан Меденица :), bgpj and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Децембар 2, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2012 Нисам! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука