Arsenija Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Razumemo se,tegla stize brzom postom na kucnu adresu,kad postar pozvoni 3 puta,znaces da je to od mene i pre nego sto otvoris kutiju sa satenskom masnicom...Eto ,Pane...Prijatno! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 joj ne mogu ovde da se ostvarim kako treba ima tu par dobrih tema u kojima, verujem, mozes da se ostvaris....samo kreni.... :good2: Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 On 9/15/2010 at 9:49, Danijela рече po mom mišljenu, u današnjim razgovorima ima previše šale i namernih skretanja sa teme. pogotovo kad su neke ozbiljne i zahteva se lično mišljenje pa se neki boje da iznošenjem istog i možda se boje da se neće nekom dopasti ili misle da će ga uvrediti pa se onda ubacuju šale, doskočice, sličice, smajliji (u forumskim razgovorima) i sl. po meni, to nije način da se vodi ozbiljan razgovor. Слажем се да има пуно скретања, али не мислим да се људи боје да изнесу своје мишљење. Пре ће бити да нас ништа не занима осим нас самих. П.С. Сјајна тема, увек актуелна. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Ipak mislim da se boje. Misle da ce biti politicki nekorektni, napadnuti od strane neistomisljenika, nece imati argumenata i hrabrosti da odbrane svoj stav. I da, zanima ih isljklucivo njihovo ja. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Ne. Zato sto nijedna tema ne postoji u vakuumu. Phoebe, Tavita and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 пре 44 минута, Danijela рече Ipak mislim da se boje. Misle da ce biti politicki nekorektni, napadnuti od strane neistomisljenika, nece imati argumenata i hrabrosti da odbrane svoj stav. Занимљиво, мени се баш чини да је обрнуто, пошто многи (укључујући и моју маленкост) претерано користе претерану толеранцију овде... Што би казао nishizawa - (јер) катодна цев све трпи. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Kad sam došla na ŽRU,smetalo mi to bla bla truć na temama,a sad mi to normalno,znači da smo opušteni. Ne treba tako biti strog,disciplina itd.,nismo roboti. A vidim da ni administracija nije bolja,moram da ih pohvalim. Samo jednom sam zamoljena da pređem u Razbibrigu da tračaram,kulturno Sanja Т., "Tamo daleko" and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Sve stoji sto ste pisali al postoje teme gde mora postojati sled izlaganja. "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана 1234 Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Tema obično ponudi niz asocijacija. Mnpgp faktora utiče na to koliko se držimo teme i virtuelnom svetu.Ne poznajemo se u tzv realnom životu,iskustva su nam različita, način na koji razmišljamo i sve tako. Volela sam uvek jednoszavnost. I pitanje vere je za mene veoma jednostavno..iskustveno..kao dete sam, ne umem drugačije. Opet, forum nudi više tema, pa svako od nas odabere koje če se držati, ako smem tako da kažem. "Tamo daleko" and Tavita је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 пре 18 часа, Danijela рече Ipak mislim da se boje. Misle da ce biti politicki nekorektni, napadnuti od strane neistomisljenika, nece imati argumenata i hrabrosti da odbrane svoj stav. I da, zanima ih isljklucivo njihovo ja. Не можеш да будеш политички коректан и да имаш свој став, то искључује једно друго Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 A i ja svasta trazim, jeseam nadzak baba "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 U nekim trenucima, do iznemoglosti.....nisam valdja djabe, ekstremni i 'tvrdi' pravoslavac.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 пре 13 минута, Danijela рече A i ja svasta trazim, jeseam nadzak baba У гадну бабу растеш, ал' макар имам осигурану другарицу за старе дане "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука