Jump to content

Da li ste u stanju da se držite teme?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Konkretno ne znam o kojoj temi je rec  ali ako je zaista tako kako kazes, onda su tu moderatori zatajili. Naravno da ne treba biti ekstreman u bilo kojim slucajevima, slazem se! Nemoj moje odgovore shvatati, sejo, kao raspravu svi mi zelimo da nam Forum lepo funkcionise i svaki savet je dobronameran. Do sada nisam primetila veliko skretanje sa tema ali ako ih i ima, ponavljam, apel onima koji vode o tome racuna!!!!

:drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

nisu moderatori zatajili nego mi sami. ako nama treba da neko stoji iznad glave i da nas opominje oko nečeg što je osnovno vaspitanje onda mislim stvarno...

ne brinem se, ne brini.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Помену се у оквиру теме још неке информације које треба да подрже причу тако да прича скрене на њих.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

мислим да је цела поента постављања теме од стране Данијеле да нам помогне да схватимо колико је и наш однос (дијалог) са Богом такав - молитва. 4chsmu1

то је крајњи тест наше концентрације и способности комуникације са ближњим.

Подели на овим сајтовима

preokupirani mislima i brigama više nismo u stanju da naš um i dušu ogradimo (i da im se opiremo) od nepotrebnih misli koje utiču da razmišljamo haotično, nepovezano, površno a onda i to prenosimo na naš odnos sa drugim ljudima, razgovore sa istim i na kraju - molitvu.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

počinjem da mrzim to "svi smo mi slabi". sve sami izgovori i samoopravdanja.

jesmo, al ajd da ojačamo, aj da budemo bolji, ajd da imamo cilj...

Подели на овим сајтовима

pa probaš. to je jedini način da saznaš.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

pomoci sebi, a treba istrajati u tome...da li mozes sama uspeti???

НИКО не може да успе у томе, а поготово не сам.

ал зато ће Бог помоћи, чим види да постоји жеља, па макар и беспомоћан труд.

искрено, ја сам кренуо пет година пре крштења да тражим Бога, па сам Га нашао недалеко од куће.

што иштеш то и добијеш, ал мислим да је то најтежа лекција коју човек научи - да је сам заслужан за све што му се деси и да га уствари нико не кажњава - до он сам себе. 0102_laugh

на крају свега се живот сведе на - жељу, молитву тачније.

а и што каже Данијела, ако не потрчиш никад нећеш ни сазнати да ли умеш или да ли си способан и за то.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...