marina Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Konkretno ne znam o kojoj temi je rec ali ako je zaista tako kako kazes, onda su tu moderatori zatajili. Naravno da ne treba biti ekstreman u bilo kojim slucajevima, slazem se! Nemoj moje odgovore shvatati, sejo, kao raspravu svi mi zelimo da nam Forum lepo funkcionise i svaki savet je dobronameran. Do sada nisam primetila veliko skretanje sa tema ali ako ih i ima, ponavljam, apel onima koji vode o tome racuna!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 nisu moderatori zatajili nego mi sami. ako nama treba da neko stoji iznad glave i da nas opominje oko nečeg što je osnovno vaspitanje onda mislim stvarno... ne brinem se, ne brini. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Zivi smo ljudi, gresni i ipak nam treba neko da nas nekada opomene. Svakako da svi treba da poradimo na svom usavrsavanju i duhovnom uzdizanju da bi neke stvari postovali ali u stvarnosti...bice valjda bolje... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Помену се у оквиру теме још неке информације које треба да подрже причу тако да прича скрене на њих. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 мислим да је цела поента постављања теме од стране Данијеле да нам помогне да схватимо колико је и наш однос (дијалог) са Богом такав - молитва. 4chsmu1 то је крајњи тест наше концентрације и способности комуникације са ближњим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 preokupirani mislima i brigama više nismo u stanju da naš um i dušu ogradimo (i da im se opiremo) od nepotrebnih misli koje utiču da razmišljamo haotično, nepovezano, površno a onda i to prenosimo na naš odnos sa drugim ljudima, razgovore sa istim i na kraju - molitvu. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Na zalost jeste tako....jesmo svi slabi....ali Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 počinjem da mrzim to "svi smo mi slabi". sve sami izgovori i samoopravdanja. jesmo, al ajd da ojačamo, aj da budemo bolji, ajd da imamo cilj... "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 Hajde!!!!zato smo i ovde, svi smo braca i sestre i treba jedni drugima da pomazemo!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 za početak, pomoći sebi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 pomoci sebi, a treba istrajati u tome...da li mozes sama uspeti??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2010 pa probaš. to je jedini način da saznaš. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 24, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 24, 2010 pomoci sebi, a treba istrajati u tome...da li mozes sama uspeti???НИКО не може да успе у томе, а поготово не сам.ал зато ће Бог помоћи, чим види да постоји жеља, па макар и беспомоћан труд. искрено, ја сам кренуо пет година пре крштења да тражим Бога, па сам Га нашао недалеко од куће. што иштеш то и добијеш, ал мислим да је то најтежа лекција коју човек научи - да је сам заслужан за све што му се деси и да га уствари нико не кажњава - до он сам себе. 0102_laugh на крају свега се живот сведе на - жељу, молитву тачније. а и што каже Данијела, ако не потрчиш никад нећеш ни сазнати да ли умеш или да ли си способан и за то. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2010 Zato je Danijela u pravu , da prvo treba srediti svoje misli a zatim krenuti dalje....Ja se trudim i molim Bogu ali nekada je zaista tesko.... 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука