Danijela Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 skoro svaka tema na ovom forumu ode u bespuce. interesuje me da li tako i u živom razgovoru niste u stanju da održite nit svojih misli, koncetraciju da se držite teme? PredragVId and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Nemoj da se jedis.... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Šta je uradio noćas Djoković , jel' zna neko ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 То се све несвесно дешава али има ко о томе брине , да обавештава и опомиње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Šta je uradio noćas Djoković , jel' zna neko ? 4lg1k751spamte-bilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 izgubio... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ili da li uspevate da se koncentrišete na ličnu molitvu, na Liturgiji...? da li uspevate ikad da saberete misli? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 14, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Трудимо се Сестро ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 ili da li uspevate da se koncentrišete na ličnu molitvu, na Liturgiji...? da li uspevate ikad da saberete misli? skreces temu???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 јесам, али ретко успевам јер је мој посао и да анимирам, а самим тим и да охладим тему и опет подгрејем тему по потреби и практично зависим од других. што се тиче молитве - некад да, некад не, зависи. искрено, лакше ми је на јутрењу, него на Литургији, и ту сам потпуно сконцентрисан. потпуно изгубим концентрацију док иду делови на црквенословенском и изискује ми напор да увек унапред прочитам шта ће се славословити и улазим у симулацију кад крену уживо ти делови Литургије. леп је смисао за хумор, али свима који намерно буду спамовали тему или изигравали скретничаре ћу да бришем постове без упозорења и образложења ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Ko se u "živom govoru" drži jedne teme, bez digresija koje su prirodan sled asocijacija na ono o čemu se govori - taj je robot. Isto važi i za forum. Molitva je druga priča skroz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Ko se u "živom govoru" drži jedne teme, bez digresija koje su prirodan sled asocijacija na ono o čemu se govori - taj je robot. Isto važi i za forum. Molitva je druga priča skroz. 0110_hahaha gde si bre Miljane??? http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Pa viđaš me ti dovoljno valjda. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Pa viđaš me ti dovoljno valjda. 0110_hahaha ma ok na fejsu ali nema te ovde - medju svojima 0110_hahaha http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Септембар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 Ko se u "živom govoru" drži jedne teme, bez digresija koje su prirodan sled asocijacija na ono o čemu se govori - taj je robot. Isto važi i za forum. Molitva je druga priča skroz. digresija radi održavanja i oslikivanja odredjene teme je u redu ali sve preko mere udaljavanje od teme da i govornik i slušaoci se izgube... nije u redu. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука