JESSY Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 skoro svaka tema na ovom forumu ode u bespuce. interesuje me da li tako i u živom razgovoru niste u stanju da održite nit svojih misli, koncetraciju da se držite teme? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ја сам у стању да се држим теме .Нисам склон да улазим у неке детаљне разговоре и често више обратим пажњу на саму тему , него на разговор који се у том моменту води на теми . Tavita је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Јесам. Ненад Р. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 koje teme? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Uvek! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Samo kad su teme o spasenju i prevazilaženju smrti u pitanju.Ali i tu najčešće razgovaram sa svetim ocima jer nema propovjednika riječi Gospodnje u blizini, propovjednika apostolske smjelosti i nadahnuća.Svi se predadoše zemaljskim temama i zemaljskim carstvima, zagnjuriše svoje živote u slastima i strastima. Tema u mom prisustvu: tema spasenja, tema Hrista, tema Presvete Djeve....Jedino sa profesorima i kolegama na faksu pričam o beslovesnim životinjama, genima, evoluciji i ostalim prolaznim biološkim temicama. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 koje teme? :P pa, one..... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2015 Ako je tvoj zivot velika tegla u nju mozes da stavis 2-3 teniske loptice,desetak manjih loptica i puno klikera...upravo ti klikeri tvoju teglu cine ispunjeno m od dna do vrha.Vidis ,Pane,zivot cine sitnice...:-D keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 pa, one..... evo umem da se drzim teme sami mi dajte dobru temuuuuuuuuuu, pa da vidite kakav sam ja forumas! JESSY and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 sami mi dajte dobru temuuuuuuuuuu, evo, ova je prava za tebe..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 ja se drzim podalje od svake teme Лапис Лазули, Tavita and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 2 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Ako je tvoj zivot velika tegla u nju mozes da stavis 2-3 teniske loptice,desetak manjih loptica i puno klikera...upravo ti klikeri tvoju teglu cine ispunjeno m od dna do vrha.Vidis ,Pane,zivot cine sitnice...:-D A to je onaj romantični eksperiment koji sa teglom pokušava da predoči smisao života, nek hvala.Neku dobru teglu meda ili organskog krema, to su sitinice koje život znače. :=) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Kako si znao...Nadam se da ce ti ova tegla slatka od dunja znaciti ... (sad kao slika mnogo lepe staklene tegle slatka od dunja sa crvenom nalepnicom ,ne mogu da se snadjem da postavim sliku,zamisli ...). :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 evo, ova je prava za tebe..... joj ne mogu ovde da se ostvarim kako treba Лапис Лазули and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Септембар 14, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2015 Kako si znao...Nadam se da ce ti ova tegla slatka od dunja znaciti ... (sad kao slika mnogo lepe staklene tegle slatka od dunja sa crvenom nalepnicom ,ne mogu da se snadjem da postavim sliku,zamisli ...). :-) Ima smisla, samim tim što mi ostavljaš mjesta za fantaziju oko te tegle je nešto što već prevazilazi samu teglu slatkog od dunja...ako se razumijemo.:+) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука