Jump to content

Препоручена порука

nije psiholoski nego psiho -fizicki

Masutrbacija ima brojne pozotivne uticaje na fizikus naseg tela... pre svega, kao sto rekoh, povecava polnu moc (ne mislim na erekciju nego na brojno stanje i kvalitet spermatozoida)

Bojim se medo da ne razumes dovoljno ovu probelmatiku i sumnjam lagano da nisi previse informisan... cim budem mogao postavicu neka predavanja i seminare na tu temu... ima i par dokumentaraca (national geografic, discovery...)

Да би се јајна ћелија оплодила потребан је један сперматозоид . Не повећава ти се због онаније број сперматозоида, већ због честог избацивања семене течности, а то можеш да постигнеш и полним односом са женом. осим тога шта ти вреди број сперматозоида ако их само онанијом избацујеш нема њихова бројност никакву сврху.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Видим да је избрисано оно срамно писаније у вези Господа.Хвала Богу!

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

На овом форуму се са правом опомињу они који вређају Цркву и епископе.Чак се и банују они који претерају.Мрачњак је недвосмислено похулио на Господа Исуса Христа,Који је изнад свих нас,нас јесте ујео за срце,али много горе је то што он не схвата шта ради.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

To je vas pogled... u mom svetu ono sto sam rekao nije uvreda... zapravo pohvalno je za njega ako sam u pravu...

totalno ste "zatvorili srca"... bitnija vam je ljubav prema, i od, isusa nego ljubav prema, i od, coveka...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

To je vas pogled... u mom svetu ono sto sam rekao nije uvreda... zapravo pohvalno je za njega ako sam u pravu...

totalno ste "zatvorili srca"... bitnija vam je ljubav prema, i od, isusa nego ljubav prema, i od, coveka...

A ти си заљубљен у Десу ?

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

Lepo,ali ti si došao u našu kuću i u naš svet  pa bi te molio da nas ne vređaš!
Подели на овим сајтовима

Ljubav i zaljubljenost su dva razlicita pojma... ali ne ocekujem od tebe vernika da pravis te ralzike u koceptu...

Ne, nisam zaljubljen u desu... A i ne pricamo o tome u ovom trENUTKU... Ne pazis na casu... leteti

PS. Odlican vam je ovaj smajli sto leti sa grancicama marihuane!

leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ljubav i zaljubljenost su dva razlicita pojma... ali ne ocekujem od tebe vernika da pravis te ralzike u koceptu...

Ne, nisam zaljubljen u desu... A i ne pricamo o tome u ovom trENUTKU... Ne pazis na casu... leteti

PS. Odlican vam je ovaj smajli sto leti sa grancicama marihuane!

leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti leteti

Свако види онако како му одговара и како му срцу прија...тако су за тебе то гранчице марихуане.
Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...