Jump to content

Препоручена порука

• Гости

Хм, да се мени тако нешто деси, мислим да би ми највише одговарало да жена отворено поприча са мном, било да јој то засмета или не, али опет - шта знам, несам жењен па да се петљам.  klapklap

Него, да ти посаветујеш пријатеља да он подсети жену да "поразговара" са њим у вези тога, можда коначно сазнамо, шта је СТВАРНО намеравала...  :cheesy2:

Добро нам дошао Теодоре  мајкл

е добар ти овај савет  0110_hahaha

кликни овде брате https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,68.msg313037.html#msg313037

Подели на овим сајтовима

Хм, да се мени тако нешто деси, мислим да би ми највише одговарало да жена отворено поприча са мном, било да јој то засмета или не, али опет - шта знам, несам жењен па да се петљам.  klapklap

Него, да ти посаветујеш пријатеља да он подсети жену да "поразговара" са њим у вези тога, можда коначно сазнамо, шта је СТВАРНО намеравала...  :cheesy2:

dobrodošao Teodore Anagnostu  мајкл

0110_hahaha

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно на добродошлицама, управо ме ова тема определила да се "региструјем". Не замерите...  мајкл

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

Теодоре, ја ти желим од срца добродошлицу и као што обично радим частим те са:

Постављена слика

А ако желиш понуди и друштво  мајкл

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

А ако желиш понуди и друштво  :cheesy:

Хвала, мораћу, то је повелико парче за мене, навалите сви!  stadaradim

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

Hmmm, muz gleda film, a ima zivu zenu?

To su vec ozbiljni siNptomi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ја сам за ово под 4. и под 6.  whackado Не нисам никад ухватила мужа таквој ситуацији, али ми не би много засметало да јесам. Пошто се мој муж у своје слободно време углавном бави читањем дела разних отаца Цркве и то му изгледа више прија  whackado тако да нема шта даље да додам.

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Hmmm, muz gleda film, a ima zivu zenu?

To su vec ozbiljni siNptomi...

Мис'им ш'а реећиии  89898989898989

''ЈЕР САМ УВЕРЕН ДА НАС НИ СМРТ, НИ ЖИВОТ, НИ АНЂЕЛИ, НИ ПОГЛАВАРСТВА, НИ СИЛЕ, НИ САДАШЊОСТ, НИ БУДУЋНОСТ, НИ ВИСИНА, НИ ДУБИНА ,НИ НИКАКВА ДРУГА ТВАР НЕЋЕ МОЋИ ОДВОЈИТИ ОД ЉУБАВИ БОЖИЈЕ, КОЈА ЈЕ У ХРИСТУ ИСУСУ ГОСПОДУ НАШЕМ.'' (Рим. 8, 38-39.)

Подели на овим сајтовима

Da ne bude zabune, moj drug je "samo" gledao...nije (ajde da pričamo u rukavicama) sadio ruže.

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR7TwzrSJVaM6ZYFDt_WA3owci_eEtLsaqagUohf3lsz0ifKq9Gzg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...