Jump to content

Препоручена порука

Одговори охрабрују  1000000001010

Не треба вам она књига коју сам раније навео  :229229229:

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

na tu vrstu žena sam i mislila...

pa valjda su prošla vremena opisana u filmu ''Lepota poroka'' ?  89898989898989

Уххх мислим да јесу...ваљда...надам се  kriminalac
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

лелеее што је ова тема занимљива , највише је Лепојке посећују  :mad:

Нама и упућено питање  :)Ред је да задиванимо по коју 0110_hahaha
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Хм, да се мени тако нешто деси, мислим да би ми највише одговарало да жена отворено поприча са мном, било да јој то засмета или не, али опет - шта знам, несам жењен па да се петљам.  0110_hahaha

Него, да ти посаветујеш пријатеља да он подсети жену да "поразговара" са њим у вези тога, можда коначно сазнамо, шта је СТВАРНО намеравала...  мајкл

ὥσπερ ἦν τοῦτο τὸ κλάσμα διεσκορπισμένον ἐπάνω τῶν ὀρέων καὶ συναχθὲν ἐγένετο ἕν, οὕτω συναχθήτω σου ἡ ἐκκλησία ἀπὸ τῶν περάτων τῆς γῆς εἰς τὴν σὴν βασιλείαν

Подели на овим сајтовима

лелеее што је ова тема занимљива , највише је Лепојке посећују  0110_hahaha

a kako bi voleo da ti žena odreaguje...mislim kad je budeš imao, u slučaju da te nadje u ''inkriminišućoj'' situaciji  мајкл

"Будите,дакле, мудри као змије и безазлени као голубови" (Мт.10,16)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...