Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

@Bokisd Боки, гробари су вазда били издељени (задњих 20 година) али нисмо о томе причали. Ма нема везе и овако су ове теме.млаћење празне сламе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Знам да на Поукама има навијача који иду на утакмице, па бих да их питам нешто.

Очигледно је да сте поштени људи којима је срце на правом месту чим сте овде. Шта бисте поручили нормалним људима из средње класе, колико је препоручљиво да уопште пуштају своју децу да развијају интересовање према фудбалу?

Из моје перспективе, то је једна чиста мафија, што пословна (намештање утакмица, продаја играча, прање новца на мало "чистији начин"), што заиста она криминална, са убицама, батинашима и трговцима дрогом. Одлазак на утакмице деци само може да отвара врата у тај свет убица, где ће им узори бити од уличних бандита до професионалних убица, које ће гледати како живе са великим угледом на улици и количинама новца које поштен човек радом не може да заради. Претпостављам да негде грешим, нисам навијач, али навијаче срећем на улици, превозу, јавним местима. Једино позитивно што видим на њима јесте национална и правослана иконографија, али на многима од њих ми делује као да неко шимпанзи натуче шајкачу са кокардом и окачи му златан крст око врата.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Људи моји јел реално оно на не могу да верујем... Па радник из сурдулице игра са више части од овог усраног милана. 180 минута од тога 60 са играчем више и они прођу без иједног гола из игре. 

Онај корнер на крају што није пуштен, Боже ме сачувај. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, sampaganini92 рече

Људи моји јел реално оно на не могу да верујем... Па радник из сурдулице игра са више части од овог усраног милана. 180 минута од тога 60 са играчем више и они прођу без иједног гола из игре. 

Steta. Trebao je sudija da pusti korner na kraju. Meljemo ih sa 10 igraca na San Siru bre, trebao je da pusti. To se uvek ali uvek pusta. 

Steta sto je Gobeljic propustio onu sansu a i Milanezi su imali srece kad je Ben pogodio precku.

Sve u svemu Zvezda jako dobra.

Подели на овим сајтовима

Какав пропуст :unbelieveble: па зар им нико није рекао да им тамо судије нису као њихове судије у српској лиги :)) Они би да играју док не победе.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, sampaganini92 рече

Где беше ваша част.. А то је само један детаљ.

А да, па против Спартака не дадосте голове из игре прошло коло па шта онда..

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Плаво Небо рече

Какав пропуст :unbelieveble: па зар им нико није рекао да им тамо судије нису као њихове судије у српској лиги :)) Они би да играју док не победе.

Yep,.... bilo u mnogim utakmicama da svira kraj u slicnom slucaju,.... mislim stvarno ponasaju se ko da ceo svet treba prema njima da se ravnja,.... :0201wink:

Подели на овим сајтовима

Људи, лечите се од љубоморе. Звезда је играла одлично против Милана. Могао је да пусти корнер, обично се пушта у тим случајевима. Сами сми криви што пречка није гол и што је Гобеља пропустио идеалну шансу и добио картон. Само немојте да певате те песме нема вам судија. Ми смо са 10 играча у ова два меча нападали Милан и играли фудбал. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Вилер Текс рече

Људи, лечите се од љубоморе. Звезда је играла одлично против Милана. Могао је да пусти корнер, обично се пушта у тим случајевима. Сами сми криви што пречка није гол и што је Гобеља пропустио идеалну шансу и добио картон. Само немојте да певате те песме нема вам судија. Ми смо са 10 играча у ова два меча нападали Милан и играли фудбал. 

Е видиш, ових пар година уназад што играсте у Европи све сте на срећу пролазили, доста је ту и пенала одлучивало, и сваки вас је противник надиграо, а Ви пролазили даље. Ето.. дошло је време да губите и Ви мало онако како су други губили против вас.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Плаво Небо рече

Е видиш, ових пар година уназад што играсте у Европи све сте на срећу пролазили, доста је ту и пенала одлучивало, и сваки вас је противник надиграо, а Ви пролазили даље. Ето.. дошло је време да губите и Ви мало онако како су други губили против вас.

Сигурно само срећа нигде квалитета. Исто тако и 1991....

Не знам чему та злурадост.

Да било је и среће, Бог нас погледао. Али смо задње 4 године играли евро утакмице одлично.

Уопште не кукам због испадања, само ми жао.

Подели на овим сајтовима

Nema sta Zvezda je odigrala u poslednje vreme dosta dobrih evro utakmica.

Nego, rece Vucko danas,.... Напоменуо је да је држава више помогла спортском клубу Партизан, него Црвеној звезди....:smeh1: ... ovaj, da je stvarno tako mislim da bi bili mnogo bolji i u fudbalu i kosarci, na primer da smo zadrzali onaj tim koji je osvojio poslednju duplu krunu u fudbalu ili da smo zadrzali tim u kosarci od prosle godine i trenera i da smo tako puni love kao sto Vucko kaze i da smo jos nadogradili te timove, pa mislim da bi bili cak i jaci od danasnje Zvezde.... nego moramo da prodajemo najbolje kako bi opstali....

Inace,.... khmmm,... :D

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Вилер Текс рече

Не знам чему та злурадост.

Па кажеш негде у претходном коментару ''љубомора'', а сад и ''злурадост'', као, чему све то.. А питам те само, а је ли вам било лепо када су навијачи Интера скандирали против Милана, навијали за вас и још вам организовали и дочек на доласку у Италију :) Видиш, није ми уопште проблем да људима у клубу ЦЗ желим сву Срећу у приватном животу али ривалитет који осећам према њима није злурадовање. То би било кад бих вам пожелео да пропаднете као клуб. То никада не бих пожелео! 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

Nego, rece Vucko danas,.... Напоменуо је да је држава више помогла спортском клубу Партизан, него Црвеној звезди....:smeh1: ... ovaj, da je stvarno tako mislim da bi bili mnogo bolji i u fudbalu i kosarci, na primer da smo zadrzali onaj tim koji je osvojio poslednju duplu krunu u fudbalu ili da smo zadrzali tim u kosarci od prosle godine i trenera i da smo tako puni love kao sto Vucko kaze i da smo jos nadogradili te timove, pa mislim da bi bili cak i jaci od danasnje Zvezde.... nego moramo da prodajemo najbolje kako bi opstali....

Inace,.... khmmm,... :D

Па онда чувено изување копачки Којића после гола у Дербију као одговор на изјаву Вучића како поједини Партизанови играчи имају две леве ноге итд, итд.. А држава.. Помогла, видим, по ''силним'' спонзорима.. Тадићеви жути су нам хтели одузети стадион да није сада коначно завршен процес. И ми као били заштићени.. А сад.. На пример..

WWW.CINS.RS

Višemilionski dug koji fudbalski klub Crvena zvezda ima prema Agrobanci ponovo će biti smanjen, saznaje CINS. Poverenik Agencije za osiguranje depozita Miloš Janković...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Bokisd рече

Никога они нису надиграли, чак је Милан имао више шанси али су Миланези играли таман колико је потребно. Мада су били сувише лежерни у појединим моментима, а када би додали гас, поготово у Београду, ови су били на мукама. Чуј, надиграли их..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...