Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ма бре,то је фигуративно речено,нисам мислио на себе,матора сам ја дртина за Ану,уосталом од пољубца нико није умро,уколико није kiss of death...

Ma i onaj moj smajlic je figurativno postavljen-ja zapravo ne vidim zvezdice oko glave.

Подели на овим сајтовима

Забрањујем овакве разговоре. Ово је тема где браћа и сестре треба једни друге да укоравају због нападне шминке, недоличног понашања, одеће и сл. Тако је замишљена, не кварите је!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Драгана., da te opominjem zbog napadne sminke? :))) Lepa si... Kako si to postigla da ti samo jedan komad kose bude tamniji, i to tu negde u sredini? :)

Opomeni me, sram me bilo :D Ne znam, nije tako... tako je ispalo. :)

Подели на овим сајтовима

Жена да призна да се превише и нападно нашминкала... :trtmilo:

:nene:

:0414_feel:

Па значи никад, али никад. Ни под претњом смрти. 

Dobro, i malo bijele olovke za oci :D

Подели на овим сајтовима

Није пуно нашминкана, тај се утисак стиче због обрва.

Подели на овим сајтовима

Шта ти је око сликарско... :)

Не мора да је сликарско. Довољно је да је женско :)

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Не мора да је сликарско. Довољно је да је женско :)

Напротив. Жене (кад говоре искључиво из позиције жене) никада објективно не оцене друге жене. Никада.

Подели на овим сајтовима

Pazi kad cu da napravim eksperiment ( kad mi bude dosadno) bez sminke, sa jedva sminkom i full sminkom  :D  Nisam nikad probala da uporedim takve fotografije....EUREKA!!!!!

• Волим 1

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Pazi kad cu da napravim eksperiment ( kad mi bude dosadno) bez sminke, sa jedva sminkom i full sminkom :D Nisam nikad probala da uporedim takve fotografije....EUREKA!!!!!

To vise nije moderno, davno prevazidjeno. Sada se rade eksperimenti pre hirurske intervencije i posle :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...