Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Дијаспорка

Па ти сијаш...ведра,насмејана...нисам ни слутила да си оволико лепа ....и млада  :blush:

Pa :blessyou: Ali ipak moram da dodam-to nisam ja, to je moja proteza :ani_biggrin:

Направио и урамио девојци (на слици) за годишњицу :)

Једно двадесетак сати рада је требало.

Devojka mi lici na jednu Tamaru :)

Аделаида,Дијаспорка и Данијела ко да су сестре,тако личе једна на другу... :)

Adelaida i ja-jake smo u jagodicama :))) A Danijelu ne mogu da nadjem :.mislise.

Подели на овим сајтовима

Башфул Ано,цијеним да ти треба  један лабело... :bleh:

Каже се ”неко да ти пољупцем усне залечи”, а не ”лабело”. :)

Подели на овим сајтовима

Каже се ”неко да ти пољупцем усне залечи”, а не ”лабело”. :)

А што овај мој језик палаца, ил како се већ каже... ;)

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма бре,то је фигуративно речено,нисам мислио на себе,матора сам ја дртина за Ану,уосталом од пољубца нико није умро,уколико није kiss of death...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма бре,то је фигуративно речено,нисам мислио на себе,матора сам ја дртина за Ану,уосталом од пољубца нико није умро,уколико није kiss of death...

Ma i onaj moj smajlic je figurativno postavljen-ja zapravo ne vidim zvezdice oko glave.

Подели на овим сајтовима

Забрањујем овакве разговоре. Ово је тема где браћа и сестре треба једни друге да укоравају због нападне шминке, недоличног понашања, одеће и сл. Тако је замишљена, не кварите је!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

@@Драгана., da te opominjem zbog napadne sminke? :))) Lepa si... Kako si to postigla da ti samo jedan komad kose bude tamniji, i to tu negde u sredini? :)

Opomeni me, sram me bilo :D Ne znam, nije tako... tako je ispalo. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...