sasluzitelj Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Nikad da ulovim Dimu, kad ces doc kod mene ? :smiley: Po gospojini mozda 30. tekuceg meseca ali budi spreman da te davim citav jedn dan radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 25, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Mito,a kad ces doci u Uzice,kod oca Milica i kod mene? klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Najbolje dodji 29.avg. ujutru oko 8 pa na liturgiju u manastir traje oko 75 min i onda da pricas sa igumanom malko, i onda do mene klapklap i 30. sam u Mitrovici imam Juniorski kup 319.gif, Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 jaoj gle ovo, mama zaboravila da se odjavi sa foruma... klapklap 319.gif 319.gif dada.. Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
чтец Филип Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 Imali smo malih nesporazuma oko opcije "odjavi se", g-dja Vizantiona(moja mama) je zaboravila da se odjavi dakle ove dve poruke sam ja napisao. Cucemo se Dimo Ако желиш да нађеш пут који води у живот, тражи на том путу Који рече ''ЈА САМ ПУТ, ИСТИНА И ЖИВОТ; ЈА САМ ВРАТА'' (Јн.14:6, 10:9), и тамо ћеш наћи, али тражи јако пажљиво јер је ''мало оних који нађоше'' (Мт 7:14) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 25, 2009 Пријави Подели Написано Август 25, 2009 svaki dan posle 15 h :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 Како је одређено који ће светитељ бити обележен црвеним словом у календару,а који црним? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 црвеним словом су оѕнацени ѕаповедни свеобавеѕујуципраѕници Свете Цркве radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 ja mislim Dimitrije da je član pitao ko je kad i gde odlučio o tome, da li se odluke donose na saborima ili kako već Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 ту одлуку доноси Свети архијерејски Сабор radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2009 али то је вец питанје канониѕације и обрадјено је не другом месту но написацу касниеј опширно radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 13, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2009 nema vecih i manjih svetitelja, vise se moze govoriti o tome da ima poznatijih ili manje poznatih, postovanijih ili manje postovanijih. Spregom istorijskih momenata kod nas Srba doslo je do formiranja crvenih slova gde su sva uglavno m Gospodnji i Nogorodicini praznici i tek nekoliko svetiteljskih. Zbog vlikog postovanja u nasoj pomesnoj crkvi ime svetitelja Vasilija je ubelezeno crvenim slovom, kao i i ime svetitelja Petra Cetinjskog poslednjih godina. radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 nema nema a svetitelji ce se u punom smislu tek pokazati na Strasnom sudu radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Септембар 15, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2009 dakle svetiteljstvo je direktno vezano za spasenje mi sada kao zemaljska crkva Duhom Svetim prepioznajemo vrlinske ugodnike vere ciji nam svesteni primeri sluze za jacanje u nameri da se spasemo. Mi dakle podrazavamo Gospoda odnosno tezimo evandjeeljskom idealu ali takodje pohvaljujemo i priznajemo podvige vrlinskih ljudi svetih. Pun i jasan blagoslov svetosti pokazace s eu dogadjaju Drugog dolaska Gospodnjeh kada ce se jasno razluciti spasene od onih drugih. radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Септембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2009 Да ли постоје светитељи који нису у календару,за које ми не знамо? 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука