Vlatka Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Zelim ocu Dimitriju dobro trpljenje! To je dobra alatka kazu monasi. 0409_feel "Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ето тек сад видех тему! Иако сам ово очекивао ипак сам се дубоко потресао и пустио неколико суза. Оца Димитрија сам сматрао за свог сајбер духовника - у неколико наврата помогао ми је врсним духовним саветима. Он је велики потенцијал за нашу Цркву. Сасвим је јасно да је овде реч о будућем доктору теологије и владики српском. Поносни смо већ сад на њега. ДОСТОЈАН! Честитам и благослови оче Димитрије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alexandros Agapos 888 Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Боже драги ја још увек не могу да верујем да се замонашио, иначе Димитрије је био мој фејс тата, него сад ми се нешто повукао тата, заборавио на сина... Ма нека му је са срећом! Аксиос Ако те безбожник изазива, то те не изазива човек него ђаво, човек је по природи побожан. Ако те безумни ружи, то те не ружи човек, него ђаво, човек је по природи уман. Ако те озлобљени гони, то те не гони човек, него ђаво, човек је по природи благ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Достојан 8086.gif "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 AKSIOS!!! 8086.gif bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Ето тек сад видех тему! Иако сам ово очекивао ипак сам се дубоко потресао и пустио неколико суза. Оца Димитрија сам сматрао за свог сајбер духовника - у неколико наврата помогао ми је врсним духовним саветима. Он је велики потенцијал за нашу Цркву. Сасвим је јасно да је овде реч о будућем доктору теологије и владики српском. Поносни смо већ сад на њега. ДОСТОЈАН! Честитам и благослови оче Димитрије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 preterujes protose da si od Boga blagosloven i dodji malo u manastir da se vidimo, svima hvla no molite se za mene to je najvaznije radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Аксиос! Честитамо! smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 Аксиос! Честитамо! smej.gif Брате , имаш горње фотографије , јеромонах! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 AKSIOS ! Pridruzujem se cestitkama smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 AKSIOS ! Pridruzujem se cestitkama :cheesy: и ја такође smej.gif 319.gif :cheesy: 0442_feel ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 22, 2010 Пријави Подели Написано Август 22, 2010 cestitke najljepse neka te Bog cuva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest srna u izgubljenom raju Написано Август 22, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2010 0110_hahaha DOSTOJAN :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 preterujes protose da si od Boga blagosloven i dodji malo u manastir da se vidimo, svima hvla no molite se za mene to je najvaznije Нисам ја никад у хвали претерао, баш сам ту ускогруд преко сваке мере. Доћи ћу свакако да се упознамо и да се ја теби исповедим онако одистински ако пристајеш. Код мог пароха исповедам само текуће грешке, али имам неколико крупних ствари које никако да превалим некоме, а то је већ постало неиздрживо. У епархији Браничевској има двадесетак манастира, чим те нађем ево мене! Може мала помоћ, да ли је то мушки или женски манастир? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 preterujes protose da si od Boga blagosloven i dodji malo u manastir da se vidimo, svima hvla no molite se za mene to je najvaznije Нисам ја никад у хвали претерао, баш сам ту ускогруд преко сваке мере. Доћи ћу свакако да се упознамо и да се ја теби исповедим онако одистински ако пристајеш. Код мог пароха исповедам само текуће грешке, али имам неколико крупних ствари које никако да превалим некоме, а то је већ постало неиздрживо. У епархији Браничевској има двадесетак манастира, чим те нађем ево мене! Може мала помоћ, да ли је то мушки или женски манастир? Мушки манастир Братац. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука