Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Јел је неком познато како му име? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Јел је неком познато како му име? Ваљда је исто, пошто му је световно било Невен, а Димитрије је заветно са произвођења у чин ипођакона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 мислим да му је остало Димитрије, пошто му је световно Невен ... 0102_laugh dada предухитри ме за 20 секунди 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Предпостављам да Димитрије , но сазнаћемо 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 е баш ме радује што ће бити близу мене 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laugh radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije crosseo Nene, Dimitrije je sad baš o. Dimitrije. 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laughооохохо , ту си , па ево и јавно да ти овако Честитам оче Димитрије! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laughооохохо , ту си , па ево и јавно да ти овако Чедтитам оче Димитрије! hvala baki no tek cemo se mi druziti crosseo radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laughооохохо , ту си , па ево и јавно да ти овако Чедтитам оче Димитрије! hvala baki no tek cemo se mi druziti crosseo Наравно оче хехехехехе...! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laughкад то би? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 a sta se desilo sa suprugom oca Dimitrija...stekla sam utisak da je otac bio zenjem...a jesu li imali dece...ili je i supruga otisla u neki zenski manastir... ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 није сестро никад био ожењен нити има децу ... субђаконство га је ухватило у момачком статусу ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna V. Lalovic Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 ja sve pogresno razumem...to mi je ocito...mana ''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 7, 2010 Пријави Подели Написано Август 7, 2010 није сестро никад био ожењен нити има децу ... субђаконство га је ухватило у момачком статусу ... "Uhvatilo"... 0102_laugh crosseo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука