Jump to content

Предавања, беседе и разговори оца Димитрија Плећевића

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван Цветковић

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Јел је неком познато како му име?

Ваљда је исто, пошто му је световно било Невен, а Димитрије је заветно са произвођења у чин ипођакона.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Dimitrije je sada Dimitrije 0102_laugh

ооохохо , ту си , па ево и јавно да ти овако Чедтитам оче Димитрије!

hvala baki no tek cemo se mi druziti crosseo

radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici

Подели на овим сајтовима

a sta se desilo sa suprugom oca Dimitrija...stekla sam utisak da je otac bio zenjem...a jesu li imali dece...ili je i supruga otisla u neki zenski manastir...

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

ja sve pogresno razumem...to mi je ocito...mana

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...