Jump to content

Star Wars

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 701
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Iako nisu to bas mandalorske, nego lice na njih, to je svakako zato sto je Dzanko Fet kao klon templet - Mandalorijan... :)

Typo, znam. Ali kontam da ce uskoro neki domaci prevodioci sto pisu titlove napisati Janko.  :))  :))

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Шијакињић,

Posle možeš Gospodare prstenova. :)

то сам одгледао, по више пута, са уживањем, али ваљало би свакако да се и прочита. :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

A ko bas zeli da odgnonetne do kraja sustinu i filozofiju SW sveta bilo bi dobro da odigra Knights Of The Old Republic I i II za danasnje vreme totalno harverski nezahtevne igre.

Eto, pretece me, a taman sam `teo da mu kazem da posle filmova i serija odigra KotOR... :good2:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Typo, znam. Ali kontam da ce uskoro neki domaci prevodioci sto pisu titlove napisati Janko.  :))  :))

Janko Debic... :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Srdjan

Inace, KotOR igre su sasvim u nivou stare trilogije, u pogledu kvaliteta price. Na prvo igranje, delovi te price su tako sokantno dobro odradjeni, da sam ja stavljao pauzu potpuno iznenadjen, i poduze razmisljao o tom-i-tom neverovatnom prelazu...

Подели на овим сајтовима

A Matriks?

и матрикс, али ми се мање свидео од Господара. има поруку, али није довољно јака да би оправдала 3 наставка холивудске акције.

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Kada je onda bio prelazak na standardne? Posle naređenja 66?

Pa pretpostavljam da su to tu negde prelomili, dizajnerski - to je jedna od razlika koje odvajaju staru i novu trilogiju, a gledano na pricu i tu ima smisla -> prosla je republika, nastalo carstvo, pa to treba da ima i neka spoljasnja obelezja...

Подели на овим сајтовима

@Srdjan

Inace, KotOR igre su sasvim u nivou stare trilogije, u pogledu kvaliteta price. Na prvo igranje, delovi te price su tako sokantno dobro odradjeni, da sam ja stavljao pauzu potpuno iznenadjen, i poduze razmisljao o tom-i-tom neverovatnom prelazu...

играо сам давно Џеди Најт део игрице, мада тад сам више желео само пуцачину :) ова игрица је претпостављам много боља од ове што сам ја играо?

Подели на овим сајтовима

To uopste i nije pucacina, nego role play (RPG), sa poteznom akcijom (nema zive tuce, nego se potezi u nekom eventualnom sukobu definisu unapred, pa se odvijaju kao film, mnogo dobro uradjeno).

Igra ima vise mogucih zavrsetaka, a sve zavisi kako ti budes vodio izabranog lika, koji se u osnovi formira na pocetku igre i skroz je custom (borac, diplomata, mesanac, musko, zensko, lice i izgled, itd.), a gradi se i oblikuje u toku igre samim odvijanjem radnje i izborima koje igrac pravi.

Подели на овим сајтовима

и матрикс, али ми се мање свидео од Господара. има поруку, али није довољно јака да би оправдала 3 наставка холивудске акције.

Ih bre pa naspram Matriksa Gospodar je, po prici i filozofiji, samo obican Epic Pooh, kako je to rekao Majkl Murkok. I ako je to on cenio po knjizi samoj ali opet naspram Matriksa i idealisticke filozofije zaista jeste Epic Pooh. A to sto akcija prodaje robu to je druga stvar.

Подели на овим сајтовима

To uopste i nije pucacina, nego role play (RPG), sa poteznom akcijom (nema zive tuce, nego se potezi u nekom eventualnom sukobu definisu unapred, pa se odvijaju kao film, mnogo dobro uradjeno).

Igra ima vise mogucih zavrsetaka, a sve zavisi kako ti budes vodio izabranog lika, koji se u osnovi formira na pocetku igre i skroz je custom (borac, diplomata, mesanac, musko, zensko, lice i izgled, itd.), a gradi se i oblikuje u toku igre samim odvijanjem radnje i izborima koje igrac pravi.

A glavno je to sto igra, iako ne pripada vremenu u kom se odvijaju filmovi, skroz pripada tzv. kanonu Star Wars-a (izvornoj prici), tj. produbljuje jos neka pitanja i istorijske epohe koje u filmovima i serijama (jos) nisu obuhvaceni...

Подели на овим сајтовима

Igra ima vise mogucih zavrsetaka, a sve zavisi kako ti budes vodio izabranog lika, koji se u osnovi formira na pocetku igre i skroz je custom (borac, diplomata, mesanac, musko, zensko, lice i izgled, itd.).

I ne samo to nego te konstano tera da razmisljas. Nema ono mozak na pasu pa hack&slash nego konstanto mislis a o tim filozofskim dijalozima da i ne govorim. Mislim da nijedna druga igrica nikoga nije "naterala" da sa neizmernim uzivanjem resava matricne jednacine, bar ja ne znam.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ih bre pa naspram Matriksa Gospodar je, po prici i filozofiji, samo obican Epic Pooh, kako je to rekao Majkl Murkok. I ako je to on cenio po knjizi samoj ali opet naspram Matriksa i idealisticke filozofije zaista jeste Epic Pooh. A to sto akcija prodaje robu to je druga stvar.

пази, уз ограду да сам гледао Матрикс одавно и да би ваљало да га одгледам још једном да бих могао да причам, мени је цела философија Матрикса садржана у питању да ли је боље бити срећан или знати истину/ бити слободан... Нео чини избор и остатак је акција... Али опет кажем давно сам гледао, а и имам ваљда предрасуде према Холивуду па ми је тешко да признам да и комерцијално јако успешни филмови, имају неке посебне квалитете... :) Грешим вероватно, због генерализовања...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...